Alptuğ Özcan 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: plan değişti. pazartesi ya da salıya kaldı. yasak işi hesapta yoktu. Geç gördüm yazdığınızı. Benim de aynen öyle oldu lastikçi cuma cumartesi açmadı. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Geç gördüm yazdığınızı. Benim de aynen öyle oldu lastikçi cuma cumartesi açmadı. Neye göre açıyorlar acaba, bugün saat 17.30 gibi işe gitmek için arabaya bindim 30m gittim arabada bir gariplik var indim baktım lastik patlamış. Değiştirdim yedek lastikle sonra yolumun üzerindeki benzinlikteki lastikçiye baktım açıktı hemen yaptırdım. Benden sonra kapatmaya hazırlandılar. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Onur Çelebi yazdı: Neye göre açıyorlar acaba, Hiç bilmiyorum ki. Kışlıklara geçerken cumartesi günü gitmiştim aynı lastikçiye açıktı. Ama bu sefer sorduğumda kapalıyız dedi. Onların da kafası karışık anlaşılan 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Hem Tiguan'ın hem de Polo'nun yazlık lastiklerini taktırdık sabah. Havalar ısınınca yazlık lastiklerle gitmiyordu araçlar. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Havalar ısınınca yazlık lastiklerle gitmiyordu araçla Çok çabuk erir bir de hocam iyi yapmışsınız. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Yazlıklarımızı taktırdık. Jantlı değişim 60, jantsız değişim 80. Toplamda 140 tl ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Dün, aldığımda da kırık olan şoför koltuğu sol alt plastiği değiştirdim. 2 vida ve sırt ayar tekerleği tutuyor. Ön vida çok kısa bu yüzden atıyor, muhtemelen atma sonucu sarkan plastik zamanla bir şekilde kırıldı. (ileri geri harekette takılma yapıyor)Biraz daha uzun siyah bir vida ayarlayacağım.350 liraya alındı.Lazım olanlar için parça kodu: AM51 R600B13 CD38C5Ayrıca hafiften icin temizlendi 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 (düzenlendi) 2 hafta sonra satışa koyana kadar eksiklikleri gidermeye devam... Aracın geri vites lambası çatlamıştı satın alıp kendim değiştirdim. https://www.resimyukle.org/i/cFy34 https://www.resimyukle.org/i/cF2Hq 27 Nisan 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 İş çıkışı lastikcime uğradım. Falkenleri söktük. Çok şikayet geliyor dedi. Petlas starmaxx falken dunlop Çankırı fabrikasınds üretiliyor hepsinde sertleşme şikayeti alıyoruz dedi. Sökmüşken kaliperleri de boyadım. Dayton touring 2 aldım. Param buna yetti. Gönül isterdi sınıf bir lastik alayım. Şimdilik çok çok iyi. Sert viraja girdim freni kökledim gazı kökledim beklentilerimi karşıladı. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Evren Erakçora yazdı: Brisa ürünü , yerli. Bridgestone lassa bunlarda brissa ve yerli hocam. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Sabah lastiği yarınca stepne yi taktım michelin energy saver hiç bi bayi de yoktu stepne aynı marka olunca onu kullandım yedeğe sıfır tigar aldım 450tl ama araç hafif sola çekiyor baktırmam gerekiyor 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Memleket yolculuğu öncesinde kışlık lastikleri söküp Mondeo'ya kış öncesi aldığım 215 50 17 ebadinda sıfır yazlık Falken ze310lari taktım.Yaklasik 900km yolculukta gözlemlediğim Nokianlara göre sert hamurlu bir lastik yolu daha çok hissediyorsunuz,kuru zemin frenlemesi ve virajlar gayet stabil.İslak zemin performansını henüz test edemedim.Uzun vadede sorun yasatmazsa fiyatına göre iyi bir tercih. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Cruze motorunun sıkışık trafikte havaların ısınması ile şiştiğini farkettim. Çekiş giderek düşüyor. Rampada dur kalk trafikte tepkisi giderek yavaşlıyor. Motor kendi harareti ile çevresindeki havayıda ısıtıp emilmesine sebep oluyor. Arama çekişi düşüyor, düz yolada gelse şişmiş motor toparlayamıyor. Gaz pedalına daha fazla basmak gerekiyor. İki akşamdır otobana çıkıp ferahlatıyorum motoru, 4 km rampayı ayak gazdan çekerek iniyorum. Hararet yeterince düşmüyor. Yağ harareti düşmesi gerekiyor . Yakıt tüketimine etkisi yok, daha az yaktığı ölçülebiliyor. Ama şişmesi hoşuma gitmiyor. Motor içi basıncı silindirlerin aşaği yukarı gitmesine zorluyormuş gibi hissediyorum. https://youtu.be/37W2USjxwYU Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Dayton touring 2 aldım. Param buna yetti. Gönül isterdi sınıf bir lastik alayım. Şimdilik çok çok iyi. Sert viraja girdim freni kökledim gazı kökledim beklentilerimi karşıladı. hadi hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Çekiş giderek düşüyor. Rampada dur kalk trafikte tepkisi giderek yavaşlıyor. blok kompresyon ölçülmeli sıcak ve soğuk , ovalleşme varsa Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: blok kompresyon ölçülmeli sıcak ve soğuk , ovalleşme varsa O conta buraya gelecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: blok kompresyon ölçülmeli sıcak ve soğuk , ovalleşme varsa PCV valf testi yaptım. Kitabına göre yaptım, yutube göre değil. Hiç bir sorun göstermedi. PCV valf sağlam onu biliyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: hadi hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah Sağolun hocam. Biliyorum pek iyi bir lastik değil. Ama buna yaptığım 500 600 liralık masrafı yapmasaydım, yarın tekerlerden dolayı araba durmazsa daha fazlasına mal olacaktı. En kötü tamponu boyatmak zorunda kalsam 400 lira kafadan gidecekti. Amin cümlemize kazasız belasız sürüşler olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: İş çıkışı lastikcime uğradım. Falkenleri söktük. Çok şikayet geliyor dedi. Petlas starmaxx falken dunlop Çankırı fabrikasınds üretiliyor hepsinde sertleşme şikayeti alıyoruz dedi. Sökmüşken kaliperleri de boyadım. Dayton touring 2 aldım. Param buna yetti. Gönül isterdi sınıf bir lastik alayım. Şimdilik çok çok iyi. Sert viraja girdim freni kökledim gazı kökledim beklentilerimi karşıladı. Hayırlı olsun. Sökülenler ile aradaki fark belki sadece bir kez lazım olur, ama o bir kere yaptığın yatırıma değer. Petlas starmaxx falken dunlop grubundan petlası biliyorum, şu an takılı, dunlop kullandım, starmaxxı da biliyorum, hepsi sertleşiyor. Bir tek falken hakkında fikrim yoktu, sayende o da oldu Almayacaklarım listesine ekledim 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Hayırlı olsun. Sökülenler ile aradaki fark belki sadece bir kez lazım olur, ama o bir kere yaptığın yatırıma değer. Petlas starmaxx falken dunlop grubundan petlası biliyorum, şu an takılı, dunlop kullandım, starmaxxı da biliyorum, hepsi sertleşiyor. Bir tek falken hakkında fikrim yoktu, sayende o da oldu [emoji4] Almayacaklarım listesine ekledim [emoji4] Murat hocam bende yeni lastik aldım. Yorumları o kadar çok okudum ki en son bildiğimden şaşmıcam dedim Goodyear aldım.Falken alacaktım Ali önermişti sertleşme sorunundan dolayı vazgeçtim.Binlerce lira arabaya veriyoruz bin lira lastiğe vermeye eriniyoruz. Arabayı yolda tutan unsurlardan biri. Doğru seçim yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Murat hocam bende yeni lastik aldım. Yorumları o kadar çok okudum ki en son bildiğimden şaşmıcam dedim Goodyear aldım. Falken alacaktım Ali önermişti sertleşme sorunundan dolayı vazgeçtim. Binlerce lira arabaya veriyoruz bin lira lastiğe vermeye eriniyoruz. Arabayı yolda tutan unsurlardan biri. Doğru seçim yapmak lazım. Ercüment hocam, kesinlikle katılıyorum. Astra G aracıma dunlop takmıştım. Aslında Lassa almaya gitmiştim, ikna edip dunlop taktılar. İlk yıl çok güzeldi. İkinci yıl o kadar sertleşti ki arabayı kışın sattım, üzernde kışlık lastikler takılıydı. Astrayı verince linea alma konusu kesindi, hatta aynı gün astrayı verip lineayı aldım, lastik ebatları da aynı, buna rağmen dunlopları takmaya değer bulmadığımdan arabayla beraber verdim Sanırım hem yazlık hem kışlık için nokian tercih ederim, bir ihtimal bütçe elverirse continental. Bir farın 500 lira olduğunu düşününce kalitesiz/ucuz lastik hiç karlı değil Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: otobana çıkıp Otobana karşı tavır almıştın. Benmi yanlış hatırlıyorum. Daha da otobana gelmem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Otobana karşı tavır almıştın. Benmi yanlış hatırlıyorum. Daha da otobana gelmem Hgs üstüme aldım . Ödemeleri kendim yapıyorum artık. bıhtım... https://youtu.be/hCoTFTjQWKE 28 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Bu sabah bende yazlıklara(Falken Ziex Ze310 Ecorun) geçiş yaptım. Kışlık lastiklerden sonra bana da biraz sert geldi. Kışlık lastik yumuşaklığına alışmaşım. Lastiğin 2. sezonu olacak. Fazla sıkıştırma şansım olmadı, akşam biraz zorlayacağım bakalım olumsuz bir şey gözlemleyecek miyim göreceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts