Coşku Mert 7 Ağustos 2021 Paylaş 7 Ağustos 2021 aracimin 25 yillik bosch marka marş dinamosunu söküp bakımını yaptim. komple parcalarina ayirip tek tek tinerle temizledim. greslenmesi gereken kısımları gresledim. kömürleri iyi durumdaydı. marş süresi bi miktar kısaldı. kafam rahat etmiş oldu 14 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 199999 nı devirdik, foto çekemedim meşguldüm 3 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Şu işaretlediğim spoilerımsı parçayı yapıştırdım. Ali amcadan aldım, kalitesi kötü değil. Kodiaq için serviste orjinal parça var ama karoq için bulamamıştım. Benim hoşuma gitti. Dokunuş dokunuştur[emoji51] 9 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Bugün arabam beni Safranbolu’nun en işlek caddesinde park ettikten sonra çalışmamak ile tekrar yolda bıraktı 😡 trafik polislerinden takviye kablosu aldım fakat o anda başkalarına ceza yazdıklarından takviye için yardımcı olamadılar. Bende yolda 4-5 araba durdurdum trafik olmaması için genellikle son arabaları tercih ettim fakat takviye yapılması gerekiyor aracım arızalandı dediğimde herkesten hayır cevabı aldım sanki arabalarına zarar gelecekmiş gibi kabul etmediler. Sağolsun esnaflardan birtanesi yardımcı oldu ve takviye yapar yapmaz tek marşta çalıştı. O sinirle hemen gittim yeni akü aldım orijinal aküsü takılıydı hala elektrikçi ölçü araç çalıştıktan sonra araç 8 volta düştüğünden yapıyor dedi. Çıkan varta 60 amh benim aldığım varta 72 amp 680 TL akü 30 TL montaj parası verdim. 9 Ağustos 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Oktay Göktaş yazdı: Dokunuş dokunuştur ufacık birşey ancak göresli çok değiştiryor, ayrıca aerodinamiğe de etkisi var o parçanın 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 ufacık birşey ancak göresli çok değiştiryor, ayrıca aerodinamiğe de etkisi var o parçanınEvet abi, zaten hoşuma gidiyordu. Covid başladığından beri alışveriş yapmıyordum, siftahı yaptık tekrar çinden. Keşke burada bulabilsek bu tip şeyleri de para çinlilere gitmese.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Oktay Göktaş yazdı: Keşke burada bulabilsek bu tip şeyleri de para çinlilere gitmese.. Burada bulsak 5~8 katı fiyatında olurdu ve yine çinden gelirdi. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Burada bulsak 5~8 katı fiyatında olurdu ve yine çinden gelirdi.Bi de o var hocam, doğru.. Bugün arabam beni Safranbolu’nun en işlek caddesinde park ettikten sonra çalışmamak ile tekrar yolda bıraktı [emoji35] trafik polislerinden takviye kablosu aldım fakat o anda başkalarına ceza yazdıklarından takviye için yardımcı olamadılar. Bende yolda 4-5 araba durdurdum trafik olmaması için genellikle son arabaları tercih ettim fakat takviye yapılması gerekiyor aracım arızalandı dediğimde herkesten hayır cevabı aldım sanki arabalarına zarar gelecekmiş gibi kabul etmediler. Sağolsun esnaflardan birtanesi yardımcı oldu ve takviye yapar yapmaz tek marşta çalıştı. O sinirle hemen gittim yeni akü aldım orijinal aküsü takılıydı hala elektrikçi ölçü araç çalıştıktan sonra araç 8 volta düştüğünden yapıyor dedi. Çıkan varta 60 amh benim aldığım varta 72 amp 680 TL akü 30 TL montaj parası verdim. Geçmiş olsun. Can sıkıcı olmuş. En azından uzun bi süre kafanız rahat olur, o taraftan bakmak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 @Oktay Göktaştabi en az bi 7-8 sene daha kafa rahat olur sanırım orjinali 8 sene gitmiş 60 amh olanı ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 c.tesinden beri köydeydi yavru (yozgat) bugun geldik tavan fitillerini söktüm temizledim sag ön kapı kolu kırıldı onu yeniledim. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Şu işaretlediğim spoilerımsı parçayı yapıştırdım. Ali amcadan aldım, kalitesi kötü değil. Kodiaq için serviste orjinal parça var ama karoq için bulamamıştım. Benim hoşuma gitti. Dokunuş dokunuştur[emoji51]Kamiq premiumda üstünde geliyor. Çok da hoş oluyor, fakat üstede piano black rüzgarlık la tamamlamak lazım... derim. Ancak ben çok sık ovaya gittiğim için aşırı toz tutuyor arka cam, 10 gündür akşam üzeri 18 gece 23 arası beton suluyorum. 