Alptuğ Özcan 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: falken lastik siparişi verdik, cuma günü değişim yapacağız. Cuma günü sokağa çıkma yasağı var sanayi açık oluyor mu? benim planımda öyleydi cuma günü yazlıklara geçecektim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Cuma günü sokağa çıkma yasağı var sanayi açık oluyor mu? benim planımda öyleydi cuma günü yazlıklara geçecektim Büyük yerler açık olur abi. İvedikteki Mustafa Saatçi açık olur tahminim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Cuma günü sokağa çıkma yasağı var sanayi açık oluyor mu? benim planımda öyleydi cuma günü yazlıklara geçecektim Benim lastikçi mesaj atmıştı. Kısıtlama günlerinde işletmemiz muaftır diye. Lastikçiniz varsa görüşün. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 60 ile sürdüm, yatak sarmadı. Vuruntuda yapmadı. Takılıyoruz öyle https://www.instagram.com/p/CN9QtWtpjEy/?igshid=1dp26u27mtp3v Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Büyük yerler açık olur abi. İvedikteki Mustafa Saatçi açık olur tahminim. Benim lastikçi şaşmazda açık olsa da sokağa çıkma yasağından muaf olmak mı gerekiyor gidebilmek için. Ümit Türk yazdı: Benim lastikçi mesaj atmıştı. Kısıtlama günlerinde işletmemiz muaftır diye. Lastikçiniz varsa görüşün. Bi konuşayım bende bakalım ne diyecek. Lastikçi açık olsa da gitmek sıkıntı gibi. Evle lastikçi arası 15 km. İllaki bir kontrole denk gelirim. Gerçi ATO'dan muaf mesajı var ama lastikçi evle iş güzergahı dışında Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Benim lastikçi şaşmazda açık olsa da sokağa çıkma yasağından muaf olmak mı gerekiyor gidebilmek için. Bi konuşayım bende bakalım ne diyecek. Lastikçi açık olsa da gitmek sıkıntı gibi. Evle lastikçi arası 15 km. İllaki bir kontrole denk gelirim. Gerçi ATO'dan muaf mesajı var ama lastikçi evle iş güzergahı dışında Şirket muaf evrakınız yok mu? İşe gidiyorum diye gidin? Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Şirket muaf evrakınız yok mu? İşe gidiyorum diye gidin? Dürüstlük? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 (düzenlendi) Shellden 20 litrecik benzin aldım sabah 3-5 ay kafam rahat.150 TL gömdük. LPG nin gözünü seveyim. 37 litre 130 TL LPG ile bağımız oluştu özleyince kokluyorum çekiyorum çekiyorum bir bakıyorum ulan bu gaz niye bitmiyor. Daha çok sarılıyorum bu sefer . Hep aynı pompaya gidiyorum personelde aynı kişi akraba olduk adamla. Artık doldur sofi diye takılıyorum Koray Demir yazdı: Dürüstlük? Gezmeye gitmiyor işini halletmeye gidiyor ne zaman değişecek vakti yoksa? 22 Nisan 2021 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Koray Demir yazdı: Dürüstlük? Bence sıkıntı yok. Sonuçta çalışmaya gitmesi için aracınında buna uygun durumda olması gerekiyor. Lastik değişimi yaptırmak hakkı süistimal etmeye girmez . 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Benim lastikçi şaşmazda açık olsa da sokağa çıkma yasağından muaf olmak mı gerekiyor gidebilmek için. Bi konuşayım bende bakalım ne diyecek. Lastikçi açık olsa da gitmek sıkıntı gibi. Evle lastikçi arası 15 km. İllaki bir kontrole denk gelirim. Gerçi ATO'dan muaf mesajı var ama lastikçi evle iş güzergahı dışında Şimdi bir kaç kelime söylemek istedim ama kendimi ifşa etmek istemiyorum 😃 Ato'dan gelen mesajla gidebilirsin abi. Ben hiç sıkıntı yaşamadım, bize de geliyor o mesaj. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Şirket muaf evrakınız yok mu? İşe gidiyorum diye gidin? Muaf evrağım var, ATO mesajı da var. Muafiyet ikamet adresi ile iş adresi güzergahında geçerli diye yazıyor lastikçim güzergah dışı Koray Demir yazdı: Dürüstlük? Yalan yok ki ortada. Lastik değiştirmeye gidiyorum. Lastikler de araçta olacak zaten. Oğuzkan Erışık yazdı: Şimdi bir kaç kelime söylemek istedim ama kendimi ifşa etmek istemiyorum 😃 Özelden yazabilirsin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 (düzenlendi) Bende sokağa çıkma yasağı izin belgemi kullanarak, yakıt ekonomisi test videosu yapmak istiyorum. Ama dürüstlükden yapamıyorum. Ama eşimi doktora götürürken denemedim diyemem https://youtu.be/-liL81ARhMk 22 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Gezmeye gitmiyor işini halletmeye gidiyor ne zaman değişecek vakti yoksa? Ben işe gidiyorum diye gidin kısmına takılmıştım 😊 Sonuçta lastikçiye gitmeye izni yok güzergah dışı. Lastik değişiminin hayati aciliyeti yoktur diye tahmin ediyorum. Ali Darbaz yazdı: Bende sokağa çıkma yasağı izin belgemi kullanarak, yakıt ekonomisi test videosu yapmak istiyorum. Ama dürüstlükden yapamıyorum. Sen korkudan böyle keyfi çıkamazsın zaten (3000 TL cik 😉) Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Alptuğ Özcan yazdı: ikamet adresi ile iş adresi güzergahında geçerli Böyle ibare varsa sıkıntı. İkame adres belgeni sorar yada bakarsa yine sıkıntı. Benim anlamadığım Ankara sınırları içerisinde herhangi bir ilçeden bir ilçeye gidilemiyor mu yani? Belki otelde kaldın. İkame adresinde durmak zorunda mısın? Çok saçma geldi bana. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Koray Demir yazdı: Ben işe gidiyorum diye gidin kısmına takılmıştım 😊 Sonuçta lastikçiye gitmeye izni yok güzergah dışı. Lastik değişiminin hayati aciliyeti yoktur diye tahmin ediyorum. Sen korkudan böyle keyfi çıkamazsın zaten (3000 TL cik 😉) Benimkide iş , test et, nereye kadar. Habire para harcıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Yıkadım, sabahın 7'sinde hem de. 3 lira atıp köpük sıktım, fırçaladım, 3 lirayla da su sıktım. Kurulamak biraz uğraştırdı. Başka da detay yok. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Petlas mı o He ya abi petlas Fakat çıkanlar Takılan NOKIAN Lastikçi bi kış daha idare eder seni dedi kışlıklar 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Selçuk Keleş yazdı: Yıkadım, sabahın 7'sinde hem de. 3 lira atıp köpük sıktım, fırçaladım, 3 lirayla da su sıktım. Kurulamak biraz uğraştırdı. Başka da detay yok. İstanbul pahalı memleket... 1 liraya köpük atıp 2 liraya su tutuyorum 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Böyle ibare varsa sıkıntı. İkame adres belgeni sorar yada bakarsa yine sıkıntı. Benim anlamadığım Ankara sınırları içerisinde herhangi bir ilçeden bir ilçeye gidilemiyor mu yani? Belki otelde kaldın. İkame adresinde durmak zorunda mısın? Çok saçma geldi bana. Yazıyor. Güzergah dışında idari para cezası uygulanır diyor. İzin/muaf belgeniz yoksa ilçeden ilçeye giderken kontrole denk gelirseniz yazarlar cezayı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ay sonu bunu alacağım Varmı tavsiye eden. İşe yaramazsa söyleyin https://www.liquimolyturkey.com/bogaz-kelebegi-temizleyici-spreyi-400-ml-5111 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Ay sonu bunu alacağım Varmı tavsiye eden. İşe yaramazsa söyleyin https://www.liquimolyturkey.com/bogaz-kelebegi-temizleyici-spreyi-400-ml-5111 devir 8000 lere çıkarsa hızla uzaklaş ooradan 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Yazlıkları taktım. 3 gün oldu. 1.viteste çok fazla patinaj yapıyor biraz yüklenince. 2019 falken ecorun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Ay sonu bunu alacağım Varmı tavsiye eden. İşe yaramazsa söyleyin https://www.liquimolyturkey.com/bogaz-kelebegi-temizleyici-spreyi-400-ml-5111 Bulaşma bence Kerim Bilgehan Arbek yazdı: App plaka ve plakalık taktık Ben bu app plakaların yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bir durumda aracın plakasını aniden okumam gerekse okuyamam. Harfler rakamlar bitişik. Tek bakışta okunmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Yazlıkları taktım. 3 gün oldu. 1.viteste çok fazla patinaj yapıyor biraz yüklenince. 2019 falken ecorun Bunu hep söylüyorum, ilk yıl her lastik güzel tutuyor. Mesele sonraki yıllarda ne kaybettiği. 3. yılında 1. viteste çok fazla patinaj yapıyorsa falken bana gelmez. Bu arada 2 sezon mu kullandın daha önce yoksa 1 sezon mu? Tahmini kaç bin km yürüdün lastiğin üzerinde? Lastik lazım bana da, karar veremiyorum bir türlü. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Bunu hep söylüyorum, ilk yıl her lastik güzel tutuyor. Mesele sonraki yıllarda ne kaybettiği. 3. yılında 1. viteste çok fazla patinaj yapıyorsa falken bana gelmez. Bu arada 2 sezon mu kullandın daha önce yoksa 1 sezon mu? Tahmini kaç bin km yürüdün lastiğin üzerinde? Lastik lazım bana da, karar veremiyorum bir türlü. Şu an 3.sezonunda lastik. Benden önce ne kadar kullanıldı bilmiyorum ben 2bin falan kullandım gerisini kışlıkla yaptım. Bu lastikle gezemem sanırım böyle. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts