Coşku Mert 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 sol salincak (febi) ve z-rotlari (teknorot) degistirdim. biraz yorucu oldu ama içime sindi [emoji4] 9 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ufak bi balans ayari yaptik.. Bugra höngül den almis oldugum wax ile bi tur bakim yapildi.. 10 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Kızım ön havalandırma ızgarasından içeri bozuk 1 tl attı. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Kızım ön havalandırma ızgarasından içeri bozuk 1 tl attı. [emoji20]Alttan çıkmıştır o merak etme. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Kızım ön havalandırma ızgarasından içeri bozuk 1 tl attı. alt koruma ya da tampon plastiğine düşmedi mi? 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Kızım ön havalandırma ızgarasından içeri bozuk 1 tl attı. Bende de çubuk kıraker var 3 4 taneyidi 1 tane kaldı çıkardım. Kalan kışın kalorifer açınca kavruk kavruk kokuyor 😂😀 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Hacı Şenyurt yazdı: Alttan çıkmıştır o merak etme. Tansu Kalafatoğlu yazdı: alt koruma ya da tampon plastiğine düşmedi mi? Yok içerdeki kalorifer klima ön cam buhusu çözen ızgara yokmu. Ordan aşaği gönderdi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Yok içerdeki kalorifer klima ön cam buhusu çözen ızgara yokmu. Ordan aşaği gönderdi. İnş zırıltı yapmaz iyi yerleşmiştir. Ya da parayı görebiliyorsan çok ince kargaburnu ile alabilirsin. Şu saatçilerin pırlantacıların kullandığı. Ya da ince uzun ameliyat makaslarıyla. Göğsü sökmeye değmez Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Yol bilgisayarindaki su toz sinirimi bozuyordu dagittim topladim. 5 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Yok içerdeki kalorifer klima ön cam buhusu çözen ızgara yokmu. Ordan aşaği gönderdi. https://m.n11.com/percell-bitki-tutacagi-25-cm-P434180986?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwu8r4BRCzARIsAA21i_A8Rx2fzHUOdjYQ8klgSbYOXFxUx-X__1QIrDzKGoeUhw3y08PXliUaAltOEALw_wcB bu tarz bişeyle alabilirsiniz belki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Kürşad Özpamuk yazdı: https://m.n11.com/percell-bitki-tutacagi-25-cm-P434180986?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwu8r4BRCzARIsAA21i_A8Rx2fzHUOdjYQ8klgSbYOXFxUx-X__1QIrDzKGoeUhw3y08PXliUaAltOEALw_wcB bu tarz bişeyle alabilirsiniz belki Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnş zırıltı yapmaz iyi yerleşmiştir. Ya da parayı görebiliyorsan çok ince kargaburnu ile alabilirsin. Şu saatçilerin pırlantacıların kullandığı. Ya da ince uzun ameliyat makaslarıyla. Göğsü sökmeye değmez Malesef ite ite bu airbag panelinin arkasına kaçtı. Sökemedim paneli. Acal acele yutubede baktım sökme videosuda bulamadım. Uğraşmakta istemedim . Bu direğim dibinde , torpido ile airbag paneilinin arada duruyor ama alamıyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Malesef ite ite bu airbag panelinin arkasına kaçtı. Sökemedim paneli. Acal acele yutubede baktım sökme videosuda bulamadım. Uğraşmakta istemedim . Bu direğim dibinde , torpido ile airbag paneilinin arada duruyor ama alamıyorum a sütunu plastiği mi? bunun geçmeli pimleri vardır. geriye zorlarsan gelecektir. ama yine de videodan bak tabi.ben kamera kablosunu bunu söküp içinden tavan döşemesinin arasına sokup aynanın oraya taşıdım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Para sıkışmış dedikleri bu olay mıdır? 😁 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Bugün ne yapsam diye düşünürken cam film i aklıma geldi gittim yaptırdım şimdilik iyi görünüyor 5 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Uzun zamandır aklımdaydı acaba sökebilir miyim diyordum bugün farların camlarını söküp içlerini temizledim. (Bir iki tornavida izi bıraktım ama ilk deneyim için idare eder) 6 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Bugün değil ama olsun [emoji51] Renault Kangoo aracımın göstergesi nde yanan airbag ikaz ışığını Obd cihazı ile kontrol ettiğimde sağ koltuk yan hava yastığı ikazı verdiğini gördüm koltuk altındaki soketleri çıkarıp taktım ışık söndü hafıza dan sildim şimdilik kurtulduk ( kronik arıza ) 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Onur Çelebi yazdı: Uzun zamandır aklımdaydı acaba sökebilir miyim diyordum bugün farların camlarını söküp içlerini temizledim. (Bir iki tornavida izi bıraktım ama ilk deneyim için idare eder) Ne merceklenir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Uzun zamandır aklımdaydı acaba sökebilir miyim diyordum bugün farların camlarını söküp içlerini temizledim. (Bir iki tornavida izi bıraktım ama ilk deneyim için idare eder) Ne merceklenir Hemde nasil [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Sani Gerşon yazdı: Ne merceklenir Metin Akbal yazdı: Hemde nasil Evet en çok isteğim şeylerden biri ama benim elimden gelmez maalesef... Forumdan İlker bey'e yaptırmak istiyorum ama aracın motorunu tamir ettirmekten maddi imkan kalmıyor bir türlü 😡 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Onardığım tampon bantlaması sağlam olmamıştı, Bende 4 kat kuvvetlendirdim. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Onardığım tampon bantlaması sağlam olmamıştı, Bende 4 kat kuvvetlendirdim. Bu bantları sökerken boyayla birlikte gelmesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Bu bantları sökerken boyayla birlikte gelmesin. 750 tl fiyat aldım. Şu eve taşınma işi bitsin bayram harclığı ile yapacaz. Ön arka ve kapıcı çizikler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Arabayı dün gece yıkattım, Bu akşam mesai dönüşü ise benzin aldım. Bu Bp diyebilirimki, Opete göre çekişi daha iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts