İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Ercüment Yıldırım yazdı:

O konuda kaskoluk bir işlem olduğu zaman eksper resmin orijinal halini isteyip tarihine filan bakıyor. 

Eski tarihli bir fotoğrafın tarihini güncellemek çok zor değil. Muhakkak bir yolu vardır kasko şirketleri için. 

Böyle bir açık vermezler bence. Ama nedir işte :)

Sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım
Eski tarihli bir fotoğrafın tarihini güncellemek çok zor değil. Muhakkak bir yolu vardır kasko şirketleri için. 
Böyle bir açık vermezler bence. Ama nedir işte [emoji4]
Sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın [emoji16]
İstedikten sonra tabi ki herşey mümkün. Adamlar sonuçta bir üçkağıt varmı onu çözmeye çalışıyorlar.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Oğuzkan Erışık yazdı:

Eski fotoğrafı kullanıp kullanmadığımız nasıl anlaşılıyor emmi ?

Sonuçta art niyete açık bir konu.

Sigorta güven işidir.. Karşılıklı olması şart. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Oğuzkan Erışık yazdı:

Eski fotoğrafı kullanıp kullanmadığımız nasıl anlaşılıyor emmi ?

Sonuçta art niyete açık bir konu.

Normalde sigortacı kendisi çekiyor bildiğim kadarıyla acente çektiği için sıkıntı yaratmıyorlar sanırım.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

Kışlık papuçlarımı aldım. 

Lassa snoways 4 2020 üretim. 

Bridgestone blizzak lm005 ile arasında çok kaldım. 

Fiyat dolayısıyla bunda karar kıldım. 

Blizzak ıslak zemin performansı A sınıfıydı lassa'da b sınıfı.

Enerji tüketimleri aynı.

5EoIVU.jpg

tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Yücel Metin

Megane 3 aracımın daha önce arka disk ve balatalarını değiştirmiştim. Ön disklerin iyi durumda olduğu için sadece balata değişimi yaptım.  TRW marka ön fren balatalarımı geçen ay uygun bulduğumda almıştım (160 TL). Yaklaşık 1 saat sürdü toplam iş sürem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Birkan bey ile çekiyoruz. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Daha dün instagramda Birkan abi Cruze katoloğu okuyorum deyince aklıma sizin araba gelmişti. Kadaraja girdiniz mi? Tampondaki bant duruyor mu😊

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Daha dün instagramda Birkan abi Cruze katoloğu okuyorum deyince aklıma sizin araba gelmişti. Kadaraja girdiniz mi? Tampondaki bant duruyor mu😊

Abi tamponu Akyaka tatilinden dönüşte yaptırmıştım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Darbaz yazdı:

Abi tamponu Akyaka tatilinden dönüşte yaptırmıştım :) 

Takıldım ben de😊 haberim olsaydı birkan abi ile tanışmak isterdim. Çok bilgili ve neşeli bir insan. Bakalım senin araçla ilgili nasıl espriler yaptı. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Takıldım ben de😊 haberim olsaydı birkan abi ile tanışmak isterdim. Çok bilgili ve neşeli bir insan. Bakalım senin araçla ilgili nasıl espriler yaptı. 

Çok güzel anlattı, benim bilmediğim şeylerde varmış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Sigorta güven işidir.. Karşılıklı olması şart. 
Ben sadece ruhsat fotoğrafıyla kasko yaptırmıştım suistimal edilebilir bir durum bence.

Sanayiye gitmek için marşa bastım böyle bir arıza oluştu , araba çalıştıktan sonra farlar selamlama yapar gibi hızlıca inip kalkardı , hareket etmediler dedim bi de bu çıktı şimdi yolda giderken farları açıp kapattım düzeldi [emoji846][emoji846].
Sanayi de rot ayarını yaptırdım bu sefer rot ayarı oldu , çekme de halloldu ,alt takım sorunsuz lakin araba yine yüksek hızda yola sığmıyor [emoji52].ddb3153b4c65aa76c9c07995d8a8d01d.jpg4dd017a5b069c8d06b32ed1eaf30878c.jpg

Yorum bağlantısı
Nidya Aslan

bende doluda arabam zarar görmesin diye sardım sarmaladım örnek ektedirDgn5LzRWsAAo7wP.jpg .  :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Furkan Bakırel yazdı:

Sanayi de rot ayarını yaptırdım bu sefer rot ayarı oldu , çekme de halloldu ,alt takım sorunsuz lakin araba yine yüksek hızda yola sığmıyor emoji52.png.

Bozuk parça var demekki.. 

Rotlar, miller, traversler ve bunların burçlarına, direksiyon kutusuna,  amortisörlere bakmak gerek. 

Nidya Aslan yazdı:

bende doluda arabam zarar görmesin diye sardım sarmaladım örnek ektedirDgn5LzRWsAAo7wP.jpg .  :)

En güzel çözüm. 

Kilim falan örtüyorlar. işe yarayacağını sanmıyorum. 

Kalın halıdan iki kat atmak lazım. 

En güzeli de strafor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Furkan Bakırel yazdı:

Ben sadece ruhsat fotoğrafıyla kasko yaptırmıştım suistimal edilebilir bir durum bence.

Sanayiye gitmek için marşa bastım böyle bir arıza oluştu , araba çalıştıktan sonra farlar selamlama yapar gibi hızlıca inip kalkardı , hareket etmediler dedim bi de bu çıktı şimdi yolda giderken farları açıp kapattım düzeldi emoji846.pngemoji846.png.
Sanayi de rot ayarını yaptırdım bu sefer rot ayarı oldu , çekme de halloldu ,alt takım sorunsuz lakin araba yine yüksek hızda yola sığmıyor emoji52.png.

Yola sığmıyor derken? Geziyor mu şeritte? 

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Yola sığmıyor derken? Geziyor mu şeritte? 
160-170 e kadar sorun yok.Sonrasında yolda geziyor hele bir de frene basarsam o hızda sağa sola çok kaçıyor bu kadar gezmemesi lazım sanki direksiyon da boşluk var gibi.Durduğu yerde direksiyonu sallayınca sağa sola bariz tık tık ses yapıyor arabayı çalıştırınca ses yok.Dışardan tekerleri sallayınca hiçbir boşluk yok.Usta mafsal da boşluk var dedi ama aklıma yatmadı.
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Bütün Vag grubu araçlar da olduğu gibi benim araçta da kolçak dili kırıktı.Aliexpresten 14 lira + 16 vergi karşılığında satın almıştım.Sökmeye başladım biri benden önce davranmış sanırım bu işe ve bir çok yeri kırmış maalesef.Tırnaklarının iç kısımlara düşmesi bayağı işimi kolaylaştırdı ve tek tek söküp yapıştırıp topladım.Kendi dilini yapıştırıp kullandım yeni aldığım yedekte kaldı [emoji846][emoji846].
lnN9h0.jpg
CVIbCT.jpg
79kD97.jpg
NsugKo.jpg
0tTMAs.jpg

emaYE3.jpg

Dux3L3.jpg

ax3Bnb.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Amortisör kaç km kullanılmış? Test edildi mi?

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Amortisör kaç km kullanılmış? Test edildi mi?
Bilmiyorum maalesef,expertizlerin pat pat testinden geçmişti iyi durumda yazıyordu test kağıdında.
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova
Mehmet Ozyurek yazdı:

Evet. Koç ailem üyelerine çok ciddi indirim var Allianzda.

Eşlerde yakını kabul ediyoruz ancak kardeş baba vs olmuyor.

OYAK üyeleri için indirim oluyor mu abi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Münir Nurettin Taşova yazdı:

OYAK üyeleri için indirim oluyor mu abi?

Listeyi atarım bi ara.. 

çok fazla grup var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bir zamandır arkadaşa 2. el araba baktık, eve gelince arabama sarıldım, içini komple söküp temizlik yapacağım

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Mehmet Ozyurek yazdı:

Evet. Koç ailem üyelerine çok ciddi indirim var Allianzda.

Eşlerde yakını kabul ediyoruz ancak kardeş baba vs olmuyor.

essahmı bu ?

eşimde bede koç ailem üyesiyiz aralık ayında konuşalım bu konuyu 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
essahmı bu ?

eşimde bede koç ailem üyesiyiz aralık ayında konuşalım bu konuyu 

Çok ciddi konuşalım çünkü çok indirim var :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...