Ali Darbaz 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Febi Bilstein su pompası aynı para Airtex ile Ozaman Febi al. Airtex neymiş. Ben öyle bir ürün görmedim oem parça tablosunda. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Yasak bitti ,saat 14.30 da online derslerimde bitti..Oohh dedim ,şöyle arabayla bir dolaşayım ,bir iki arkadaş göreyim.Kontağı çevirdim gıy gıy..Bir süredir nazlanıyodu zaten..Neyse komşu geldi o sıra takviyeyle çalıştırdık..Lastikçime gittim ,varta bayiisi aynı zamanda..430 TL ye 60 Amper bir varta taktık.. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 bakayım araba duruyomu diye yanına gittim, sunroof açık kalmış güzel havalanmış, patlak lastiğim tam inmiş, hava bastım, az gezdim tozlarını uçurdum 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Ozaman Febi al. Airtex neymiş. Ben öyle bir ürün görmedim oem parça tablosunda. İspanyol malı Gates ile setin içinden çıkıyor kaliteli demişler. Febinin böyle ürünleri olduğunu bilmiyordum Almandan şaşmamak gerek Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 İspanyol malı Gates ile setin içinden çıkıyor kaliteli demişler. Febinin böyle ürünleri olduğunu bilmiyordum Almandan şaşmamak gerek Valeo falan vardır nette bakmak lazım. Ben olsam GM düşünürüm ilk etapta. Sonra Valeo vs.Triger Gates Ina GM olur zaten. Dayco var mı Vectra için bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: GM İki kat fiyat çekiyorlar abi ben anlamadım bu işi. Orijinal olan titanyum OEM sapla saman sanki 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 İki kat fiyat çekiyorlar abi ben anlamadım bu işi. Orijinal olan titanyum OEM sapla saman sanki Bende de aynı ki. Airtex 150 200 GM 400 Valeo 300. Yorum bağlantısı
Hasan Çil 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Aylar sonra arabayi temizlettirdim en son Mehmet abi ye kasko yaparken yakışıklı olsun diye su yüzü görmüştü [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Hasan Çil yazdı: Aylar sonra arabayi temizlettirdim en son Mehmet abi ye kasko yaparken yakışıklı olsun diye su yüzü görmüştü Kazasız Belasız hocam çok güzel olmuş. 😊 Kaskoyu ne kadara yaptı emmi? Metin Akbal yazdı: Çağrı Alaf yazdı: İki kat fiyat çekiyorlar abi ben anlamadım bu işi. Orijinal olan titanyum OEM sapla saman sanki Bende de aynı ki. Airtex 150 200 GM 400 Valeo 300. Ben Orijinal parça ile OEM arasında çok kalite farkı olacağına inanmıyorum. Oem diye aldığımız başka markanın orijinal parçası çıkıyor. Örneğin Gates bana göre OEM ama Forda göre orijinal. Airtex te Leonlarda mı ne çıkıyordu Yorum bağlantısı
Hasan Çil 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Ben Orijinal parça ile OEM arasında çok kalite farkı olacağına inanmıyorum. Oem diye aldığımız başka markanın orijinal parçası çıkıyor. Örneğin Gates bana göre OEM ama Forda göre orijinal. Airtex te Leonlarda mı ne çıkıyordu31 Aralıkta yapmıştık fiyatlar zamlanmadan sağolsun emmi başımız ağrımasın ağzımızın tadı bozulmasın paket yaptı çokta güzel oldu 3k falandı [emoji3526] 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Tdci da da (HDI) Gates kullanılıyor, ina bilya oluyor sanırım setin içinde. Devirdaim sökülünce antifriz boşaltılıyor zaten. Toplanınca yeni antifriz ve saf su eklemesi yapılabilir. gece gece depoya indim valla bi alıntı için ama neyse abi hdi'da orijinal dayco çıkıyor kayış: sıkı tutunun evrenin sırrını veriyorum, 1.4 hdi'larda da turuncu renk oluyor kayışın yazıları. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Ben Orijinal parça ile OEM arasında çok kalite farkı olacağına inanmıyorum. Oem diye aldığımız başka markanın orijinal parçası çıkıyor. Örneğin Gates bana göre OEM ama Forda göre orijinal. Airtex te Leonlarda mı ne çıkıyordu OEM olması tabiki şart değil. Airtex orijinal mi yan sanayi mi önce bunu sorgula. Kendi aracımda GM Gates Valeo devirdaimde orijinal yedek parçalar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: Çağrı Alaf yazdı: İki kat fiyat çekiyorlar abi ben anlamadım bu işi. Orijinal olan titanyum OEM sapla saman sanki Bende de aynı ki. Airtex 150 200 GM 400 Valeo 300. Allah Allah. Airtex firmasını ilk defa duydum. Su pompası swag ve febi var bizim arabalarda. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: OEM olması tabiki şart değil. Airtex orijinal mi yan sanayi mi önce bunu sorgula. Kendi aracımda GM Gates Valeo devirdaimde orijinal yedek parçalar. Ali Darbaz yazdı: Allah Allah. Airtex firmasını ilk defa duydum. Su pompası swag ve febi var bizim arabalarda. Şu bilgiye ulaştım ilginizi çekebilir; Airtex, 1930'ların başında kurulmuş küresel bir su ve yakıt pompası üreticisidir. İspanya, Zaragoza'da Airtex Products SA olarak bilinen Airtex Avrupa Bölümü, 80'den fazla ülkeye yapılan satışlarla Avrupa pazarının lideridir. Bugün Airtex / ASC, dünyanın en büyük pompa üreticisidir ve ABD, Meksika, İspanya ve Çin'deki tesisleriyle üç kıtada modern üretim tesisleri işletmekte ve işletmektedir. Yılda 10 Milyon Su Pompası ve 2 Milyon Akaryakıt Pompası üretilmektedir. Firmamız, en iyi üretim standartlarında çalışmayı garanti eden OSHAS 18001, IATF 16949 ve ISO 14001 gibi en önemli sertifikalara sahiptir. Airtex / ASC, onlarca yıldır Ford, General Motors, Chrysler, Saab, Cummins, Deutz, Perkins, John Deere, Yamaha, VW, Opel, PSA ve Renault gibi dünyanın önde gelen üreticilerine güvenilir bir OEM tedarikçisi olmuştur. Bu deneyimi, Aftermarket müşterilerimize dünyanın her yerindeki binek otomobiller, ticari araçlar ve ağır kamyonlar için yüksek kaliteli ürünler sunmak için kullanıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Allah Allah. Airtex firmasını ilk defa duydum. Su pompası swag ve febi var bizim arabalarda. Graf marka da var. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Umut Taşlı yazdı: hdi'da orijinal dayco çıkıyor İna setlerde kayış dayco (conti), bilya ina. Dayco setlerde kayış dayco, bilya ina oluyor yazmak istemiştim ama Gates karışmış araya Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 2011 1.6 Verso. 102.000 km bakımı motul 5-30 yağ, mann filtreler falan fişman 600 liraya mal oldu. Motor koruma kapağı lpg elemanlarından dolayı tam oturmuyordu ustam ona kendi yorumunu katarak bir çözüm buldu çok sağlam oldu. 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Allah Allah. Airtex firmasını ilk defa duydum. Su pompası swag ve febi var bizim arabalarda. Yeni bir fiyat aldım yerel parçacımdan; Graf devirdaim - Gates Triger set - GM filtre - Sardes Benzin Filtresi 288 Lira daha uygun Ustalık 350 Lira Sıvı contası ustadan Diğer LPG ustam Lpg filtre sini 30 veya 50 ye değişiriz tipine göre dedi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 6 ay aradan sonra ilk defa yıkattım içini dezenfekte ettirdim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 3-4 vakte kadar iç düğmeler çaışmıyor diye konu açma ama sonra 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 5 kış toplamda 21bin km kullandığım Nokian lardan yazlıklara geçtik. ön lastiklere bakınca kötü görünüyor ama karda çekiş sıkıntısı yoktu bu kış bile arkaları aldık seneye kullanırım belki. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Hanımın arabada yazlıklara geçtik zaman bulup servise götüremedik haftaya da bakım yaptırırız artık 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Haluk Şentürk yazdı: Sonunda yazliklara geçebildik Falkenler ağlıyordur şimdi 😅 Valla çok iyi yapmışsınız hocam çok güzel tercih.. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Falkenler ağlıyordur şimdi 😅 Haydaa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts