İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Saygın Can Oğuz

Yasaklardan doğru dürüst binemeksek de senelik bakımı yapıldı. 69.000 km oldu, bakıma yetkili servis 1200 aldı.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

benzin pompasi icin depoyu indirdim ve disarda test ettim. maalesef bosch marka pompa ex olmus. en kisa zamanda yenisini alıp islemleri tekrar başa saracagim 67e21dc144232902af71aec1b83bf986.jpgfc120fbcd44b87ba6f36df91b0717035.jpg4227eebafe86d1b08b0c93eb6b882214.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Saygın Can Oğuz yazdı:

Yasaklardan doğru dürüst binemeksek de senelik bakımı yapıldı. 69.000 km oldu, bakıma yetkili servis 1200 aldı.

Periyodik bakımmı oldu yoksa değişen birşeyler varmı faturayı paylaşsanız da olur. Yaza doğru 4 yıl veya 45bin bakımı yaptıracağım. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Metin Uzunoğlu yazdı:

Periyodik bakımmı oldu yoksa değişen birşeyler varmı faturayı paylaşsanız da olur. Yaza doğru 4 yıl veya 45bin bakımı yaptıracağım. 

Evet periyodik 5yıl-75bin bakım, mazot filtresiz yağ, yağ-hava filtreleri değişimi. Bunun dışında antifiriz değişti (127TL) ve motor yağlama sistemi temizlenmesi (114 TL) diye birşey de var. Polen ben istemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Coşku Mert yazdı:

benzin pompasi icin depoyu indirdim ve disarda test ettim. maalesef bosch marka pompa ex olmus. en kisa zamanda yenisini alıp islemleri tekrar başa saracagim

Depoyu indirmeden ulaşamadın mı ?

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Dışarı çıkma yasaklarından dolayı birşey yapmadım ama 7. Sınıfa giden oğlumun çalışırken sorduğu soru tam forumluktu paylaşayım dedim.

https://i.hizliresim.com/sUKKjJ.jpg

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Coşku Mert yazdı:

benzin pompasi icin depoyu indirdim ve disarda test ettim. maalesef bosch marka pompa ex olmus. en kisa zamanda yenisini alıp islemleri tekrar başa saracagim

O depo sökülmüşken ne temizlenir iç dış ha :wub:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Metin Uzunoğlu yazdı:

Dışarı çıkma yasaklarından dolayı birşey yapmadım ama 7. Sınıfa giden oğlumun çalışırken sorduğu soru tam forumluktu paylaşayım dedim.

https://i.hizliresim.com/sUKKjJ.jpg

Vaay çok ilginçmiş.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

bende buyuk beklentiyle temizlige giriştim ama pek bişey çıkmadı içinden :)

O depo sökülmüşken ne temizlenir iç dış ha :wub:

bizim araçlarda koltuk altinda kapak yok maalesef, bazilari sacı kesip çıkartıyor ama ben kesmem kesinlikle. mecbur depo iniyor o nedenle

Depoyu indirmeden ulaşamadın mı ?

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Gelinimin L 200 ü ile uğraştım, kapı eşik boyaları zarar görmüştü. Plastik trimlerini söküp eşikleri gri karbon folya ile kapladım. Farları led ampül ile değiştirmiştim, sislerşni yeniledim, 4.fren lambası içi yeni led ile değiştirildi (3adet modül led uyguladım) , kapı altı zemin led aydınlatmasıda bitmişdi. Artık daha ugraşmam. Zira romatoid artritim dün azdı. Akşam beni uyutmadı. Bir böbreğim kanserli olduğu için operasyon geçirmiştim 2 yıl önce bu, yüzden agrı kesicide alamıyorum.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Vaay çok ilginçmiş.. 

Sonra bu millet çip işini nerden öğrendi diyecekler 🤣🤣

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

2 Tane Kartal Gözü Led Alıp Aynaların altına montajını yaptım. Sol aynanın içini kırmış önce ki sahibi 3 saat uğraştım ama bir şeye benzedi gibi. Geceleri çok hoş duruyor

Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ

2011 Mondeonun convers+ ekranında yine güncellemeler yaptım, kuganın plakalıklarını lede çevirdim :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Çağrı Alaf yazdı:

2 Tane Kartal Gözü Led Alıp Aynaların altına montajını yaptım. Sol aynanın içini kırmış önce ki sahibi 3 saat uğraştım ama bir şeye benzedi gibi. Geceleri çok hoş duruyor

Bende aktifleştirdim ama daha montaj yapandim. Sarı bir halka görünüyor kartal gözü kullananlarda siz memnun musunuz aydınlatmadan? Power LED yapayım dedim sürücü yok piyasada, n11 de 250 TL kargo çıktı bir mağazada 😁

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bende aktifleştirdim ama daha montaj yapandim. Sarı bir halka görünüyor kartal gözü kullananlarda siz memnun musunuz aydınlatmadan? Power LED yapayım dedim sürücü yok piyasada, n11 de 250 TL kargo çıktı bir mağazada 😁

Hocam valla n11'den 25 liraya mı ne aldım ücretsiz kargo 5 para etmez bir şey bekliyordum ancak kenarları felaket aydınlatıyor benim çok hoşuma gitti. Zaten asıl amacım araç etrafını aydınlatıp akşam arabaya binerken inerken yolcunun çamuru pisliği atacağı adımı vs görüp rahat etmesiydi o işe de yaradı. Diğer Ledlere göre zaten biraz büyük. Çap olarak. İç Tavan aydınlatmasının sigortasına bağladım hareket halindeyken de yanıyor Premium'da bir görüntü veriyor. Sanırım araç uzun olduğundan sonradan takılma imajı vermedi pek. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Yorumlarda 1 ayda bozuldu falan demişler hep.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hocam valla n11'den 25 liraya mı ne aldım ücretsiz kargo 5 para etmez bir şey bekliyordum ancak kenarları felaket aydınlatıyor benim çok hoşuma gitti. Zaten asıl amacım araç etrafını aydınlatıp akşam arabaya binerken inerken yolcunun çamuru pisliği atacağı adımı vs görüp rahat etmesiydi o işe de yaradı. Diğer Ledlere göre zaten biraz büyük. Çap olarak. İç Tavan aydınlatmasının sigortasına bağladım hareket halindeyken de yanıyor Premium'da bir görüntü veriyor. Sanırım araç uzun olduğundan sonradan takılma imajı vermedi pek. 
Ben gelinimin L200 e kapı döşeme altlarını modül led bağladım 3 led var üzerinde süper ışık verdi, ayrıca kapı döşeme lambaları olduğu için direk ordan aldım hattı. Şimdi sıra kendi yeti m var.
3d6bcbad6f8461eb4585a912274d0834.jpg
3994be065dce795c680dd5b4e4bf3683.jpg
30cb7cfc499545a474a47bcfecd14635.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Yorumlarda 1 ayda bozuldu falan demişler hep.

Zannetmiyorum ben lehimlerine ek attım öyle bir duruma karşı üzerine de 404 ve aktivatör ile muhafaza attım mümkünü yok bozulmasının. 

Hayrettin Gücin yazdı:

Ben gelinimin L200 e kapı döşeme altlarını modül led bağladım 3 led var üzerinde süper ışık verdi, ayrıca kapı döşeme lambaları olduğu için direk ordan aldım hattı. Şimdi sıra kendi yeti m var.
3d6bcbad6f8461eb4585a912274d0834.jpg
3994be065dce795c680dd5b4e4bf3683.jpg
30cb7cfc499545a474a47bcfecd14635.jpg

Abi çok güzel durmuş bende gireyim bu işe

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

360 derece LED montaj yaptım, arabada mercek olduğundan , direk HD aoarati ile olmadı , plastik aparat aldım , birbiri üzerine japon ve sıcak silikon ile yapıştırdım, öncesinde rahat oturması için plastik aparatı da zımparaladım cuk diye oturdu. Normal ledlere göre daha net görüşü var karanlik nokta yok sayılır.ec9cd424c0c4f7a5107bc230eafa6745.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM

Yeni yapılmış yağmursuyu ızgarasından geçerken (çok yavaş) aniden tak diye bir ses duyudum ve kasislerden geçerken ses gelmeye başladı. Viraj demirini kırmışız. ☹️

Parça ucuz (tabiki orijinal değildir) 90 TL

İşçilik 250 TL (travers komple söküldüğü için)

Direksiyon hidroliği ve rot vida vb.  

Toplam 400 TL verdik.

Aracımızı aldığımızdan bu güne kadar ön düzende bi bu parça kalmıştı onu da değiştirmiş olduk. Viraj demiri daha önce çatlamış galiba, kırılan yerin bir bölümü küflüydü.

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

2 aydır yıkanmıyordu aracımız ve iş yerinin otoparkında kireç desen kireç değil tuhaf bir kalıntı oluşuyor yağmurla beraber. Ne kadar sık yıkatsan da aralıklı yıkatsanda sonuç kaçınılmaz oluyor maalesef. Sonunda yıkattık ve önceki sonraki hali paylaştım.

c408II.jpg

VhANGI.jpg

Brtfam.jpg

Sonrası
IytMEB.jpg

jLnziZ.jpg

jTtBa1.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

4 Gün Önce Ayna Altı Led - Geri Görüş Kamerası Montajı ardından Bugün Yapılanlar -> 

- Yeni Jant Göbekleri 

- Havuzlu Özel Kesim Gri Renk 3D Paspas

- Araca Özel kesim Yeni Rüzgarlıklar

- Trim Sesi Kesme Bandı ile Muhtelif yerlerde Boşluk doldurma işlemi ve Toklaştırma

- İç Kozmetik Adına Eksik Parça Temin ve Montajları 

- Yeni Anahtar Kabı

- Şanzıman Karteli Demir Tozu ve Kurum Temizliği

- Şanzıman Yağı Değişimi (198.000 KM'dir ilk defa. Hala 2004'te fabrikanın koyduğu kırmızı servis yağı  vardı içinde.)

- Falken Ziex Z310 215/55/16 97W Yazlık Asimetrik Lastik Montajı - Balansı - Sibop Değişimleri

- Rot Ayarı 

- Fren Sistem Temizliği 

- dot4 Fren Hidroliği Değişimi

- EGR Valfi Temizliği - MAP Temizliği - Hava Akışmetre Ölçer Temizliği 

- Alt Takım Kontrolleri ve Sorun Tespit Ölçümleri

- Tüm Sıvıların Kontrolü 

YAZA HAZIRIM

NYZs0R.jpg---NYZ5HH.jpg---NYZUK6.jpg

-----------------------                                                                -------------------------                                     

NYMb1R.jpg---NY6kks.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Çağrı Alaf yazdı:

Trim Sesi Kesme Bandı

Ürün hakkındaki yorumlarınız nedir? Uygulaması kolay oldu mu? Ses kesme konusunda kaç puan alır? Bir de ürün linki verebilir misiniz? 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Oğuzkan Erışık yazdı:

Ürün hakkındaki yorumlarınız nedir? Uygulaması kolay oldu mu? Ses kesme konusunda kaç puan alır? Bir de ürün linki verebilir misiniz? 

Bugün çok yoğundum sadece Yarım metre felan deneme atışı yaptım sağ ön kapıdan cızırtı geliyordu içerisinde ki döşeme fitillerinin 1'i kırık sanırım. Onun tıkırtısını kesti. Hissiyatı güzel bilinen ısı bandına kumaş katmışlar. Uygulama çok kolay. Torpido çizgisi için - Kapı Döşemeleri - Fitillerin geçtiği her yer için kullanılabilir. Puan vermek için yeterli işlemi yapmadım henüz. Yarın daha detaylı bilgi verebilirim dilerseniz.

https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arac-oto-kapi-ses-titresim-trim-engelleyici-yapiskanli-fitil-eva-3x15-10-metre_pdp_584518002

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...