2 aydır hiç temizlik bakım yapamıyorum. İçim sızlıyo ama bu bağ evi ilavesi beni çookkkk yordu. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Kamiq premiumda üstünde geliyor. Çok da hoş oluyor, fakat üstede piano black rüzgarlık la tamamlamak lazım... derim. Ancak ben çok sık ovaya gittiğim için aşırı toz tutuyor arka cam, 10 gündür akşam üzeri 18 gece 23 arası beton suluyorum. 2 aydır hiç temizlik bakım yapamıyorum. İçim sızlıyo ama bu bağ evi ilavesi beni çookkkk yordu. Var mı örnek rüzgarlık bildiğiniz. Hoşuma giderse olabilir. Sırıtmayacaksa bunlar gibi.Toz filtreyi de çabuk dolduracaktır diye düşünüyorum. Hava filtresini biraz daha erken değiştirmek gerekebilir, bi kontrol edin derim.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Var mı örnek rüzgarlık bildiğiniz. Hoşuma giderse olabilir. Sırıtmayacaksa bunlar gibi.Toz filtreyi de çabuk dolduracaktır diye düşünüyorum. Hava filtresini biraz daha erken değiştirmek gerekebilir, bi kontrol edin derim..Haklınız, henüz 5000 de aldığımda 8 km idi yarın açar bakarım, tşkkrlr. Ben kamiq e sürekli cam rüzgarlıgı bakıyorum denk gelirsem bilgilendirirşm cuma ist da olucam yedpa da bir gün geçireceğim bu tür parçalar için oradan da bakarım. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 11 Ağustos 2021 Paylaş 11 Ağustos 2021 Bir süredir aklımdaydı, bugün direksiyon hidroliğini değiştirdim. İçinden çıkan bayaa kahverengi ve yoğun eski yağı görünce üzüldüm açıkcası. Keşke daha önce değişseymişim. Ama gelen sesi kesemedim. Uzun süre dinleyince gergiden geldiğini buldum Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 (düzenlendi) Koldan Kapı Kilidi şifresi değişti, kilit arızası vardı tamir edildi ve yedek anahtar olarak resimde ki yakışıklıyı bastırdım. 12 Ağustos 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Çağrı Alaf yazdı: Koldan Kapı Kilidi şifresi değişti, kilit arızası vardı tamir edildi ve yedek anahtar olarak resimde ki yakışıklıyı bastırdım. 2004buçuk mu oldu şimdi 🙂🙂 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: 2004buçuk mu oldu şimdi 🙂🙂 Aynen öyle bir şey oldu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Koldan Kapı Kilidi şifresi değişti, kilit arızası vardı tamir edildi ve yedek anahtar olarak resimde ki yakışıklıyı bastırdım.Orjinal anahtar ile çekiş mesafesinde bir fark var mı? Benim orjinal anahtar 1-2 mt den çekiyor Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Çağrı Alaf yazdı: Koldan Kapı Kilidi şifresi değişti, kilit arızası vardı tamir edildi ve yedek anahtar olarak resimde ki yakışıklıyı bastırdım. Orjinal anahtar ile çekiş mesafesinde bir fark var mı? Benim orjinal anahtar 1-2 mt den çekiyor Orjinal anahtardan biraz menzil az, eski anahtarda Duracell pil vardı o bir etken, sonradan yaptırdığım bu anahtara da aynı pili takıp denemek gerek. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Çağrı Alaf yazdı: Koldan Kapı Kilidi şifresi değişti, kilit arızası vardı tamir edildi ve yedek anahtar olarak resimde ki yakışıklıyı bastırdım. Orjinal anahtar ile çekiş mesafesinde bir fark var mı? Benim orjinal anahtar 1-2 mt den çekiyor Duracell pil takıp yeni anahtarı denedim. Eskisinden menzil daha kısa. Zira Eskisi Orijinal Board 20 metreye kadar alabiliyordu şimdi belki 10 metre dolaylarında 14 Ağustos 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Bugün detaylı iç temizlik, motor temizliği, çift kova tekniği ile yıkama ve boya koruyucu cila ile yenilendik. 4 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 (düzenlendi) Son iki günde 1280 km yol yapmışım..İyi bir temizliği haketmişti.. 15 Ağustos 2021 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Bugün arabaya değilde emektar bilgisayara bir temizlik yaptım ciğerleri açıldı garibin [emoji2] 6 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 18 Ağustos 2021 Paylaş 18 Ağustos 2021 Dün trafik sigortasını yeniledik, kasko da yapılacak 😕 Sene sonu da doktor kontrolümüz var, sıkıntı çıkmazsa yaza kadar rahat. Yorum bağlantısı
Recommended Posts