Haluk Şentürk 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Falkenler ağlıyordur şimdi 😅 Valla çok iyi yapmışsınız hocam çok güzel tercih.. teşekkürler Oğuzkan. katkın büyük 😀 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Hız sabitleyici taktırdım. İnternetten bulup telefon ile görüşüp gittiğim usta tanıdık çıktı İlk gözlem olarak, stabil çalışıyor, her zaman kullandığım hızlarda sabitleyince yakıt tüketimi benim kullandığım haline göre yarım/bir litre düşük gösteriyor yol bilgisayarı. Peugeot, citroen, fiat ve renault araçların bir çoğuna yapabiliyorlarmış. İşçiliğini beğendim ustanın. Hatta ilk defa sanayide makaron kullanan usta gördüm Şoför kapısının kablolarında kopukluk varmış, onu da halletti usta. 5 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 20 Mayıs 2021 Paylaş 20 Mayıs 2021 Pandemi nedeniyle pek yol yapamadık. İlk defa 10 bin bakımını 7 binde yaptırdım. Yılı doldu.ön fren disk kaliper tornalama, balata değişimi de aradan çıktı. Dün sigortası vardı. Doymak bilmiyor [emoji51] Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 21 Mayıs 2021 Paylaş 21 Mayıs 2021 Haluk Şentürk yazdı: Pandemi nedeniyle pek yol yapamadık. İlk defa 10 bin bakımını 7 binde yaptırdım. Yılı doldu.ön fren disk kaliper tornalama, balata değişimi de aradan çıktı. Dün sigortası vardı. Doymak bilmiyor Kapıda yatan araba varsa ayda 500/600 arası bir masrafı var. Hemen hemen her gün kullanırsan 600/1200 arası bir masrafı var. Bu değerler aracın marka modeline göre +-300 daha oynayabilir. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Son eksiğimiz olan Triger Seti ve Devirdaim değişimini de şu an yapıyoruz. Beraberinde Benzin - LPG - Polen - Yağ Filtreleri de değişiyor HX8 5W40 yağ kullanıyoruz. Hadi Bismillah 😊 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Triger Seti Ne ka güzel, triger iki egzantrik dişlisini birden tahrik ediyor. PSA tek dişli koymuş, iki egzantrigi zincirle başlamış içeride onun sesiyle yaşıyoruz masraf yapmayalim diye 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Ne ka güzel, triger iki egzantrik dişlisini birden tahrik ediyor. PSA tek dişli koymuş, iki egzantrigi zincirle başlamış içeride onun sesiyle yaşıyoruz masraf yapmayalim diye Su pompasını tahrik etmiyor olmasıda artı bir özellik. Trigerden bağımsız istediğin zaman su pompasını değiştirmek mümkün. 24 Mayıs 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 yazlık jant lastiğe geçiş yaptım, ilk defa kış/yaz arası %40 zamlı sök tak ödedim. genelde kış başı ile yaz başı işçilik aynı olurdu 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: yazlık jant lastiğe geçiş yaptım, ilk defa kış/yaz arası %40 zamlı sök tak ödedim. genelde kış başı ile yaz başı işçilik aynı olurdu Kelebek etkisi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Patlattık cillop gibi oldu. Panda pembe gibi kalmış hocam bunun yanında o da ilgi ister 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Panda pembe gibi kalmış hocam bunun yanında o da ilgi ister Sahibi ilgilensin diyecem ama benzin koymayı bile ben hatırlatıyorum. 😊 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Sahibi ilgilensin diyecem ama benzin koymayı bile ben hatırlatıyorum. 😊 Hafta sonları kaçır gazla biraz, hep dizel hep dizel nereye kadar 😁 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Hafta sonları kaçır gazla biraz, hep dizel hep dizel nereye kadar 😁 Valla 1.2 atmosferik motoru ne kadar gazlayabilirsin bilemiyorum. Olacak ki şöyle 2.0 Turbo gazlayacaksın. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Valla 1.2 atmosferik motoru ne kadar gazlayabilirsin bilemiyorum. Olacak ki şöyle 2.0 Turbo gazlayacaksın. Ben ölmeden 3.5 ve üzerine binmek istiyorum korkmadan, bakalım nasip belki de arazimden petrol çıkar Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Ben ölmeden 3.5 ve üzerine binmek istiyorum korkmadan, bakalım nasip belki de arazimden petrol çıkar Bak benim gibi 2.0'ye kadar hayal et. Daha fazlası zor. Benim arazim de yok. 😊 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Valla 1.2 atmosferik motoru ne kadar gazlayabilirsin bilemiyorum. Olacak ki şöyle 2.0 Turbo gazlayacaksın. Şirkette 1.1 atos vardı, kesiciye girene kadar deviri çok rahat çevirirdi ve çıkan seste çok güzeldi. Arada Uno ile 5bin deviri biraz geçiyorum sinirlendiren olursa güzel aktivite 😄 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Bende bugün uzunca süredir haftada 1 gün olan 3-5 kmlik gezdirmesini yaptım. Allah razı olsun yinede tek marşta çalışır. 🙂 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 (düzenlendi) Liqui Moly Radyatör Antifirizi KFS 12 Plus değişimi. 25 Mayıs 2021 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Arabanın farları berbat durumdaydı derin çizikler vardı el ile kısa seans krom zımpara ve pasta uyguladım derin çiziklerde işe yaradı gibi görünüyor sanırım bu kadar olur , üstteki gölgelere ne yapabilirim ? Uygulama öncesi https://www.resimyukle.org/i/n2S5T Uygulama sonrası https://www.resimyukle.org/i/n25XB 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ercan 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Arabanın farları berbat durumdaydı derin çizikler vardı el ile kısa seans krom zımpara ve pasta uyguladım derin çiziklerde işe yaradı gibi görünüyor sanırım bu kadar olur , üstteki gölgelere ne yapabilirim ? Uygulama öncesi https://www.resimyukle.org/i/n2S5T Uygulama sonrası https://www.resimyukle.org/i/n25XB Farların üst tarafında olan gölgelerin birebir aynısı benim araçtada var ve bazen can sıkıcı oluyor Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Mehmet Ercan yazdı: Farların üst tarafında olan gölgelerin birebir aynısı benim araçtada var ve bazen can sıkıcı oluyor Bu gölgeler içte sanırım söksem elimde kalırmı acaba sonuçta 13 yıllık far. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Bu gölgeler içte sanırım söksem elimde kalırmı acaba sonuçta 13 yıllık far. Isı Tabancası ve tornavida ile lık diye açıyorlardı 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Uzun bir aradan sonra ellerim ile yıkadım. Unutmuşuz araba yikamayi. Yikamacilar kurulama bezimi hiç etmişler. Ona çok kızdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts