Ali Darbaz 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Biraz tuzlada fy plakalı bir araca denk ama beyazmış. Dün tuzlada idim. Bu gün çekmeköydeyim. Çekmeköy sokaklarında ara ara far temizleyici buldum. Adam 60 lira ile güzelcene temizledi farların camını. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Kartal oto sanayide iki kardeş var firmanın ismini hatırlamıyorum. 250 liraya farı iç dış güzelce temizlemişti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Kartal oto sanayide iki kardeş var firmanın ismini hatırlamıyorum. 250 liraya farı iç dış güzelce temizlemişti. Abi şimcilik idare etsin. Arabanın amorsitör takozunu yaptırmadan başka masrafa girmek istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Yıkadık. Farları ayda bir kere waxlamanız iyi olur. Aksi halde eskisinden daha hızlı sararmaya başlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Ali Darbaz yazdı: Yıkadık. Farları ayda bir kere waxlamanız iyi olur. Aksi halde eskisinden daha hızlı sararmaya başlar Hadi ya , hiç iyi demedin şimdi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Arabayı yıkattık, Jantlara bakım yaptırdık, Üstüne farları temizlettik. Ortaya böyle bişey çıktı. Tam 90 bin tl den satılık ilana koy. 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 abi yarayı kaşımayayım diyeceğim ama arka tampon felaket durmuş ya bu açıdan 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Umut Taşlı yazdı: abi yarayı kaşımayayım diyeceğim ama arka tampon felaket durmuş ya bu açıdan Araba kirli iken bu kadar belli olmuyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Ali Darbaz yazdı: Yıkadık. Pandemide yabancı ellerin arabamda gezinme fikri hiç hoşuma gitmiyor. Sanırım en son kasım ayında içi yıkandı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 (düzenlendi) Ben de yıkadım ama sadece su tuttum. 7 Eylül 2020 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Ben de yıkadım ama sadece su tuttum. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Motor yağı ve filtreler değişti işçilik yok 900 TL .Sunroof da problem oluştu perde rayı kırıldı parçaların siparişini geçtim kafama birde yay düştü o da perdenin onun da sekmanı kırılmış oda gelecek 300-350 lira arasında bir fiyata halledeceğimi düşünüyorum parçalara 240 TL verdim ama gümrükte ne çıkacak meçhul , kallavi bir vergi çıkmaması için dua ediyorum.Sabahta canım sıkılıyordu motor kapağını boyadım boyaydı banttı 50 TL de buraya gitti ama güzel olduğunu düşünüyorum [emoji846][emoji846]. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Motor yağı ve filtreler değişti işçilik yok 900 TL .Sunroof da problem oluştu perde rayı kırıldı parçaların siparişini geçtim kafama birde yay düştü o da perdenin onun da sekmanı kırılmış oda gelecek 300-350 lira arasında bir fiyata halledeceğimi düşünüyorum parçalara 240 TL verdim ama gümrükte ne çıkacak meçhul , kallavi bir vergi çıkmaması için dua ediyorum.Sabahta canım sıkılıyordu motor kapağını boyadım boyaydı banttı 50 TL de buraya gitti ama güzel olduğunu düşünüyorum [emoji846][emoji846].Siz zenginler buna araba mi diyorsunuz [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Siz zenginler buna araba mi diyorsunuz [emoji16]Hacat diyorum ben genelde makine diyen arkadaşlarda var [emoji1][emoji1] 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Kilit motorunu yerine takacam. İçini temizlemiştim. Sarı gres sürmem lazım. 2 tane kilitçiye uğradım. Sarı lityum gres yok. Silikonlu gres de yok. Ne sürüyorsunuz dedim. Normal yağ dedi. Ne olacak bu sanayinin hali? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 (düzenlendi) Aklıma bir fikir geldi sizlere danışmadan yapmak istemedim. Spor araçların koltuklarında yer alan araç logosu veya markasını kendi aracımda dikiş yapmadan nasıl uygulayabilir diye düşünürken aklıma ütü ile yapışan yamalar geldi. Özel sipariş ile diktirsek(yamaların İnternet maliyetine baktım 9-10 Lira arası değişiyor) ve koltuğa yapıştırmak nasıl olur? Koltuklarda herhangi bir deformasyona neden olur mu? 13 Eylül 2020 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Bana çok sağlam kalacakmış gibi gelmedi. Küçüklen ütüyle yapıştırdığımız şeyler aklıma geldi de hepsi deforme oluyordu. Şimdiki teknoloji nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Emre Şimşek yazdı: Bana çok sağlam kalacakmış gibi gelmedi. Küçüklen ütüyle yapıştırdığımız şeyler aklıma geldi de hepsi deforme oluyordu. Şimdiki teknoloji nasıl acaba? Demek istediğim şey de aynen o. Kafama takılan mevzu da o kalıcı olacağından emin olsam nerede yaptırabilirim yamayı ona bakacağım. Bir de ayna altı ışıklandırmalarda bu kapı altına takılan logolar oluyor acaba böyle bir şey yapmışlar mıdır Ford için? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Bu sabah işe gelirken araca 2 ay sonra kum fırtınasını da yedikten sonra sadece su tutabildim. Biraz kendine geldi sayılır Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kilit motorunu yerine takacam. İçini temizlemiştim. Sarı gres sürmem lazım. 2 tane kilitçiye uğradım. Sarı lityum gres yok. Silikonlu gres de yok. Ne sürüyorsunuz dedim. Normal yağ dedi. Ne olacak bu sanayinin hali? Onlar hayatlarından memnun mutlular, üzmeyin kendinizi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 4.5 saat süren detaylı bir temizlik yaptım. Ama anladımki artık benden geçmiş...Motor temizliği, jant ların detay temizligi, camların cilalanması, kapı plastik aksamın (sütünda bulunan piano black) parlatılması... Vs vs bide üstüne site giriş kapısı ayarları...Çookkkk yorulmuşum, 60 lık işler değelmiş... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts