Ferhat Şahan 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 2007 ford fiesta aracım antifiriz eksiltiyor ara ara tamamlıyordum baktım böyle olmuyor çözüm yoluna gittim lpg regülatör diyaframı kötü olmuş sızdırma yapıyor internetten sipariş verip yeniledim sorun halloldu regülatörün yenisine 350 lira istediler ben 70 liraya çözdüm olayı 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Hafta sonu erken kalkarsan böyle şeylerle uğraşırsın sıkıntıdan Yaz-Kış lastik km lerini hesapladım, değişim yaptıkça kullanımı hesaplayıp toplayacak, mavi kışlığa, kırmızı yazlığa geçiş tarih ve km leri. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 (düzenlendi) Umut Taşlı yazdı: küçüğü satış için ilan icabı yıkadım, kc pw'yle sıvadım, jantlarını da boyadım elim değmişken. hesapta camın üzerindeki yapıştırma izini çıkaracaktım sıcaktan beynim erimeden ama sıcaktan beynim eridi küçük ayı'yı sattım, aracımsız yollardayım dermişim arada şöyle bir adım olmuştu, iliştireyim: malzemeler: halı yıkama mak, 3d apc'ler, döşeme fırçası, camlar için 1:1 ipa, baştacı mr green bezler. öncesi yok ama bildiğiniz çamurdu gri kısımlar ve zemin bartın'a gitti bu arada. 19 Eylül 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Evren Erakçora yazdı: Karışık:) Anlayamadım. Renkli yerler değişim yapıldığı km ve tarih, maçı kışlığa geçerken, turuncu yazlığa geçerken. Mesela 4 sezonda 18700 km yapmışım kışlıklarla, toplamda 16.5 ay kullanarak. 3 ay sonra kışlıkları takıp mavi yere değişim km ve tarihini girince yazlıklar sezonda ne kadar ve kaç km kullanılmış ekleyecek alta. Gerekli mi çok da değil, can sıkıntısı işte İki sezon 10-12 bin kullanmışım ama bu sezon pandemiden 5 bini bile görmeyecek. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Sunroof için istediğim parçalar geldi Aliexpress'ten gelmesine rağmen aracın üzerinden çıkanlara göre daha kaliteli ve üzerinde Audi logosu olması beni şaşırttı [emoji846].Eski raylar resmen kraker gibi olmuş parça parça.Kafama düşen yayların sekmanını da internet üzerinden temin ettim bir günümü harcadım ve isteğim gibi sunroof sorunsuz oldu. 8 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Bugün Kayseri Aykan da 60000 bakımı yaptım.Yağ ve filtre rutin bakımlarına ilaveten buji değişimi ile fren hidroliği değişimi yapıldı. Far ve antifiriz derece ayari ile beraber 1612 TL ödedim. Sivas servisi kapandıktan sonra bu ikinci bakımım biri Eskişehir buda Kayseri. Gidip gelmek biraz eziyet oluyor. Neyse ustümden bir yuk daha kalkti. 1612 TL ağırlık yapıyormuş meğer [emoji846] 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Yağ iyisi 250 olsa, yağ filtresi orijinali 70 olsa, hava 100 olsa, polen 100 olsa, buji 100 olsa eder 600-650 eder. Servisler iyi geçiriyor. Allah kolaylık versin. Barış AÇIL yazdı: Bugün Kayseri Aykan da 60000 bakımı yaptım. Yağ ve filtre rutin bakımlarına ilaveten buji değişimi ile fren hidroliği değişimi yapıldı. Far ve antifiriz derece ayari ile beraber 1612 TL ödedim. Sivas servisi kapandıktan sonra bu ikinci bakımım biri Eskişehir buda Kayseri. Gidip gelmek biraz eziyet oluyor. Neyse ustümden bir yuk daha kalkti. 1612 TL ağırlık yapıyormuş meğer Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Yağ iyisi 250 olsa, yağ filtresi orijinali 70 olsa, hava 100 olsa, polen 100 olsa, buji 100 olsa eder 600-650 eder. Servisler iyi geçiriyor. Allah kolaylık versin. Elbette fiyatlar piyasadan epey yüksek ancak aracın sürekli servis bakımlı olması halinde ilerde çıkabilecek ciddi arızalarda iyi indirimler yapıldığını vw forumlarında görüyorum. Tabi bazılarıni da kapsam dışı bırakma durumları da var. Yaşar isek göreceğiz.Ama şöyle de bir durum var yağın orijinal olup olmadığı konusu yanlış hatırlamıyorsam daha bir hafta öncesinde burada tartışıldı. Yazdığınız fiyatların doğru olabileceğini söylemekle birlikte ben Sivas 'ta 25 tl den araca uygun buji bulacağımı düşünmüyorum. 2010-2011yıllarinda stilo nin bujilerini sanayiden tanesi 15 tl den alıyordum örneğin.Fren hidrolik degisimi vw araçlarda ilk seferinde 3 yıl sonraki yIllarda her iki yılda bir değişmesi gerektiği konusunda servis talimatı var. Gerekli mi değil mi bilemem ama servis bunu yapıyor ise sanayide de yaptırdığimi düşünürsek 150 veya 200 tl den aşağı yağ dahil yapılacağını düşünmüyorum. Hesabınıza bir 200 TL daha ekleyelim de en azından fark yarı-yarıya olsun.Sanirsam aracın garantisinin bittigi yıldan sonraki ilk bakımda kaza anında kapıların açılmaması veya açılması (tam olarak hatırlamıyorum) ile yaşanan problemlerden dolayi bir güncelleme yazılımı çıkmış ve araca yüklenmişti. Sanayide bu tür güncellemelerinde eksik kalacagi malum. Iskenderun da stilonun bakımını yaptırırken aracın arka kapısını duvara surtmusler sonrada şurda boyacı arkadaşımız var, boyatiriz demekle yetinmişlerdi. Olanla ölene çare yok ama kurumsalliktan uzak bir uslupla bunu ifade etmeleri ve benzer durum yasarsam yine aynı üslup ile karşılaşma ihtimalimim fazla olması gibi nedenlerde eklenince sanayi hanesine benim acımdan bir eksi puan daha yazılıyor . Bir çok arkadaşimiz sanayinin avantajlarını saysa belki benim yazdığının kat be kat fazlasini yazilacaktir ama dedim ya bende yukarda bir kaç örneğini verdiğim nedenlerden ötürü kendi emniyet alanımin servis tarafında daha fazla genişlediğini düşünüp tercihimi pahali olsada servis tarafinda kullanıyorum.Birde servise gitmesem dünya gözü ile 2 milyon 86 bin tl ye touareg in satıldığını daha doğrusu alındığını nerden gorecektim[emoji846]Akşam akşam fazla uzun yazdım kusura bakmayın... Saygılarımla.. 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Ferhat Şahan yazdı: 2007 ford fiesta aracım antifiriz eksiltiyor ara ara tamamlıyordum baktım böyle olmuyor çözüm yoluna gittim lpg regülatör diyaframı kötü olmuş sızdırma yapıyor internetten sipariş verip yeniledim sorun halloldu regülatörün yenisine 350 lira istediler ben 70 liraya çözdüm olayı vesile ile bakım/arıza olunca en derin piston segman beyne kadar gireriz de, lpg sistemine bakım / tamirat genelde hiç yapılmaz.ayrıca parça üretim kalitesi de üst düzey olmayan parçalar bunlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 @Barış AÇIL neden servise gittiniz demedim yanlış anlamayın. Servisler iyi yokluyor dedim sadece yoksa elbette avantajları var. Salla baş iş yapma ihtimalleri daha az. Yapan da bar ama istatistik olarak servis daha güvenli tabi. yağ konusu şöyle. Herhangi bir markanın bölge distribütörünü arayıp nereden alabileceğinizi sormanız yeterli aslında. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Bugün servisten arabayı aldım o da bana yetti. Çamurluk tampon değişti. Gitmişken bir de garanti uzattım. Herhalde bir senelik yeter [emoji39] 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Furkan Bakırel yazdı: Sunroof için istediğim parçalar geldi Aliexpress'ten gelmesine rağmen aracın üzerinden çıkanlara göre daha kaliteli ve üzerinde Audi logosu olması beni şaşırttı .Eski raylar resmen kraker gibi olmuş parça parça.Kafama düşen yayların sekmanını da internet üzerinden temin ettim bir günümü harcadım ve isteğim gibi sunroof sorunsuz oldu. Gobelin eliindem geliyor herşey masallah. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Gobelin eliindem geliyor herşey masallah.Ne sandın [emoji23][emoji23][emoji23] . 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Cuma günü 80 bin bakımı yaptırıldı. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Şahan 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bakım/arıza olunca en derin piston segman beyne kadar gireriz de, lpg sistemine bakım / tamirat genelde hiç yapılmaz.ayrıca parça üretim kalitesi de üst düzey olmayan parçalar bunlar. Evet haklısınız aracın kendi orjinal parçaları uzun ömürlü olabiliyorken bu lpg regülatörü sadece 1.5 yıllık ve 15 bin km anca yapmıştır bende yenisinin bundan daha iyi olacağını düşünmüyorum o sebepten sıcak suyun döndüğü kısımdaki diyaframı değiştirip üzerine kırmızı Sıvı conta sürdüm sızdırmazlığı artırmak adına artık gittiği yere kadar kullanacaz. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Bu hafta bakım haftası olmuş herkes bakım yaptırmış ne güzel. Benimde yaklaştı 3-4 bin km kaldı. Yaptırsam iyi olacak ama arabayı yıkatmaya fırsatım yok Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Bunlarda servisin kullandığı filtreler, hepsi orijinal olmakla beraber polen filtresi economy serisinden 60015 km sonra çıkan bujinin durumu da ekte 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 A 101 den polisaj makinesi aldım..Henüz denemedim..İyi çıkar inşallah.. Yorum bağlantısı
Emre Usta 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Bakım zamanı gelmisti bakım yaptirdim. Ön balatalari meyle taktirdim.fren balatasinda zerre ötme yok yumusak ve fren tepkisi cok iyi. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Dün akşam işe çağırdılar arıza var diye. Yol güzergahımda yeni asfaltlama çalışması yapılmıştı. Yolumda tahminimce 30-40 ile giderken birden kütleme geldi biraz ilerledikten sonra durdum baktım durum fotoğrafta görüldüğü gibi olmuş. Geri gittim yürüyerek baktım logar kapağı çıkmış yerinden oraya düşmüşüm ben geçerken çıktı sanırım veya başka araçta çıktı ben dikkatten kaçırdım anlamadım orasını. Kardeşim işe bıraktı sabahta yavaş yavaş gittim baktım hava kaçırmıyor lastikçi düzeltti jantı 25 TL işlem ücreti aldı. Allahtan lastik yarılmadı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Arif Aykın yazdı: Dün akşam işe çağırdılar arıza var diye. Yol güzergahımda yeni asfaltlama çalışması yapılmıştı. Yolumda tahminimce 30-40 ile giderken birden kütleme geldi biraz ilerledikten sonra durdum baktım durum fotoğrafta görüldüğü gibi olmuş. Geri gittim yürüyerek baktım logar kapağı çıkmış yerinden oraya düşmüşüm ben geçerken çıktı sanırım veya başka araçta çıktı ben dikkatten kaçırdım anlamadım orasını. Kardeşim işe bıraktı sabahta yavaş yavaş gittim baktım hava kaçırmıyor lastikçi düzeltti jantı 25 TL işlem ücreti aldı. Allahtan lastik yarılmadı. Senin araba opel değilmi. bu dacia jantı ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Ali Darbaz yazdı: Senin araba opel değilmi. bu dacia jantı ? Ford focus ve başka markalar da kullanıyor bu jantı. Dacia'ya özgü değil. Geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Dün akşam işe çağırdılar arıza var diye. Yol güzergahımda yeni asfaltlama çalışması yapılmıştı. Yolumda tahminimce 30-40 ile giderken birden kütleme geldi biraz ilerledikten sonra durdum baktım durum fotoğrafta görüldüğü gibi olmuş. Geri gittim yürüyerek baktım logar kapağı çıkmış yerinden oraya düşmüşüm ben geçerken çıktı sanırım veya başka araçta çıktı ben dikkatten kaçırdım anlamadım orasını. Kardeşim işe bıraktı sabahta yavaş yavaş gittim baktım hava kaçırmıyor lastikçi düzeltti jantı 25 TL işlem ücreti aldı. Allahtan lastik yarılmadı. Geçmiş olsun. Neyse ki daha büyük bir soruna sebep olmamış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts