İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Haluk Şentürk
Oğuzkan Erışık yazdı:

Falkenler ağlıyordur şimdi 😅

Valla çok iyi yapmışsınız hocam çok güzel tercih.. 

teşekkürler Oğuzkan. katkın büyük 😀 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Hız sabitleyici taktırdım. İnternetten bulup telefon ile görüşüp gittiğim usta tanıdık çıktı :D  İlk gözlem olarak, stabil çalışıyor, her zaman kullandığım hızlarda sabitleyince yakıt tüketimi benim kullandığım haline göre yarım/bir litre düşük gösteriyor yol bilgisayarı. 

Peugeot, citroen, fiat ve renault araçların bir çoğuna yapabiliyorlarmış. İşçiliğini beğendim ustanın. Hatta ilk defa sanayide makaron kullanan usta gördüm :D 

Şoför kapısının kablolarında kopukluk varmış, onu da halletti usta. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Pandemi nedeniyle pek yol yapamadık. İlk defa 10 bin bakımını 7 binde yaptırdım. Yılı doldu.ön fren disk kaliper tornalama, balata değişimi de aradan çıktı. Dün sigortası vardı. Doymak bilmiyor [emoji51]dfec5f390a56347af9bd4d160039ff77.jpg

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Haluk Şentürk yazdı:

Pandemi nedeniyle pek yol yapamadık. İlk defa 10 bin bakımını 7 binde yaptırdım. Yılı doldu.ön fren disk kaliper tornalama, balata değişimi de aradan çıktı. Dün sigortası vardı. Doymak bilmiyor emoji51.pngdfec5f390a56347af9bd4d160039ff77.jpg

Kapıda yatan araba varsa ayda 500/600 arası bir masrafı var. Hemen hemen her gün kullanırsan 600/1200 arası bir masrafı var. Bu değerler aracın marka modeline göre +-300 daha oynayabilir. 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Son eksiğimiz olan Triger Seti ve Devirdaim değişimini de şu an yapıyoruz. Beraberinde Benzin - LPG - Polen - Yağ Filtreleri de değişiyor HX8 5W40 yağ kullanıyoruz. Hadi Bismillah 😊

p4xg82u.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Çağrı Alaf yazdı:

Triger Seti

Ne ka güzel, triger iki egzantrik dişlisini birden tahrik ediyor. PSA tek dişli koymuş, iki egzantrigi zincirle başlamış içeride onun sesiyle yaşıyoruz masraf yapmayalim diye :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Ne ka güzel, triger iki egzantrik dişlisini birden tahrik ediyor. PSA tek dişli koymuş, iki egzantrigi zincirle başlamış içeride onun sesiyle yaşıyoruz masraf yapmayalim diye :)

Su pompasını tahrik etmiyor olmasıda artı bir özellik. Trigerden bağımsız istediğin zaman su pompasını değiştirmek mümkün. 

ACtC-3ftBD-yp7cvS4_4PdiN5VchROg79UOsS9BK

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yazlık jant lastiğe geçiş yaptım, ilk defa kış/yaz arası %40 zamlı sök tak ödedim. genelde kış başı ile yaz başı işçilik aynı olurdu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Çağlar Bayur yazdı:

yazlık jant lastiğe geçiş yaptım, ilk defa kış/yaz arası %40 zamlı sök tak ödedim. genelde kış başı ile yaz başı işçilik aynı olurdu

Kelebek etkisi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Eyüp Çetin yazdı:

KuyngtV.jpg

Patlattık cillop gibi oldu. 

Panda pembe gibi kalmış hocam bunun yanında o da ilgi ister :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Oğuzkan Erışık yazdı:

Panda pembe gibi kalmış hocam bunun yanında o da ilgi ister :) 

Sahibi ilgilensin diyecem ama benzin koymayı bile ben hatırlatıyorum. 😊

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Eyüp Çetin yazdı:

Sahibi ilgilensin diyecem ama benzin koymayı bile ben hatırlatıyorum. 😊

Hafta sonları kaçır gazla biraz, hep dizel hep dizel nereye kadar 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Selçuk Bakış yazdı:

Hafta sonları kaçır gazla biraz, hep dizel hep dizel nereye kadar 😁

Valla 1.2 atmosferik motoru ne kadar gazlayabilirsin bilemiyorum. Olacak ki şöyle 2.0 Turbo gazlayacaksın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Eyüp Çetin yazdı:

Valla 1.2 atmosferik motoru ne kadar gazlayabilirsin bilemiyorum. Olacak ki şöyle 2.0 Turbo gazlayacaksın.

Ben ölmeden 3.5 ve üzerine binmek istiyorum korkmadan, bakalım nasip belki de arazimden petrol çıkar 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Çağrı Alaf yazdı:

Ben ölmeden 3.5 ve üzerine binmek istiyorum korkmadan, bakalım nasip belki de arazimden petrol çıkar 

Bak benim gibi 2.0'ye kadar hayal et. Daha fazlası zor. Benim arazim de yok. 😊

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Eyüp Çetin yazdı:

Şirkette 1.1 atos vardı, kesiciye girene kadar deviri çok rahat çevirirdi ve çıkan seste çok güzeldi. Arada Uno ile 5bin deviri biraz geçiyorum sinirlendiren olursa güzel aktivite 😄

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Bende bugün uzunca süredir haftada 1 gün olan 3-5 kmlik gezdirmesini yaptım. 

Allah razı olsun yinede tek marşta çalışır. 🙂

Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

Liqui Moly Radyatör Antifirizi KFS 12 Plus değişimi.

8g1v2rq.jpeg

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Arabanın farları berbat durumdaydı derin çizikler vardı el ile kısa seans krom zımpara ve pasta uyguladım derin çiziklerde işe yaradı gibi görünüyor sanırım bu kadar olur ,  üstteki gölgelere ne yapabilirim ?

Uygulama öncesi

https://www.resimyukle.org/i/n2S5T

Uygulama sonrası

https://www.resimyukle.org/i/n25XB

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ercan
Aytac Sakal yazdı:

Arabanın farları berbat durumdaydı derin çizikler vardı el ile kısa seans krom zımpara ve pasta uyguladım derin çiziklerde işe yaradı gibi görünüyor sanırım bu kadar olur ,  üstteki gölgelere ne yapabilirim ?

Uygulama öncesi

https://www.resimyukle.org/i/n2S5T

Uygulama sonrası

https://www.resimyukle.org/i/n25XB

Farların üst tarafında olan gölgelerin birebir aynısı benim araçtada var ve bazen can sıkıcı oluyor :bambam:

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mehmet Ercan yazdı:

Farların üst tarafında olan gölgelerin birebir aynısı benim araçtada var ve bazen can sıkıcı oluyor :bambam:

Bu gölgeler içte sanırım söksem elimde kalırmı acaba sonuçta 13 yıllık far.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Aytac Sakal yazdı:

Bu gölgeler içte sanırım söksem elimde kalırmı acaba sonuçta 13 yıllık far.

Isı Tabancası ve tornavida ile lık diye açıyorlardı

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Uzun bir aradan sonra ellerim ile yıkadım. Unutmuşuz araba yikamayi. Yikamacilar kurulama bezimi hiç etmişler. Ona çok kızdım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...