İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Arif Aykın

Komple bu hafta orman yolunda vs de geçirdik ve aşırı tozlanmıştık parlattırdık biraz 🧿
apz2mdk.jpeg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Arif Aykın yazdı:

Komple bu hafta orman yolunda vs de geçirdik ve aşırı tozlanmıştık parlattırdık biraz 🧿

Biz de mavi bir araç sahibi arkadaşla bakımdaydık bugün. 😊

dky4gie.jpeg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)

basit ama önemli parça olan karter havalandırma valfi ve contasının değişimi

https://ibb.co/82BnSq2

io9o9pi.jpg

jovkkyu.jpg

4n6yal0.jpg

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Koray Demir yazdı:

Biz de mavi bir araç sahibi arkadaşla bakımdaydık bugün. 😊

dky4gie.jpeg

Yapma özledim valla 😳 babasının kapısının önünden geçerken her seferinde bakıyorum acaba burada mı diye 😄

Var mı herhangi bi sıkıntı yaşattı mı biliyor musunuz? İlk aldığı gün sabahına araba çalışmamıştı beni aramıştı valla dedim sendeydi gün boyu araba o kadar sürdün tek seferde çalıştı hiç ikinci marş yaptırmadı oda senin şanssızlığın ama araçta sorun yok eksper yaptırırken performans testinde çok zorluyorlar demiştim sana dedim kablo vs gevşemiş olabilir demiştim kendisine aklıma geldi.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Bir türlü fırsat bulamamıştık sonunda cam filmlerini taktırdık. Isıyı ve ışığı güzel kesti

10uaxmj.jpg
Bu arabaya yanıyor denmez yakıyor denir :)
Komple bu hafta orman yolunda vs de geçirdik ve aşırı tozlanmıştık parlattırdık biraz [emoji3478]
apz2mdk.jpeg
Artık bi Sport veya Cosmo jant alalım suna [emoji16]
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Metin Akbal yazdı:

Bu arabaya yanıyor denmez yakıyor denir :)Artık bi Sport veya Cosmo jant alalım suna emoji16.png

İnsignia A OPC Atom 18"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bugün Düzce Ford servisinden benzinli 2016 model Fiesta 1,25 için polen hariç buji dahil 1025 tl fiyat aldım. Uzun yola çıkmadan bakım yaptırmayı düşünüyorum.

Bilgi için yazıyorum 1045 tl ye polen, bütün filtreler ve buji dahil bakımı halletmiştim 1 temmuz da.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
İnsignia A OPC Atom 18"
I'ı. 18 almaz o. Bende almam [emoji16] 17 sini takanlar var OPC veya Atom berbat duruyor onlarda.
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Metin Akbal yazdı:

I'ı. 18 almaz o. Bende almam emoji16.png 17 sini takanlar var OPC veya Atom berbat duruyor onlarda.

Atomu ben ayaklarıma giysem yine güzel durur öyle bir jant yok :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Arif Aykın yazdı:

Yapma özledim valla 😳 babasının kapısının önünden geçerken her seferinde bakıyorum acaba burada mı diye 😄

Var mı herhangi bi sıkıntı yaşattı mı biliyor musunuz? İlk aldığı gün sabahına araba çalışmamıştı beni aramıştı valla dedim sendeydi gün boyu araba o kadar sürdün tek seferde çalıştı hiç ikinci marş yaptırmadı oda senin şanssızlığın ama araçta sorun yok eksper yaptırırken performans testinde çok zorluyorlar demiştim sana dedim kablo vs gevşemiş olabilir demiştim kendisine aklıma geldi.

Rutin bakım harici hiçbir sorunu yok yaklaşık 2 kez Türkiye’yi dolaştı 225 bin km ye dayandı sadece triger seti ve fren balataları değişti. Şu an hala tek marşta çalışıyor o zaman akü yenilendi belki ondan olabilir. Gençliğinin baharında henüz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Metin Akbal yazdı:

Bu arabaya yanıyor denmez yakıyor denir :)Artık bi Sport veya Cosmo jant alalım suna emoji16.png

Karıştırma oraları hiç :( tam hazırlık yapıyorum küt bir şey çıkıyor çarşamba günü doktora gideceğim özele kolon ve endo yapılacak :( hep önüme bir engel çıkıyor

Koray Demir yazdı:

Rutin bakım harici hiçbir sorunu yok yaklaşık 2 kez Türkiye’yi dolaştı 225 bin km ye dayandı sadece triger seti ve fren balataları değişti. Şu an hala tek marşta çalışıyor o zaman akü yenilendi belki ondan olabilir. Gençliğinin baharında henüz.

Hay maşallah öyleyse ben 167000 de mi ne vermiştim diye hatırlıyorum 2 yılda baya baya yol yapmış maşallah. Enteresandır akü de falan da bir kere bile problem yaşamamıştım aslında ama tabi herşeyin belli zamanı var. Triger 130000 de aldığımda değiştirmiş aldığım gibi ilk işim o olmuştu km öyle aklımda kaldı devirdaimde 1 sene sonra değiştirmiştim. Baskı balata da yaklaşık 145000 civarı değişmişti. Aracın konusunu bulamıyorum orada yazmıştık hepsini. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Merhaba cumartesi dün, 4 yıldır kullandığim Pirelli p7 cint.blue p7 lastiklerini değiştirdim yeni pirelliler çok pahalı olduğundan , uzun araştırmalar sonucu Conti Prem.Contact 6 aldım güzel orta yumuşaklıkta lastik ses seviyesi makul fren mesafesi de iyi 

Tavsiye edilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Aygün

Yaklaşık bir yıldır değiştirmeyi düşündüğüm triger setini ve su pompasını tatil günü arkadaşlarla sohbet muhabbet ortamında site otoparkında değiştirdik. 

Daha önceden Retta bayisinden aldığım sente aparatı seti bizi çok memnun bıraktı. Sente daha öncesinden bir miktar kaçıkmış. Aldığım set eksiksiz olduğu için alyan sokmayla, işaret vurmayla uğraşmadan senteyi harika bir şekilde ayarladık. Volan kilitleme aparatını da marş motorunun bulunduğu yerden takarak krank kasnağını çekinmeden söküp sıkabildik.

Loctite'li, torklu dereceli civatalarla içimize sinen eğlenceli 4-5 saat geçirdik :) 

931406t.JPG

rl6nryd.JPG

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Okulda ki bu canavarla koltkları ve taban halısını temizledim..Mis gibi oldu..

IMG_20210803_151607.jpg

IMG_20210803_151553.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

dün maf sensörün fişini bozmustum onu yeniledim bugun.
yeni bir maf sensör aranıyor vw 1,9tdi

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Selim Bilgin yazdı:

Stok yazılıma döndüm, 233PS ile idare edeceğiz bir süre.

Hayırdır inşallah 😳

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Hayırdır inşallah 😳

Kafama takılan bir kaç şey vardı, yazılımdan olma ihtimalini elemek için stoğa döndüm. Biraz böyle bineyim yaptıracağım tekrar. Malum alışmış kudurmuştan... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)

Selim Bilgin yazdı:

Stok yazılıma döndüm, 233PS ile idare edeceğiz bir süre.

A6 3.0 Quattro/Fiorino 1.3 Mtj = 3

75 hp sürerken bile torku hissetmek keyifliyken A6'yı tahayyül bile edemiyorum :nazar: 

Allahım sen büyüksün konuyu biliyorsun :)  

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Yurdaer Elay yazdı:

A6 3.0 Quattro/Fiorino 1.3 Mtj = 3

75 hp sürerken bile torku hissetmek keyifliyken A6'yı tahayyül bile edemiyorum :nazar: 

Allahım sen büyüksün konuyu biliyorsun :)  

Amin :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Bugün Ordu Ford yetkili servisi Altaş'ta sadece yağ+yağ filtresi şeklinde bakimimizi yaptık.Diger filtrelerimize gelince poleni usta arkadaşım var yaz başı ona degistirtmistim,hava filtresi kutu içi K&N var,mazot filtresini de geçen yağ bakımından sonra evde kendimiz değişmiştik.Musteri temsilcisinin de dikkatini çekti,ona da anlattım😃 life card indirimli 630 lira fiyat almıştım ama filtreler değismeyince işçilik biraz düşmüş galiba 480liraya bakimimizi hallettik.Yalniz eve gelince faturayı inceledim araç bilgilerinin hepsi var km yazmio.Aradim servisi Ford şu anda faturalara km yazmio dediler ben de ustelemedim,sistemde görünür zaten diye.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...