Hasan Basri Bayraktar 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Yedin güzelim pejoyu, olan bana oldu.. iptal ettik poliçeleri. Çekiliş listesinden çıkarıyorum seni. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ohoo üzüldüğün şeye bak...ev poliçesi .tamalayıcı sağlık sigortalarııı,daskkk.Üzülme sennn[emoji41][emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: pul taktırdım Havası kaçmasın diye mi? Yoksa vida oynamasın diye mi? foto niye ters yaa🤔 sağlam olsun diye pullu 😜 Selçuk Bakış yazdı: Daha az yaksın diye Daha ne az yaksın. kokluyo zaten 😂 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Usta vida arttı deyip oraya sağlam yol tutsun diye takmış olabilir mi? 🤔 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Mehmet Yeter yazdı: Usta vida arttı deyip oraya sağlam yol tutsun diye takmış olabilir mi? 🤔 mantıklı 👍😂 Cem Işık yazdı: Antartika'ya gideceksin galiba Alpay arabayla, çivili lastik iş yapar oralarda , bravo güzel tercih. kıslıklar civi yuvalı idi. Yazlıkta da deneyeyim dedim.😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Sonax’ta 250tl’ye koltukları yıkattım. Bi de ozon atmış. Ne olduğunu bilmiyorum. Keten düz siyah kumaş aldım. Çift kat yapıp koltukların şekline göre kestim ve kenarları overlok yaptırdım. 10tl. Keten kumaş 180x300 60tl. Ön arka koltuk üstüne serdim. Koltuklar da siyah olduğu için hiç belli olmuyor gibi bir şey. Koltuk kirlenmesinden kurtulduk. Her yere değen kıçımız ile oturuyoruz. Sonradan tiksiniyorum arabadan. Kumaşı atarım yıkarım misss 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonax’ta 250tl’ye koltukları yıkattım. Bi de ozon atmış. Ne olduğunu bilmiyorum. Keten düz siyah kumaş aldım. Çift kat yapıp koltukların şekline göre kestim ve kenarları overlok yaptırdım. 10tl. Keten kumaş 180x300 60tl. Ön arka koltuk üstüne serdim. Koltuklar da siyah olduğu için hiç belli olmuyor gibi bir şey. Koltuk kirlenmesinden kurtulduk. Her yere değen kıçımız ile oturuyoruz. Sonradan tiksiniyorum arabadan. Kumaşı atarım yıkarım misss Güzel fikir. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Dün bahamin carevellanin muanesini yaptirdim gecen sene arkada 1 tane fazla koltuk var diye gecirmemislerdi söküp gitmistim geçmiştim bu sene hicbisey yapmadan gittim gecti ruhsatta sürücü dahil 7kisi yaziyor 7tanede koltuk var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Ersin Gökdemir yazdı: Güzel fikir. Güle güle kullanın. Şöyle oldu. İlk foto parlak hali, arka koltuk. Diğer fotolarda da doğal görünüm. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Yılların yorgunluğunu attık [emoji4] 2000 2500 zımpara g3 pasta ve g3 wax ile işlem yaptım. 2 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Direksiyon yağının birazını değiştirdim simsiyahtı çekebildiğim yağ Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Hiç çizik almadı. Dün deneme amaçlı 2000 2500 pasta ve wax yaptım. Uğraşılırsa güzel sonuç verecek. Müsait bir zamanda güzel bir zımpara vakti beni bekliyor. Teşekkürler. rica ederim. pasta farda nasıl davranır bilemiyorum, elimde var ama hiç denemedim. denemek lazım. bence en iyisi zımpara yapmak far-stopta ama pasta ile de güzel sonuç alınıyor makine ile uygulandıktan sonra. tercih meselesi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Umut Taşlı yazdı: rica ederim. pasta farda nasıl davranır bilemiyorum, elimde var ama hiç denemedim. denemek lazım. bence en iyisi zımpara yapmak far-stopta ama pasta ile de güzel sonuç alınıyor makine ile uygulandıktan sonra. tercih meselesi. Yukarıda paylaştım. Oradan bakabilirsiniz. Pasta ile güzel sonuç aldım ama tam kıvamında olmadı tabi. Yorum bağlantısı
Murat Karahan 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mehmet Bey 'in verdiği linkten (Aliexpres) sipariş ettiğim led ampuller 10 günde geldi. Bugün montajını yaptım çok güzel oldu.Site içinde çok fazla ışık olduğundan resimler kötü çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Sabah son nazlı marşını alan ataba akşam iş çıkışı bütün elektriği yemiş bitirmiş. Akşam akiam akü aldık. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Sabah son nazlı marşını alan ataba akşam iş çıkışı bütün elektriği yemiş bitirmiş. Akşam akiam akü aldık. Hayırlı olsun. Ben de geçen ay almıştım. Tamirci de ustaya dedim ki bunun ışığı siyah yanıyor ölçsek mi dedim ardından kızdırma bujilerini değiştirdikten sonra marşa bastık çalışmadı akünün ömrü oraya kadarmış yeni akü aldık. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun. Ben de geçen ay almıştım. Tamirci de ustaya dedim ki bunun ışığı siyah yanıyor ölçsek mi dedim ardından kızdırma bujilerini değiştirdikten sonra marşa bastık çalışmadı akünün ömrü oraya kadarmış yeni akü aldık. Sağolun. Üstündeki vartaydı rengi de yeşildi ama 1 aydır özellikle havalar soğuduğundan beri nazlı alıyordu ilk marşı. Sabah marşa basınca kesildi bırakmayınca çalıştı sağolsun 😄 çok uyguna akü aldım valla iyi oldu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun. Ben de geçen ay almıştım. Tamirci de ustaya dedim ki bunun ışığı siyah yanıyor ölçsek mi dedim ardından kızdırma bujilerini değiştirdikten sonra marşa bastık çalışmadı akünün ömrü oraya kadarmış yeni akü aldık. bakış açısı : kızdırma buisi değişen usta , aküyü bozdu.... da denebilir. sonra ayıkla pirincin taşını 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bakış açısı : kızdırma buisi değişen usta , aküyü bozdu.... da denebilir. sonra ayıkla pirincin taşını Yok abi usta bujileri sökmeden önce bakmıştım. Bu konuda kıl bir müşteriyim aracın başında akşama kadar beklerim. İşimi ona göre ayarlarım. En azında öğrenebileceğim bir şey var mı bakarım. Benim yorum yapmamı bekliyormuş akü. Ustalarımıza saygılı sonsuz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mehmet Yeter yazdı: Yok abi usta bujileri sökmeden önce bakmıştım. Bu konuda kıl bir müşteriyim aracın başında akşama kadar beklerim. İşimi ona göre ayarlarım. En azında öğrenebileceğim bir şey var mı bakarım. Benim yorum yapmamı bekliyormuş akü. Ustalarımıza saygılı sonsuz. herkes öyle bakmıyor onu ifade ettim, kaputu açınca akü marşa basmaz ise usta bozdu diyen de var, elektrikçi bir arkadaş arabamda çalıştıktan sonra şarj dinamosu bozulmuştu, oluyor böyle tesadüfler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: herkes öyle bakmıyor onu ifade ettim, kaputu açınca akü marşa basmaz ise usta bozdu diyen de var, elektrikçi bir arkadaş arabamda çalıştıktan sonra şarj dinamosu bozulmuştu, oluyor böyle tesadüfler Haklısın abi. Bu yüzden elimden geldiğince değer verdiğim insanların tavsiye ettiği ustalara giderim. Bugüne kadar hiç mutsuz ayrılmadım çok şükür. Bozulabilir abi sonuçta kul yapısı sıfır araçlar bile bozulabiliyor. Mesela ustam bujileri değiştirmeden önce uyardı kırılırsa iş uzar diye. Ona göre kendimi ayarladım. Teşekkürler abi yine de dedikleriniz kulağıma küpe olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 @Çağlar Bayur Çağlar abi c max in hararet göstergesi kafasına göre aşağı yukarı hareket ediyor sebebi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Mehmet Yeter yazdı: @Çağlar Bayur Çağlar abi c max in hararet göstergesi kafasına göre aşağı yukarı hareket ediyor sebebi ne olabilir acaba? hava vardır sistemde 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hava vardır sistemde Olabilir birkaç hafta önce devir daim değişmişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts