Haluk Şentürk 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Ayhan Asil yazdı: Bugün Cizre Dönüşüm Ford Yetkili Serviste Motor yağı, hava, yakıt, polen filtresi ve tapası değişti maliyet 700 TL. Ayrıca yeni değişen motor yağına Bor ilave edildi. Makine canavar Maşallah... bedava valla ,kazasız belasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Ayhan Asil yazdı: Bugün Cizre Dönüşüm Ford Yetkili Serviste Motor yağı, hava, yakıt, polen filtresi ve tapası değişti maliyet 700 TL. Ayrıca yeni değişen motor yağına Bor ilave edildi. Makine canavar Maşallah... Focus MK2 dizel de sanayide bu paraya geliyor bakım... Nasıl bir yakıt filtresi kullanmışlar ise Ford mühendisleri... Yağ filtresi de değişmiştir sanırım 🤔 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Mehmet Yeter yazdı: Bagaj aydınlatmamız. Bayılıyorum apaydınlık bagajlara. Gerçekten çok faydası oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Bayılıyorum apaydınlık bagajlara. Gerçekten çok faydası oluyor. Kesinlikle çok fark etti. Öncesinde sağ tarafta küçüçük t10 aydınlatma yetersiz kalıyordu ayrıca çok ısınıyordu. Bu çok çok iyi oldu. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 10 gündür kontak vurmadım arabama bugün hiçbirşey yapmadım yarın iş başı Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: 10 gündür kontak vurmadım arabama bugün hiçbirşey yapmadım yarın iş başı Bende de durum aynıydı. Bu gün çalıştırdım, nazlandı biraz. Bende çıkıp hem biraz yol yaptım hem şarjı ölçtürdüm. Şarj ediyor gayet güzel dedi usta. Aküyü değiştirdiğimden beridir aküyü hiç şarj edemedim adam gibi. Pandemiden bir yere gidemiyoruz... Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Bende de durum aynıydı. Bu gün çalıştırdım, nazlandı biraz. Bende çıkıp hem biraz yol yaptım hem şarjı ölçtürdüm. Şarj ediyor gayet güzel dedi usta. Aküyü değiştirdiğimden beridir aküyü hiç şarj edemedim adam gibi. Pandemiden bir yere gidemiyoruz... Bana süpriz yapmaz inşallah aküm yeni ama bilemiyorum Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Dün 4 tane lastik siparişi verdim. Ne kadar pahalı olmuş almayalı. 4x475 e aldım. Gelsin takalım hemen kışlıklar ambara. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Dün 4 tane lastik siparişi verdim. Ne kadar pahalı olmuş almayalı. 4x475 e aldım. Gelsin takalım hemen kışlıklar ambara. Geç kalmadınız mı istanbul için Ümit Türk yazdı: Bana süpriz yapmaz inşallah aküm yeni ama bilemiyorum Üzmedi sabah. Direkt aldı. Özlemişim keretayı. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Geç kalmadınız mı istanbul için [emoji20]Ne gibi geç hocam. Anlamadım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Ne gibi geç hocam. Anlamadım. Kışlıkları çıkarmakta demek istedim hocam. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Kışlıkları çıkarmakta demek istedim hocam. Elimdeki yazlıklar kabaktı takmak istemedim. İki defa sök takla da uğraşmak istemedim boş yere.Yenileri taktırıp tek seferde hallederim diye düşündüm. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Elimdeki yazlıklar kabaktı takmak istemedim. İki defa sök takla da uğraşmak istemedim boş yere. Yenileri taktırıp tek seferde hallederim diye düşündüm. Anladım. Hayırlı olsun inşallah. Marka model nedir? Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Anladım. Hayırlı olsun inşallah. Marka model nedir? Eyvallah sağolun hocam.Goodyear EFP 2 aldım. 4 kanallı EFP vardı çok memnundum yenisini alayım bu sefer dedim. 2020 ama olsun 1 yılda çok birşey olmaz diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Eyvallah sağolun hocam. Goodyear EFP 2 aldım. 4 kanallı EFP vardı çok memnundum yenisini alayım bu sefer dedim. 2020 ama olsun 1 yılda çok birşey olmaz diye düşünüyorum Benimde aklımda goodyear var. Lastikçim bütçeye uygun olarak bu lastiği öneriyor. Ben geçen Martın başında sorduğumda kampanya fiyatı olarak 450 TL fiyat vermişti. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Benimde aklımda goodyear var. Lastikçim bütçeye uygun olarak bu lastiği öneriyor. Ben geçen Martın başında sorduğumda kampanya fiyatı olarak 450 TL fiyat vermişti. Şu an baktığımda fiyat olarak 205/55/16 da üstlerde. Pekte bütçe dostu sayılmaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 (düzenlendi) Motor sesi Diagnostiği yapmak için motora mikrofon taktım. Telefon şarj olunca yol testine çıkıcam. https://photos.app.goo.gl/QFMTVuKEt9YGj5nB9 7 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: mikrofonun kayıt frekans aralığı kaç Bilmiyom valla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 o zaman diagnostik olmaz, motorun sesini dinlemek olur Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Motor sesi Diagnostiği yapmak için motora mikrofon taktım. Telefon şarj olunca yol testine çıkıcam. https://photos.app.goo.gl/QFMTVuKEt9YGj5nB9 İnstagramdan izledim. Emişin sesi dışında hiç bir sesi ayırt edemedim ben. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: İnstagramdan izledim. Emişin sesi dışında hiç bir sesi ayırt edemedim ben. Çok yeni veriler topladım. Motorun sıcak motor yağı ile soğuk motor yağı arasındaki muazzam varyatör sesi farkını yakaladım. Motor yağı ısındıkça varyatörler düşük devirde tutarsız çalışıp ratling yapıyor . Neyse, bunu keşfettiğim iyi oldu. Daha yüksek devir çevirmem gerektiğini bu ses diagnostiği sayesinde yakalamış oldum. Videolar yükleniyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Daha yüksek devir çevirmem gerektiğini bu ses diagnostiği sayesinde yakalamış oldum. Yakıt artacak sanırım. Takipteyim bekliyorum videoları. Bakalım ben yakalayabilecek miyim :) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Yakıt artacak sanırım. Takipteyim bekliyorum videoları. Bakalım ben yakalayabilecek miyim Bu videoda gayet net şekilde duymak mümkün. https://youtu.be/nu5HoTr15vw 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts