Haluk Şentürk 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Arka orjinal hoparlörlerden biri cızırdıyordu,patlamış, ikisini de değiştik. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Depoyu doldurduk, yıkayıp hızlı cila attım 8 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Temizlik şart olmuştuBen beklerim...günü gelene kadar... 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Bir süredir kaskoda bulunan 250bin limiti olan ihtiyari mali mesuliyet limitimin artik yetersiz olduğunu düşünüyordum çünkü Istanbul trafiginde cok lüks araclarla karsilasmaniz mümkün.Forumda @Mehmet Ozyurek abimin de konuyla ilgili yazdıklarını okuyunca bu limiti yükseltmeye karar verdim.Yükseltmisken limitsiz olsun madem dedim ama sigortacım kasko yaptırdığım somponun sınırsız seçeneği olmadığını ama ak sigortada sırf imm için sınırsız bir poliçe olduğunu söyledi. Ben de o poliçeyi yaptırdım kaskoya ek olarak 283tl karşılığında.Bu arada kaskosu olmayanlar da bu poliçeden faydalanabiliyormus.Bilginize. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 (düzenlendi) Beyler, Kafamda değişmesi gereken bir ton parça listesi yarattım. Bu parçalar her ay azar azar alsam , montaj zamanına kadar biriktirsem mantıklı bir hareketmi olur sizce. meblağ 6000- 7000 tl geçiyor. Bazıları gerekli bazıları ise güven amaçlı değiştireceğim parçalar. Alıp arabanın bagajında saklamak istiyorum. olurda araba yolda kalırsa o parçaları kullarak sıkıntıyı çözmek, eski parçalarıda dibine kadar kullanmak istiyorum. Varyatör Triger su pompası motor yağı filtreler amorsitör takozları kayışlar v gergi kolu debriyaj debriyaj merkezi. Conta takımı. Düşünceniz nerdir. 3 Aralık 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Mert Gulkokan yazdı: Almaya başla parça fiyatları ne olue belirsiz En acili neyse sıraya koy Ben olsam trigerden başlarım Şu an baskı balata elzem değil Yolda kalana kadar devam Triger daha yeni, 5 sene olmadı. Onu en son almayı düşünüyorum. 140 bin kmde yani 15000 km sonraya takılacak. İlk alacağım paça :https://www.hepsiburada.com/delphi-chevrolet-cruze-rot-basi-p-HBV00000H9YUU İkinci alıacanak : https://www.hepparca.com/urun/chevrolet-cruze-on-amortisor-takozu-bilyali/ Üçüncü sıraya bunu koydum : https://www.hepparca.com/urun/chevrolet-cruze-1-6-debriyaj-seti-valeo-bilyali/ Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 (düzenlendi) Kendi aracıma değil kayınbirader in ASM Fiestasına birşeyler yaptım. 1. Sol kısa yanmıyor diyordu, iki tane narva ile çift değiştirdim. 2. Baktım arka sinyaller Beyaz yanıyor, soyulmuş boyası (muayenede sıkıntı sanırım) değiştirdim. Allah'tan parçasının orada söktüm şaşı tırnakmiş. 3. Yağmur kaydırıcı vardı elimde, uyguladım. İki camda önceki sahibinin söktürdügü cam filminin kalıntıları vardı, IPA ile sildim temizledim. 4. Yağına suyuna baktım, yağ çubuğun ucundaki kısımda yağ, bitmiş yani, en yakın zamanda bakım yapılacak. Bir el atın da şu ekrandan bulalım. Nedense bulamadım internete. 3 Aralık 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bir el atın da şu ekrandan bulalım. Nedense bulamadım internete. Kadran tamiri yapılan yere bakılması lazım. Kesin vardır ellerinde ekran. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Kod falan bulsam ben değiştiririm de buladim bir bilgi yada böyle bir değişim yapan. Kronik birşey değil sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Focus C-Max Hız Sabitleme Aydınlatması,Şerit led ile yaptım. Şu konudan faydalandım. Hava yastığı sökümü ve 12v alınan yer farklı(dimmer),ayrıca soketlere girmesi için şu şekilde pin kullandım. Özel pensesi ile sıktım, sokete tam oturdu. 2 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Kisliklara gececelim dedik bijonlarin kapaklar su koyduverdi, yeniledik.. Gecen sene 60 verdigim degisim yaz basi 80 idi, simdi 100 olmuş. Biz ayni ucrete calismaya devam. [emoji19]150de bijonlar tuttu. Internette takim 130 civari. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 2 saatte yeni DRL+sis lerin montajını yaptım. Ayarı aşağıda kalmiş ama yinede DRL ve viraj aydınlatma fonksiyonu dışında aydınlatma da arttı 👍 Ayrıntı ve video konusunda. 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Çinden gelen anahtar kabini degistirdim.Anahtar ucunu acmaya 30 Lira verdim.anahtar gumruk vergisi dahil 60 liraya geldi 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Otom marka araca özel koltuk kumasini kendim kumasini tasarlayip sectim. Istenilen renk yapilabiliyor deri suet jakarli kumas renk secimi size kalmis.korona nedeniyle 1.5 aydir bekliyordum geldi sonunda taktirdim. 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Emre Usta yazdı: Otom marka araca özel koltuk kumasini kendim kumasini tasarlayip sectim. Istenilen renk yapilabiliyor deri suet jakarli kumas renk secimi size kalmis.korona nedeniyle 1.5 aydir bekliyordum geldi sonunda taktirdim. Nerede yaptırdınız kılıfı. Site,iletişim no vs var mı? Yorum bağlantısı
Emre Usta 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Nerede yaptırdınız kılıfı. Site,iletişim no vs var mı?Koltuk kiliflari otom marka otomstore sitesinden hazir kaliplar var ayni firmanin otomid sitesinde kumas tasarlayabiliyosunuz Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Emre Usta yazdı: Alptuğ Özcan yazdı: Nerede yaptırdınız kılıfı. Site,iletişim no vs var mı? Koltuk kiliflari otom marka otomstore sitesinden hazir kaliplar var ayni firmanin otomid sitesinde kumas tasarlayabiliyosunuz Teşekkürler Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Gozlerim yaşardı amcamın aracı muayeneye getirdim kusursuz geçti 2 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 İlk defa kusursuz geçen bir araç görüyorum 🙂 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 İlk defa kusursuz geçen bir araç görüyorum [emoji846]Yakın zamanda cam filmlerine rağmen benim araç da kusursuz geçti. Benim için de bir ilk oldu [emoji51] 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 6 Aralık 2020 Paylaş 6 Aralık 2020 Son dönem yanmayan şöför iç kapi kolu aydinlatmaya el attim, komple pandizotu sökmek durumumda kaldim.Bir sey yapmadim, bir kac kez fişi söküp takinca calisti. [emoji56]Bir de uzun zamandir sol arka kapi acik uyarisi veriyordu. Onun icin de pandizotu söktüm ama kilit mekanizmayi sökemedim, lanet vidalar nasil sıkıysa tornavida(6li yildiz yoktu tam oturan duz ile denedim) esnedi vidalar çıkmadıKurcalarken, kapi acikken manuel tornavida ile dili kapittim duzeldi. "Sanirim zamanla plastikte asinma oldu swiche tam bastirmiyor" diye dusundum. Mekanizmayida gevsetemedigime gore, kilit karsiligina denemek icin bant sardim. Otoparkta denemelerimde uyari gelmedi. Simdilik sorun cozuldu gibi ama vidalardan biri gitti. [emoji19] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2020 Yazar Paylaş 6 Aralık 2020 Murat Gedik yazdı: İlk defa kusursuz geçen bir araç görüyorum 🙂 Benim qashqai de cam filmine rağmen kusursuz geçmişti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts