Coşku Mert 18 Nisan 2021 Paylaş 18 Nisan 2021 cok isterdim garajli mustakil evim olmasini olmadigi için mümkün mertebe insanlardan uzak yerleri tercih ediyorum. sirf sacma sorulariyla dikkatimi dagitmasinlar diye [emoji1] Bu tarz işlerde maliyetin büyük kalemi işçilik. Coşku hocam işçilik ödemediği için rahatça değiştirir şüphe duyduysa. Aklında kalmamış olur [emoji4] Ah yer olsa, bir de üzerinde çalışması kolay bir motor, öyle güzel olurdu ki... 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Nisan 2021 Paylaş 18 Nisan 2021 Coşku Mert yazdı: sirf sacma sorulariyla dikkatimi dagitmasinlar diye Evet, bizde ata sporudur bir şeyler yapan (inşaat ve hafriyat çalışmaları en büyük örnek) insanları izlemek, yorumlamak, hatta saçma sorular sormak Evlenmeden önce babamlarla müstakil evde yaşıyorken motosiklet kullandığım dönem her şeyi bahçede sundurma altında yapardım. Şimdi binanın öyle bir garajı var ki, geçen arabayı çalıştırıp eve çıktım (hava çok soğuktu, çocukları rutin kontrole götürecektim, araba ısınsın biraz, çocuklar üşümesin diye çalıştırıp yedek anahtarla kapıyı kitledim) hemen komşu aradı "komşu arabayı stop etmeyi unutmuşsun!" diye. Araba da dizel, duyulmayacak gibi değil, nasıl unuttuğumu düşündüyse 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Nisan 2021 Paylaş 18 Nisan 2021 Coşku Mert yazdı: cok isterdim garajli mustakil evim olmasini olmadigi için mümkün mertebe insanlardan uzak yerleri tercih ediyorum. sirf sacma sorulariyla dikkatimi dagitmasinlar diye Bizde komşularla hafta sonları tamirat tadilat gibi keyfe keder işlerle uğraşıyoruz millet bunların arabaları bozuk her hafta uğraşıyor gözüyle bakıyor. 😊 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Nisan 2021 Paylaş 18 Nisan 2021 müziklerini güncelledim. Yazlık mode on 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Nisan 2021 Paylaş 18 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: müziklerini güncelledim. Yazlık mode on 😂 Ben de hep seymen fm açık. Angaralı değilim ama acayip zinde tutuyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Nisan 2021 Paylaş 18 Nisan 2021 Mehmet Yeter yazdı: Ben de hep seymen fm açık. Angaralı değilim ama acayip zinde tutuyor. Bizde sarkısız araba hareket bile etmez.. Radyo takıntım var. (Gençliğimde hayalimdi.. Amatör olarak bir süre de yaptım ama doyamadım 🥺 ) Dinleyemiyorum üzülüyorum. O nedenle sürekli güncel.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Babamın arabasının içi kırılan amortisötünü değiştirdim. Geçen sene 29 nisanda değiştirmiştim. Garanti kapsamında ücretsiz yenilendi. Yetkili servis değil 🙂 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Babamın arabasının içi kırılan amortisötünü değiştirdim. Geçen sene 29 nisanda değiştirmiştim. Garanti kapsamında ücretsiz yenilendi. Yetkili servis değil 🙂 Yaptığı işe garanti veren esnaf mı buldun sen? Cidden mi? Neresi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Yaptığı işe garanti veren esnaf mı buldun sen? Cidden mi? Neresi? Ostimde nam amartisör var abi. Tamirli takıyor ona garanti veriyor 1 sene. Senden çıkanı alıyor. Geçen sene 150 liraya yaptırmıştım. Garanti süresinde bozulursa sadece işçilik ücreti alırım demişti onu da almadı. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Ostimde nam amartisör var abi. Tamirli takıyor ona garanti veriyor 1 sene. Senden çıkanı alıyor. Geçen sene 150 liraya yaptırmıştım. Garanti süresinde bozulursa sadece işçilik ücreti alırım demişti onu da almadı. Evet, onları duymuştum. Hatta bir arkadaşımın aracını götürmüştük. Yapılan değişim sonrası memnun kalmış mıydınız peki? Olumlu/olumsuz gözlemlerin nelerdi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Evet, onları duymuştum. Hatta bir arkadaşımın aracını götürmüştük. Yapılan değişim sonrası memnun kalmış mıydınız peki? Olumlu/olumsuz gözlemlerin nelerdi? Orjinal süspansiyonla bir farkı yoktu ne iyi ne kötü. Ama çabuk dağıldı. Bir daha tekrarlarsa sıfır ürün takacağım ama abi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Orjinal süspansiyonla bir farkı yoktu ne iyi ne kötü. Ama çabuk dağıldı. Bir daha tekrarlarsa sıfır ürün takacağım ama abi. Ya benim aracın km 210 bin oldu, muayene yaptırdım Ocak ya da Şubattı, gitmeden eksik gedik ne varsa hallettim. O zaman alt takımı kontrol ettirdim, sorun yok dediler. Bunu diyen usta arkadaşım. Amortisörleri değiştirsek mi? dedim, çalışan amortisör değişmez, bunlarda patlak yok sıkışma yok, çalışıyorlar işte, ne değişimi dedi Ama forumda amortisörlerin değişiminin çok fark edeceği yönünde çok yazı okudum. Tercihim sıfır amortisörden yana ama aradığımda çıkan amortisör markaları bilindik olmayınca çok üstünde durmadım. Acaba üzerindekileri mi yaptırsam diye düşünmüştüm, ama bir yılda dağılmışsa faydalı gelmedi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: bir yılda dağılmışsa faydalı gelmedi Bu kadar çabuk dağılacağını bilsem girmezdim bu işe 🙂 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu kadar çabuk dağılacağını bilsem girmezdim bu işe 🙂 Evet, baya erken dağılmış. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Ostimde nam amartisör var abi. Tamirli takıyor ona garanti veriyor 1 sene. Senden çıkanı alıyor Geçmiş olsun. Yurt dışında böyle bir uygulama var mı acaba? Bana hiç güven vermiyor duyduğumdan beri. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçmiş olsun. Yurt dışında böyle bir uygulama var mı acaba? Bana hiç güven vermiyor duyduğumdan beri. Sağol Ahmet abi. Herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum yaptıran çok kişi var ve hiç duyum almadım ben en azından. Rusya 'da kesin vardır ama 😅 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Euromaster Balıkesir'de yaz lastiğine geçiş yaptık. 75 lira, iyi hizmet , tork anahtarı da kullandı. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Euromaster Balıkesir'de yaz lastiğine geçiş yaptık. 75 lira, iyi hizmet , tork anahtarı da kullandı. Kazasız iyi günlerde binin. İftar trafiğine kalmayayım diye mahallede degistim 2 sefer uyarmama ragmen son kontrolu yine bijon anahtarı ile yapmadı. Abu tabanca çok iyi sıkıyor dedi canımı sıktı 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 (düzenlendi) Yazlık pabuçları giydirdik 😂 https://flic.kr/p/2kUawe9 Bazen flickr dan yüklediğim resimler görünüyor bazen görünmüyor. Sebebi nedir emmi@Mehmet Ozyurek biliyor musun ? 21 Nisan 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2021 Yazar Paylaş 21 Nisan 2021 Arif Aykın yazdı: Yazlık pabuçları giydirdik 😂 https://flic.kr/p/2kUawe9 Bazen flickr dan yüklediğim resimler görünüyor bazen görünmüyor. Sebebi nedir emmi@Mehmet Ozyurek biliyor musun ? Aslında hiç biri görünmüyor da biz bazen görünür yapıyoruz.. Kendinize ait fotoğraflar için mesaj yazma alanındaki sağ altta Diğer Medyaları yükle/Medya bağlantısı yükle talimatını takip ederseniz fotoğraflarınız görünür.. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 falken lastik siparişi verdik, cuma günü değişim yapacağız. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Yazlık pabuçları giydirdik [emoji23] https://flic.kr/p/2kUawe9 Bazen flickr dan yüklediğim resimler görünüyor bazen görünmüyor. Sebebi nedir emmi[mention=23]Mehmet Ozyurek[/mention] biliyor musun ? Petlas mı o [emoji13] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Petlas mı o he😖 Bi konusturmuyosunuz yaa.. öldüler 😂 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts