İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Metin Mankal

Bir hafta sonra ilk kez çalıştırdım..Biraz zorlandı ama tek marşta aldı  yinede.Bi tur atayım akü şarj olsun dedim, bunaldık zaten..Üst cadde sakin olur. Bahtsız bedeviyiz ya caddeye çıkmamla çevirmeye girmem bir oldu..Polis sadece ne iş yaptığımı sordu..Öğretmenim dedim..Tamam Hocam devam dedi..Eyvallah dedim...

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

AliExpress’ten yıllar sonra alışveriş yaptım. İç lambaları beyaz led yaptım. Minik boyutuyla ve aşırı parlak olmamasıyla iç ortam için tam ideal lamba oldu. Umarım pır pır etmez yakın zamanda.

Link

Filtreler ise yaklaşan bakım için. Yağı ustama güvenip varilden olmamak kaydıyla ne verirse onu kullanacağım inşallah. İnternetten yağ almaya korkuyorum artık.

BF6F2D1F-DD26-4F9B-B398-256472F26E09.jpeg

CFBA508F-A46C-42A3-8AFB-E81D0443A403.jpeg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Emre Şimşek yazdı:

Yağı

Liqui molly resmi sitesinden alırsan sahte olma ihtimali düşer. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Merhaba herkese iyi bayramlar

Arife günü otopark da yatan aracımı temizmedim ve full cila uyguladım aracım beyaz ama cila sonrası çok iyi sonuç verdi gerçekten resmen ıslak görünüyor şuan beyaz aracı olanlara tavsiye ederim. Ayrıca inanılmaz kaygan ve düzgün bir zemin oluşuyor çok iyi su kayganlığı sağlıyor , ben hemen hemen her marka cilayı kullandım ama şimdiye kadar en iyi sonuç aldığım cilalar turtle wax ve HD markaları oldu bilginize.

https://urun.n11.com/cila/turtle-wax-renkli-cila-beyaz-500ml-P408654592

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)

Yarın bir aksilik çıkmazsa Triger-Davidaim bakımına gireceğim, Daha önceden aracıma Hazır Su ilavesi yapmıştım. Bunun makbul olmadığını sonradan öğrendim. Bakıma gittiğimde ustama içerisinde ki hazır suyu saf su ile değiştirtmemi gerektirecek kadar mühim bir durum mu bu, ayrıca işlem kolay mı veya yapılış itibarı ile motora zararı var mı ? 

Ayrıca bilenler için Gates marka Triger seti almayı planlıyorum içerisinden AirTEX Devirdaim çıkıyormuş. Gates VAG Grubunda kullanılıyor kalitelidir diyorlar aslı var mı ? 

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Tdci da da (HDI) Gates kullanılıyor, ina bilya oluyor sanırım setin içinde.

Devirdaim sökülünce antifriz boşaltılıyor zaten. Toplanınca yeni antifriz ve saf su eklemesi yapılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Kızıma arabanın bagaj kapağını açmayı öğrettim. 

giphy.gif
Bagaja yay tak komple açılsın, uygulaması basit
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Köksal Yılmaz yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Kızıma arabanın bagaj kapağını açmayı öğrettim. 

giphy.gif

Bagaja yay tak komple açılsın, uygulaması basit

Burkulma çubukları salmış kendini. Yoksa kendini açar. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Burkulma çubukları salmış kendini. Yoksa kendini açar. 
Tamam işte yay koy tam açsın

Benim eski aracımdan

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:
Çağlar Bayur yazdı:
çok tehlikeli

Neden abi

bu sistemden habersiz birisi açarsa, burnuna kafasına çarpar o bagaj

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Kapak kafaya çarpacak yörüngede değil ki abi. Çorba içerken kafanı tabağa uzatmak gibi değil yani. Oda kapısını açarken de açılan yerde durmamak lazım :)
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)

Cevabımı aldım :) 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

Bir de zamanla bağlantı kolların deforme olduğunu duyduğum için vazgeçmiştim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

Kapak kafaya çarpacak yörüngede değil ki abi. Çorba içerken kafanı tabağa uzatmak gibi değil yani. Oda kapısını açarken de açılan yerde durmamak lazım :)

kafayı burnu çarpan çok oldu. zaten fabrikasyon da böyle açılan bir sistem hiç yok. hazırlıksız yakalanmak mesele. dükkan kapısında amortisörler olur mesela, sert açmak gerekir, ona da hazırlıksız girilirse kapıya çarparlar.

Mehmet Yeter yazdı:

onu önemsemiyoruz kafa yanında, hb bagajda veya ön kaputta yamulma daha çok oluyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Amortisör olmayan uzakdoğu sedanlarında kasma olmaz. İçerde 2 tane uyduruk tel var
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağrı Alaf yazdı:

Triger seti olarak  FEBI BILSTEIN Su pompası + Triger kayışı seti 33828 yada SWAG Su pompası + Triger kayışı seti 40 93 3828

Bunları bir araştır kaç para 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ali Darbaz yazdı:

Triger seti olarak  FEBI BILSTEIN Su pompası + Triger kayışı seti 33828 yada SWAG Su pompası + Triger kayışı seti 40 93 3828

Bunları bir araştır kaç para 

Febi Bilstein su pompası aynı para Airtex ile 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...