Çağlar Bayur 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok ciddi konuşalım çünkü çok indirim var Rahmi bey in kartı ile gelene ne var? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Eee, biz de koç ailemli olduk [emoji2960] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2020 Yazar Paylaş 30 Eylül 2020 Rahmi bey in kartı ile gelene ne var?Rahmi Bey hatırı büyük. Ona hepsini açarız. Eee, biz de koç ailemli olduk [emoji2960]Benim primler düşüyor desene. [emoji28] Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: araç brandası olacak ama içinde doluya karşı koruyacak bir katman ya da malzeme olacak sanırım iyi satardı iyi fikir bence Düşünmüşler bizden önce:) https://ty.gl/czzyt3b9 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: Düşünmüşler bizden önce:) https://ty.gl/czzyt3b9 Dolgu değil de şişme yatak gibi hava olsa daha iyi korur sanırım, işi bitince söndür kaldır. 1 Yorum bağlantısı
Nidya Aslan 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: araç brandası olacak ama içinde doluya karşı koruyacak bir katman ya da malzeme olacak sanırım iyi satardı iyi fikir bence katılıyorum. girişimciler buna el atmalı havalar fena bu kış :=) Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 katlanır ayna yaptım öyle ayna alıp takmadım yanlış anlaşılmasın 1 Yorum bağlantısı
Nidya Aslan 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 arkadaşım kullanmış pek işe yaramıyor dedi ben de güvenemedim halı battaniye gönlüm rahatladı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Erdem Dertsiz yazdı: katlanır ayna yaptım öyle ayna alıp takmadım yanlış anlaşılmasın Videosunu attın mı abi kanala ? Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Tescil tarihi eski olan dedim. yani, arabayı aldığın tarihten itibaren 7 gün içinde kasko yaptırmazsan, poliçe aşamasında ve hasar anında bu fotoğraflar isteniyor. Mehmet abi ben Ankara'da iki yıl kaskosuz kullandım arabayı. Sonra eşim ehliyet aldı ve kullanmaya başlayınca ne olur ne olmaz diye kasko yaptırdım. Hiç ne fotoğraf istediler ne de arabaya baktılar. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 4 Ekim 2020 Paylaş 4 Ekim 2020 Aldığım kablo ile yeşil menüyü aktif ettim buradan aracın desteklediği bir çok özellik aktif veya pasif hale getirilebiliyor. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Adnan Çakır yazdı: Haftalık banyomuzu yaptık Haftalık banyo ne güzel. Arabayı 3 aydır yıkatamadım zamansızlıktan. En fazla su tutup geçebiliyorum o da 3 ayda 2 veya 3 defadır. arabama acıyorum 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Haftalık banyo ne güzel. Arabayı 3 aydır yıkatamadım zamansızlıktan. En fazla su tutup geçebiliyorum o da 3 ayda 2 veya 3 defadır. arabama acıyorumHaftada bir temizlik hakkı Arexons cilalı şampuanla güzelce bir köpük banyosu sonrada bol durulama arkasından jant lastik parlatma olmazsa olmazımız. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Videosunu attın mı abi kanala ? Daha çekemedim kardeşim ya. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Bluetooth'u aktif hâle getirdim yanlızca sesli yönlendirme ve telefon görüşmesi yapılabiliyor.Yönlendirme de Türkçe dil desteği yok . 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 İyi akşamlar arkadaşlar, aracıma yaptığım kil uygulamasını paylaşıyorum. Son bir ay içerisinde nerede olduğunu bulamadığım bir demir tozu sorunum oluştu, aracımın özellikle tavan ve kaputta demir tozuna daha yoğun olarak maruz kalmış. Uygulamaya başlamadan aracımı yıkadım, güneş görmeyen serin bir yerde uygulamayı yaptım. Aldığım kilin çeyrek kadarını keserek sıcak suda biraz bekleterek yonurdum. Fıs fıs ile ıslattığım kaporta yüzeyine bastırmadan kili uyguladım aracı yaklaşık bir saatlik uğraş ile de emir tozundan arındırdım. Aracımı tekrar yıkadıktan sonra cila uygulaması yaparak işimi bitirdim. Kullandığım malzemeler: Boya temizleme kili : 25 tl Kil için Fısfıs içerisine doldurulmuş sabunlu su Çbs silikonlu cila. :25 tl Cila için sünger ve pamuk: 5 tl Başlamadan önce demir tozu: Uygulama yapılan bölge sağ taraf yapılmayan sol taraf Uğraşımın sonucu 6 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Adnan Çakır yazdı: Haftalık banyomuzu yaptık Ev önünde rahat rahat araba yıkamak ne güzel. 😊 3 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Arkadaşlar merhaba, elimden geldiğince aracımın bakım ve onarımlarını kendim yapmaya çalışıyorum. Bugün 200 bin km' de olan megan 3 DCI aracımın egr valfini temizledim. Söktüğümde beklediğimden daha temiz bir valf buldum, Rus kullanıcıların videoları gözümü korkutuyordu. Tiner, balata spreyi, tel fırça kullandım yaklaşık 2 saatlik çalışma yaptım, soğutma suyu bağlantıları zorladı Euro 5 ler biraz zor Euro 4'e göre . 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2020 Yazar Paylaş 8 Ekim 2020 Murat Gedik yazdı: Mehmet abi ben Ankara'da iki yıl kaskosuz kullandım arabayı. Sonra eşim ehliyet aldı ve kullanmaya başlayınca ne olur ne olmaz diye kasko yaptırdım. Hiç ne fotoğraf istediler ne de arabaya baktılar. Şirketine göre değişiyor tabi.. Ancak poliçe aşamasında istemeyenlerin çoğu hasar anında istiyor. İstemeyen de var. Onlar da hasar olunca incelemeye sevk ediyor. Müfettiş gönderiyor vs. Fotoğraf iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: Düşünmüşler bizden önce:) https://ty.gl/czzyt3b9 450 tl yazıyor. Naylon kumaş içine basit ince bi sünger koyulsa yapılabilecek şeyi adamlar 450 liraya satıyor. Vay arkadaş Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ekim 2020 Paylaş 9 Ekim 2020 Yücel Meta yazdı: Arkadaşlar merhaba, elimden geldiğince aracımın bakım ve onarımlarını kendim yapmaya çalışıyorum. Bugün 200 bin km' de olan megan 3 DCI aracımın egr valfini temizledim. Söktüğümde beklediğimden daha temiz bir valf buldum, Rus kullanıcıların videoları gözümü korkutuyordu. Tiner, balata spreyi, tel fırça kullandım yaklaşık 2 saatlik çalışma yaptım, soğutma suyu bağlantıları zorladı Euro 5 ler biraz zor Euro 4'e göre . Maşallah ne kurum bağlamış. Güzel sonuç almışsınız elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 9 Ekim 2020 Paylaş 9 Ekim 2020 (düzenlendi) @Oğuzkan Erışık hocam teşekkürler. Evet tavsiye ederim iyi bir temizlik oldu. Sıradaki projem araştırıyorum dpf'yi sökmeden nasıl temizlerim 9 Ekim 2020 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ekim 2020 Paylaş 9 Ekim 2020 Yücel Meta yazdı: Sıradaki projem araştırıyorum dpf'yi sökmeden nasıl temizlerim Takipteyim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts