Selçuk Bakış 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Galerici işi kaplamayı tahminim sen yaptın [emoji4] Sevemiyorum bunları, orijinali gibi ya da daha güzel olacak illa araç Uno olsa bile [emoji41] Ben yaptım 12 TL ye anca bu kadar oluyor [emoji1]Galericiler buna uğraşmaz ya gıcık kılıfı takar geçerler 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Beyaz boyada matlaşma oluyor mu? Aracım 7 aylık. 3 haftadır bende. Şimdi üstüne seramik falan yaptırmalı gerek var mı sizce? Beyazda işler nasıl oluyor? Ben 5 yıldır kullanıyorum aracımı ve her sene ortalama 3 kez cila yaparım. Profesyonel değil tabiki kendi imkanlarimla. Bir kez tamamina ince pasta yaptım, oda ilk senesinde araç üzerinde ki fabrika tarafından uygulanan balmumunu çıkarmak için. Matlasma hımm[emoji848]Kullanilan suyun yeterince silinmemesinden kaynaklı kireç matlasmaya neden olabilir mi?Neticede koyu renkli bir araçta su kalıntıları hemen belli oluyor iken beyazda göremiyorsunuz.Ben aracımda hiç farketmedim, olsa 5 yıldır dikkatimi çekerdi.Seramik kaplamaya bence gerek yok, neticede pahalı bir uygulama. Bilindik markalarin orta fiyatlı cilalari yeterli. Hobi olarakta yilda birkaç kez uygularsanız olur biter. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 @selcuk bakis direksiyon göbeğini de mi siz kapladınız?Bu logo güzel görünüyordu. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Selçuk Bakış yazdı: +5 Bg 😝 Kırmızı Ka'dan ümidi kesip başının çaresine bakanlar kulübüne hoş geldin 😂😂😂 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 İnan Çınar yazdı: Kırmızı Ka'dan ümidi kesip başının çaresine bakanlar kulübüne hoş geldin 😂😂😂 1 gün ile kaçırdım ya, hazır olduğunu bilmiyordum aradım müşterisi gelecekmiş, almasa bendeydi araç 🤗 Barış AÇIL yazdı: @selcuk bakis direksiyon göbeğini de mi siz kapladınız? Bu logo güzel görünüyordu. Tempra Tipo da logo vardı ama Uno da hiç görmedim, aldığımda bu şekilde idi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 hafta sonu bir kaç değişiklik yaptık. güzel oldu detaylar birazdan konusunda. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/302125-o-bir-koreli/page/11/?tab=comments#comment-3566519 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Koltuk yukseklik ayar kolunu gecenlerde sacma bir sekilde kirmistim. (koltugu kaldirmak icin neden son kuvvet bastiriyorsam ) Internette aradim buldum. 4 senedir kullandigim aracima bir turlu bulamadigim cam suyu depo kapagini da sans eseri ayni saticida bulunca cevher bulmus gibi sevinip aldim. Ikisi 70 lira (kargo dahil) Bugun gelen parcalari hemen monteledim. (koltuk ayar kolunu cekmemisim) 6 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 İyi sabahlar arkadaşlarım abilerim, Megane 3 1.5 DCI aracımın dpf temizlik bakım konusunu araştırmaya devam ediyorum. Son olarak aracıma dtt4all ile bağlanarak, dpf durumuna baktım. 18 g kurum görünmekte. Dpf temizleme spreyi motip marka siperiş ettim. geldiğinde uygulama yapmalımıyım, 18 g kurum sizce yüksek bir değer mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2020 Yazar Paylaş 17 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Lastikler farklı farklı psi değerler çıktı. Bende hepsine 39 psi bastım. Kaçırıyordur, kaçırmasa düşük ama hepsi aynı çıkardı.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Yücel Meta yazdı: İyi sabahlar arkadaşlarım abilerim, Megane 3 1.5 DCI aracımın dpf temizlik bakım konusunu araştırmaya devam ediyorum. Son olarak aracıma dtt4all ile bağlanarak, dpf durumuna baktım. 18 g kurum görünmekte. Dpf temizleme spreyi motip marka siperiş ettim. geldiğinde uygulama yapmalımıyım, 18 g kurum sizce yüksek bir değer mi ? gagılda 40 gr. da rejenerasyon başlıyor denmiş megane için ne kadar doğru bilmem, bmw de 25-30 gr normal denmiş. 18 yüksek değil gibi, yani normal 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 (düzenlendi) @Çağlar Bayur abi teşekkürler. DD4ALL ve Pyren yazılımı edindim. OBD 2 aracılığıyla Pyren yazılımı ile dpf temizliği yapan Renault kullanıcıları var okuduklarıma göre. Rus sitelerini araştırıyorum bakalım ne çıkacak. OBD ile yapmak için araştırmaya devam. not: Motip dpf temizlik spreyi yedek olarak aldım, yazılım ile temizlik yapamazsam dpf sensörü söküp spreyi oradan sondayla içeri sıkıp yüksek devirde dolaşacağız. 17 Ekim 2020 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Yücel Meta yazdı: @Çağlar Bayur abi teşekkürler. DD4ALL ve Pyren yazılımı edindim. OBD 2 aracılığıyla Pyren yazılımı ile dpf temizliği yapan Renault kullanıcıları var okuduklarıma göre. Rus sitelerini araştırıyorum bakalım ne çıkacak. OBD ile yapmak için araştırmaya devam. not: Motip dpf temizlik spreyi yedek olarak aldım, yazılım ile temizlik yapamazsam dpf sensörü söküp spreyi oradan sondayla içeri sıkıp yüksek devirde dolaşacağız. Bugra kanalını takip ediyor musunuz youtube'da? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 yanan egzosların konusu var mıydı forumda? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Bugün Fiestayı yıkattım, resimlerini çektim hafta içinde ilana koyarım inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 (düzenlendi) @Sani Gerşon Abi evet bugra izleyerek indirip kurdum uygulamaları. 17 Ekim 2020 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Bugün Fiestayı yıkattım, resimlerini çektim hafta içinde ilana koyarım inşallah. Şimdiden hayırlı satışlar abi. Çevremde ihtiyacı olan olsa hemen sana yönlendirirdim valla. Yerine bişey geliyor mu abi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Emrah Korkmazz yazdı: Şimdiden hayırlı satışlar abi. Çevremde ihtiyacı olan olsa hemen sana yönlendirirdim valla. Yerine bişey geliyor mu abi? Bulabilirsem manuel puma düşünüyoruz bakalım hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 (düzenlendi) İyi akşamlar, abilerim arkadaşlarım, Megane 3 1.5 DCI EDC aracımın otomatik şanzıman bakım ve revizyonunu Gebze Kenan otoda bir kaç ay önce yaptırdım. Bakımda yenilediğim kavramanın belli bir süre kullanımından sonra yeniden adaptasyonu yapılması gerekiyordu. Ankara'dan gebzeye tekrar gitmeyi düşünürken, dpf temizliği için edindiğim Renault Pyren yazılımı ile kavrama noktası tanıtma yapan kullanıcıların olduğunu gördüm. Pyren yazılımı ile kavrama noktası tanıtma işlemimi yaptım. anlatacaklarım kesinlikle tavsiye değildir. Renault araçlara bağlanmak için elm327 pıc18f25k80 çipli arıza tespit cihazı gerekiyor. Gerekli yazılımlar; Pyren ve DDT4ALL. YouTube Buğra meraklısına kanalından gerekli kurulum bilgilerini edinebilirsiliniz. Aracımın beyinlerini programa tanıttıktan sonra beyinlerden otomatik vites beynine girdim. İlk yapacağım iş hafizayı silmek Şanzıman beyninde Reset bölümüne oradanda otomatik uyarlamaların silinmesi bölümüne girdim ve sonra hafızadaki bilgileri ''yes'' diyerek sildim. Şanzıman beynine dönerek tanıtma işlemi için; execeting teste girdim açılan sayfadan transmisyon girdim. tanıtma ac039 ile ac074 kodlu bölümlerden yapılıyor (1. ve 2. kavramalar) ac039 ile ac074 kodlu sayfalardan kavrama kalibrasyonunu yaptım. İşlemi yaparkan aracım orta sıcaklıkta çalışır vaziyette vites P konumunda ayağım fren pedalında bekledim, aracınızın kavramayı tanıtma işini yaptığını net bir şekilde duyuyorsunuz. Programdan çıkarak aracımı test sürüşüne çıkardım. 17 Ekim 2020 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaçırıyordur, kaçırmasa düşük ama hepsi aynı çıkardı.. Abi havalar yine 3 4 derece soğuduğu için tekrar hava bastım. 39 yaptığım lastikler hepsi 37 derece olmuştu. Eşit miktarda düştükleri için gözetim altında tutuyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 +5 Bg [emoji13] @Tansu Kalafatoğlu ben sana 18 bine yengeye araba al demistim arkadaş esas oğlanı yengeye bırakmış kendine almış [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: @Tansu Kalafatoğlu ben sana 18 bine yengeye araba al demistim arkadaş esas oğlanı yengeye bırakmış kendine almış Valla bi uno’da ben mi çaksam 😁 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: @Tansu Kalafatoğlu ben sana 18 bine yengeye araba al demistim arkadaş esas oğlanı yengeye bırakmış kendine almış Spor salonuna gideceğime kara düzen uno aldım, kas yapıyorum 😁 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla bi uno’da ben mi çaksam 😁 Atmosferik kullanmayı özlemişim 😝 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi havalar yine 3 4 derece soğuduğu için tekrar hava bastım. 39 yaptığım lastikler hepsi 37 derece olmuştu. Eşit miktarda düştükleri için gözetim altında tutuyorum. Jeep ne alaka? Algıda seçicilik yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Jeep ne alaka? Algıda seçicilik yapıyorum Ben sadece arabayı park ettiğim kapı ağzını dikkat çekmek için çektim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ekim 2020 Paylaş 19 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Jeep ne alaka? Algıda seçicilik yapıyorum Aracım Jeep servis bakımlıdır Cruze olduğuna bakmayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts