İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Çağrı Alaf
Emre Şimşek yazdı:

Böyle bir şey mi?

09AAC7BE-562B-45D5-BE59-87D34B9E4642.jpeg

Bundan çok daha eski duruyordu, Reostası Telli gerilimi çevirgeçin arkasından tel uzunluğu ile artırıp azaltıyor 

Servet Aydın yazdı:

Çağrı, antika radyoyu ne yaptın

Bir kaç ayrı parça halinde kullanılacak durumda değil diye attım bir köşeye duruyordur sanırım garajın önünde 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Aşağı inip baktım senin için alacaktım geri, ama bulamadım sanırım kağıt - metal toplayıcı geçerken attı sepete. Ama dışını iyi hatırlıyorum şundandı sanırım 6a12d99d-060e-4b08-bf96-3db64c799a78.jpg

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Şeyin kopsun internetin
[emoji1787][emoji23] Sanat gibi laf sokma olmuş [emoji106]
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Size de kolay gelsin sağlam bir şey olacağa benziyor, Sac Çatı mı olacak? bittiğinde fotoğraflarını bekliyorum [emoji4] 
Çatı lento nun üstüne yola doğru tek akıntı sandviç panel, içten alçıpan ve ters tavan yani strofor tavan kaplaması ama sanırım alçıpan arası Taş yünü. Modern yapı firması yapıyor, dostumdur kendisi bağ evimize gider gelir fabrika tesis imalatı yapıyor. Ben sadece şekil şemal ve isteklerimi söylüyorum firmanın inşaat mühendisi projelendirdi. Ben değişiklik yaptım 2 kat idi maliyet çok çıkınca teke döndük. Sadece oda 20m kare, wc, banyo ve dış(bahçe) wc olacak.
Yıkılan yer burası eski anadan kalma evin çok eski mutfagı ve üstündeki kerpiç odası. Sağdaki kısa taraf
62ee29ed88fd452a2d1d6bb2c488a1a2.jpg77cdcec36fd4230aed60581bf4b2ecd7.jpg
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

301in dağılan z rotunu değiştirdim.

Fabrika çıkışı bu arada 85bin km ye az kaldı.

O6Xpjj.jpg

tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Arabayı 2 ay sonra bugün yıkattık daha nazar mı değdi ne olduysa sürttük arabayı 😔😔😔 

rnfl9qf.jpeg

3b98pfx.jpeg

fbw8g7h.jpeg

• Şaşkın 1
  • Üzgün 7
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun.

Bende salı yıkattim, boya kötü diye canım sıkıldı, ertesi gün yağmur yağdı az önce de dubaya sürttüm. Pasta lik iş benim sizinki kötü olmuş.

• Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Arif Aykın yazdı:

Arabayı 2 ay sonra bugün yıkattık daha nazar mı değdi ne olduysa sürttük arabayı 😔😔😔 

rnfl9qf.jpeg

3b98pfx.jpeg

fbw8g7h.jpeg

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Geçmiş olsun.

Bende salı yıkattim, boya kötü diye canım sıkıldı, ertesi gün yağmur yağdı az önce de dubaya sürttüm. Pasta lik iş benim sizinki kötü olmuş.

Geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Arif Aykın yazdı:

rnfl9qf.jpeg

3b98pfx.jpeg

fbw8g7h.jpeg

Çok minik bir nazarlığınız olmuş, Geçmiş olsun en kötü kazanız böyle olur umarım. Çok kıymetsiz hadiseler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Arif Aykın yazdı:

sürttük arabayı

Geçmiş olsun abi. Canından kıymetli değil ya senle mi yaşayacak. Olmasa iyi ama kazadır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

kaldırımın o yuvarlak (merdiven) olan kısmı çok pis.çok insanın  canını  yakmıştır. eski mahallemde vardı.arkadaşımı yolcu ediyorum "bak dikkat et orası çok kötü"dedim dememe rağmen sürttü. olacağı varmış.cana gelmesin arka kapının çekilmesi lazım. ön kapı pastayla %80 düzelir.geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Arif Aykın yazdı:

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

az önce de dubaya sürttüm.

Geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

sıfır degil o, ısıya dayanıklı boya, sıfır olsa duramazsin :)

Sıfır mısın nesin böyle parıl parıl

abi 580 paunddan sonrasini okumadim diyecektim ama cümle bitmis zaten :)

https://www.ebay.co.uk/itm/Kent-Cams-Camshafts-Pair-FZ1801-Sports-Ford-Mondeo-1-8-16v-Zetec-/123610226147

FZ1801 kent egzantrik mili takımı, +15-18 ps arası 1500 devirden en üste kadar kesintisiz güç eğrisi ile gelir. 580 paund+yol+vergi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Coşku Mert yazdı:

580 paunddan sonrasini okumadim diyecektim ama cümle bitmis zaten

zaten ben de sonrasını okumaya gerek yok diye yazmamıştım :nazar:

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Arif Aykın yazdı:

rnfl9qf.jpeg

3b98pfx.jpeg

fbw8g7h.jpeg

Geçmiş olsun Arif. Çok sinir bozucu bir durum ama buna da şükür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...