Emre Şimşek 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Elimde fazladan polen filtresi vardı, yolculuk öncesi değiştirdim. Sabah nasipse yolculuk var.. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Bugün kamoş un kırmızı bedenine gri iç organları uyguluyayım dedim. Ne yordu beni cmax, fiorino, yeti, 2.yeti lerden alışmışım devrilen arka koltuklara, ilk kez arka koltuk sökeyim dedim, 4 vidyo izledim bulamadım sonra kafa yorarak vidyolar da verilmeyen ipuçlarını kendim buldum. Meger ki isofix lere kilit sistemli plastik uygulamışlar onu bulunca iş kolay oldu taktım. Kılıflar orta hallice torunlar batırmasa takmam zaten de, ayrıca kamoş un alkantra kılıfları çok hoş. E ovaya filanda gidiyoruz, iyi oldu iyi.Görseller aşagıda ama satıcının görselleridir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Arabaya telefon tutacağı yaptım. Bir bedel harcamadım. Maskenin lastiğini koparıp trimlerin panel gaplarına sıkıştırdım. Telefonu pekte işe yaramayan orta ekran ile lastik arasına sıkıştırıyorum. Miss gibi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Mehmet Yeter yazdı: 3 hafta önce sunroof tahliye hortumunun alt kısımdan suyu dışarı akıtan ağzı için terazi hortumunu ile ek yaparak sorunu çözdük. Bütün kapı Fitillerinin içine terazi hortumu yerleştirdik. Ses denemesi yapma fırsatım olmadı ama muhtemelen iyi olmuştur. Kapıların kapanış sesi daha tok oldu. Bahsettiğiniz hortumdan bana da lazım, nereden edindiniz acaba? Ben bauhaus'a baktım ama bulamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Bahsettiğiniz hortumdan bana da lazım, nereden edindiniz acaba? Ben bauhaus'a baktım ama bulamadım. Nalburdan veya hırdavatçılardan bulabilirsiniz. Terazi hortumu diye geçiyor. Ben 8mmlik aldım iyi geldi. Bildiğim kadarıyla farklı kalınlıklarıda mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Arabaya telefon tutacağı yaptım. Bir bedel harcamadım. Maskenin lastiğini koparıp trimlerin panel gaplarına sıkıştırdım. Telefonu pekte işe yaramayan orta ekran ile lastik arasına sıkıştırıyorum. Miss gibi oluyor. Telefon oradan uçar ve ekranı kırılır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Telefon oradan uçar ve ekranı kırılır. Zaten uçuyordu.Bu lastik onu oraya sıkıştırıyor. Eskiden telefonu oraya lastik olmadanda dik koyuyordum. sert virajda uçuyordu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Arabaya telefon tutacağı yaptım. Bir bedel harcamadım. Maskenin lastiğini koparıp trimlerin panel gaplarına sıkıştırdım. Telefonu pekte işe yaramayan orta ekran ile lastik arasına sıkıştırıyorum. Miss gibi oluyor. Oraya halı kaydırmaz bezden kesip koysan daha mantıklı olurdu bence. Telefon takla atarak düşmez, kayarak çıkacak oradan ve düşecek. 16 Mart 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oraya halı kaydırmaz bezden kesip koysan daha mantıklı olurdu bence. Telefon takla atarak düşmez, kayarak çıkacak oradan ve düşecek. Denemeler yapalım bakalım, arge yaparız. 1 Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 18 Mart 2021 Paylaş 18 Mart 2021 (düzenlendi) Dün Leon'umun ön düzen bakımı yapıldı. tablalaar ve burçlar değişti. Sol arka tekerden ugultu geliyordu porya değişti. Yağ bakımı gelmişti ( motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , polen filtresi ve lpg filtresi) değişti . Ordan cıktım kaportacıya geçtim sağ iki kapı ve bagaj döşemesinin bazı segmanları kırılmış ve tıkırtı yapıyordu onları yenilettim. Araba sessiz sakin akıp gittiginde mutlu oluyorum. 😁 https://hizliresim.com/Y3pr2j 18 Mart 2021 tarihinde Cengizhan Bekir BAYRAM tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 18 Mart 2021 Paylaş 18 Mart 2021 Dün Leon'umun ön düzen bakımı yapıldı. tablalaar ve burçlar değişti. Sol arka tekerden ugultu geliyordu porya değişti. Yağ bakımı gelmişti ( motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , polen filtresi ve lpg filtresi) değişti . Ordan cıktım kaportacıya geçtim sağ iki kapı ve bagaj döşemesinin bazı segmanları kırılmış ve tıkırtı yapıyordu onları yenilettim. Araba sessiz sakin akıp gittiginde mutlu oluyorum. [emoji4] [emoji16] https://hizliresim.com/Y3pr2jBu kadar değişime para da akıp gitmiştir ama [emoji16]MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 18 Mart 2021 Paylaş 18 Mart 2021 (düzenlendi) Murat Öngür yazdı: Bu kadar değişime para da akıp gitmiştir ama MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Gitmez mi o daha da akıcı gidiyor. :Tam 1400 lira yedi bir günde 18 Mart 2021 tarihinde Cengizhan Bekir BAYRAM tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 18 Mart 2021 Paylaş 18 Mart 2021 LPG filtresinin değişimini ihmal etmiştim. Düşük devirlerde gaz yememeye başlayınca LPG filtresi değişimi yapıldı, gaz ayarı kontrol edildi ve gaz kaçak testi yapıldı. 50 TL Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart 2021 Paylaş 18 Mart 2021 Bu kadar değişime para da akıp gitmiştir ama [emoji16]MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTapatalk imzamızı kapatalım [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Mart 2021 Paylaş 18 Mart 2021 Jettayı satmaktan vaz geçip 3-4 yıl daha kullanma kararı alınca ona küçük sürpriz yaptım 😀 B8 Passat farı tasarımlı yeni far aldım jettaya, kayar sinyal, led gündüz farı, led uzun + bi-xenon mercekli. Farlar bugün elime ulaştı(resim çekme fırsatım olmadı) Yarın veya cumartesi montajını yapıcam. 360 led'le kullanmayı düşünüyorum. 6 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Mart 2021 Paylaş 19 Mart 2021 Murat Öngür yazdı: 360 derece LED montaj yaptım, arabada mercek olduğundan , direk HD aoarati ile olmadı , plastik aparat aldım , birbiri üzerine japon ve sıcak silikon ile yapıştırdım, öncesinde rahat oturması için plastik aparatı da zımparaladım cuk diye oturdu. Normal ledlere göre daha net görüşü var karanlik nokta yok sayılır. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tansu Bey hangi led i kullandınız? Link vs var mı? Uğur Kamil yazdı: Jettayı satmaktan vaz geçip 3-4 yıl daha kullanma kararı alınca ona küçük sürpriz yaptım 😀 B8 Passat farı tasarımlı yeni far aldım jettaya, kayar sinyal, led gündüz farı, led uzun + bi-xenon mercekli. Farlar bugün elime ulaştı(resim çekme fırsatım olmadı) Yarın veya cumartesi montajını yapıcam. 360 led'le kullanmayı düşünüyorum. Hayırlı olsun Uğur hocam. 360 ledde hangisini kullanmayı düşünüyorsun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ercan 19 Mart 2021 Paylaş 19 Mart 2021 193 Bin Km de Yıllık bakım zamanı geldi. Her zaman ki gibi Ford Ustaeller'e gidildi, fotoğraftakiler yapıldı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mart 2021 Paylaş 19 Mart 2021 Mehmet Ercan yazdı: Ford Ustaeller'e gidildi, 5w30 koyduklarindan emin olsaydınız... Aynı motora 10w40 koymuşlukları var. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Mart 2021 Paylaş 19 Mart 2021 Aytac Sakal yazdı: Lastikleri değiştirmem gerekti Falken alacaktım ancak arkadaşımın tavsiyesi ile Starmax aldım aklımda soru işaretleri vardı bugün Foçaya gidip geldim lastik biraz sert ancak frenlemede yol tutuşunda ve seste fiyatına göre başarılı buldum hatta Hankooktan daha iyi geldi bana yerli üretim olmasıda cabası. Fiyatı çok uygun nakite 4 adet yazlık takım 1050 tl aldım Falken Hankook 1400 tl Petlas 1200 Tl fiyat çektiler. Aynı lastik aynı ebad 2 ay önce 1000 tl almıştık. Lastiği yoğun yağmurda kullandım bence fiyata oranla gayet başarılı düşük bütçeli arayışlar için kendi adıma tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Mart 2021 Paylaş 19 Mart 2021 Yeni lastikleri ghia x jantları ile takalım dedik 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ercan 19 Mart 2021 Paylaş 19 Mart 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 5w30 koyduklarindan emin olsaydınız... Aynı motora 10w40 koymuşlukları var. Aracın hep başında bulunurum Ahmet Bey. Hem sohbet muhabbet ederim hem izlerim. Castrol 5w30 yağı sıfır şekilde açıp koydular👋 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Uğur hocam. 360 ledde hangisini kullanmayı düşünüyorsun? Linkteki ürünü kullandım. Normalde aliexpresten alıyordum ama beklemek istemediğim için türkiyede ne denk gelirse onu aldım. Ben 392 tl aldım şuan zam gelmiş. Türkiyede başka alternatif bulamadım diye bunu aldım. https://www.hepsiburada.com/shark-h7-led-far-ampulu-360-led-xenon-80w-16000-lumen-p-HBV0000115EHA?magaza=AktarMobile Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Yeni farların montajını dün yapmıştım. Bugünde kodlama birkaç değişiklik yaptık(eski farıma göre amerikan park, normal park iptalı vs kodlamıştık onları eskiye döndürdük) ve farların ınce ayarlarını yaptım. 9 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Park cezası ödedim. Aslanın canı sağolsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts