Fatih Evcin 8 Temmuz 2020 Paylaş 8 Temmuz 2020 Mehmet Yeter yazdı: Bu zamana kadar fark edilmemiş mi? ilk defa bu kadar uzun süre klıma açık kaldı, ben yeni fark ettim. Sonra da tedavisini ettim borunun içinden biraz tos toprak da çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 Ford'un kaçındığı masrafları biz yapmaya devam ediyoruz. Kapı fitillerinin gövde kısmında olanı basmalı fitil ile değiştirdim. (Forumun eski bilgilerinden destek alarak) Artık kapılar daha tok kapanıyor ve küçük bir miktarda yalıtım etkisi var. 5 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 Hava, mazot, yağ ve polen filtresi siparişi verdim. Hepsi Mann Filtre Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Artık sosyal mesafeli otopark alanına koyuyoz. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Ufak bı dış temizlik yaptık yeni şase numarası da basıldı sıra geldi muayene ye 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Kırmızı bebe 38bin mi demiştin? 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Fatih Keskin yazdı: Ufak bı dış temizlik yaptık yeni şase numarası da basıldı sıra geldi muayene ye Change mi yaptınız başkanım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Araç kamerası ile yıldızımız hiç barışmadı. İlk montajı, iç sigorta kutusundan sigorta çoğaltıcı ile + hat alıp usb girişli 12v-5v düşürücü ekleyip kamerayı bağlamıştım. Lastik basınç sensörlerinin düzgün çalışmasını engelledi. Aylarca hatayı sensörde aradım, yeni sensör aldım ama çözememiştim. Sigorta çoğaltıcıyı sökünce tpms sensörleri de düzelmişti. sorunun 5v düşürücüde olduğunu düşünüp, tpms alıcısını etkilediğini varsayıp, düşürücüyü sigorta kutusunun oradan uzaklaştırdım ve a sütunun içinde ortalarına bir yere koydum. bu sefer hata alma oranım azaldı. Çok nadir hata veriyordu. Sorun nerede bulamadım. Dün sigorta çoğaltıcıyı ve volt düşürücüyü söktüm. Sigorta kutusundan kablo ile aldım + ucu ve a sütunun en üstüne kadar taşıdım. Kameranın kendi usb çakmaklığını + ve - olarak bağladım. Bakalım bizi neler bekliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç kamerası ile yıldızımız hiç barışmadı. İlk montajı, iç sigorta kutusundan sigorta çoğaltıcı ile + hat alıp usb girişli 12v-5v düşürücü ekleyip kamerayı bağlamıştım. Lastik basınç sensörlerinin düzgün çalışmasını engelledi. Aylarca hatayı sensörde aradım, yeni sensör aldım ama çözememiştim. Sigorta çoğaltıcıyı sökünce tpms sensörleri de düzelmişti. İlginç. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: İlginç. Tpms alıcısı nerede bilmiyorum ama direksiyon arkasında ya da sigorta kutusu yakınında olabilir. Volt düşürücü elektrik alan mı yaratıyor diye deniyorum işte Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tpms alıcısı nerede bilmiyorum ama direksiyon arkasında ya da sigorta kutusu yakınında olabilir. Volt düşürücü elektrik alan mı yaratıyor diye deniyorum işte Öyle yapıyordur.. adaptörü değiştirin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç kamerası ile yıldızımız hiç barışmadı. İlk montajı, iç sigorta kutusundan sigorta çoğaltıcı ile + hat alıp usb girişli 12v-5v düşürücü ekleyip kamerayı bağlamıştım. Lastik basınç sensörlerinin düzgün çalışmasını engelledi. Aylarca hatayı sensörde aradım, yeni sensör aldım ama çözememiştim. Sigorta çoğaltıcıyı sökünce tpms sensörleri de düzelmişti. sorunun 5v düşürücüde olduğunu düşünüp, tpms alıcısını etkilediğini varsayıp, düşürücüyü sigorta kutusunun oradan uzaklaştırdım ve a sütunun içinde ortalarına bir yere koydum. bu sefer hata alma oranım azaldı. Çok nadir hata veriyordu. Sorun nerede bulamadım. Dün sigorta çoğaltıcıyı ve volt düşürücüyü söktüm. Sigorta kutusundan kablo ile aldım + ucu ve a sütunun en üstüne kadar taşıdım. Kameranın kendi usb çakmaklığını + ve - olarak bağladım. Bakalım bizi neler bekliyor Çakmaklıktan neden güç almıyon. Çok kablo trafiği olur diyemi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle yapıyordur.. adaptörü değiştirin. Adaptörü çıkardım işte. Kendi çakmaklığını taktım şimdi de daha deneme fırsatım olmadı. Ali Darbaz yazdı: Çakmaklıktan neden güç almıyon. Çok kablo trafiği olur diyemi. en sevmediğim ortam materyali kablo. Çakmaklıktan tavana uzanan kablo ile seyahat düşünemiyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Araç kamerası ile yıldızımız hiç barışmadı. İlk montajı, iç sigorta kutusundan sigorta çoğaltıcı ile + hat alıp usb girişli 12v-5v düşürücü ekleyip kamerayı bağlamıştım. Lastik basınç sensörlerinin düzgün çalışmasını engelledi. Aylarca hatayı sensörde aradım, yeni sensör aldım ama çözememiştim. Sigorta çoğaltıcıyı sökünce tpms sensörleri de düzelmişti. sorunun 5v düşürücüde olduğunu düşünüp, tpms alıcısını etkilediğini varsayıp, düşürücüyü sigorta kutusunun oradan uzaklaştırdım ve a sütunun içinde ortalarına bir yere koydum. bu sefer hata alma oranım azaldı. Çok nadir hata veriyordu. Sorun nerede bulamadım. Dün sigorta çoğaltıcıyı ve volt düşürücüyü söktüm. Sigorta kutusundan kablo ile aldım + ucu ve a sütunun en üstüne kadar taşıdım. Kameranın kendi usb çakmaklığını + ve - olarak bağladım. Bakalım bizi neler bekliyor [emoji4] Ben tavan lambasindaki kontaktan aldim hatti. Taa direklere kadar gitmeye gerek yok Tavan lambasindan salladim kameraya kabloyu miss. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Dc dönüştürücü bozuk. Parazit yayıyor yüksek frekansta. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Ben tavan lambasindaki kontaktan aldim hatti. Taa direklere kadar gitmeye gerek yok Tavan lambasindan salladim kameraya kabloyu miss. Tavan lambası zaten hassas. Sunroof düğmeleri falan da var. Orayı karıştırmadım diğer seçeneğim dikiz aynası. Kararmalı olduğu için onda da elektrik var ama ona da bulaşmadım. A sütunu plastiği çok kolay sökülüyor. Oradan tavan döşemesi arasına sokup çektim. sigorta kutusu sol kapıyı açınca hemen orada. A sütuna kolay geçiliyor. Servet Aydın yazdı: Dc dönüştürücü bozuk. Parazit yayıyor yüksek frekansta. Kaldırdım zaten abi. Kendi çakmaklığını taktım şimdi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 O aynaya da kontak geliyordur demokraside care tukenmez [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Cx3te tavan lambasından aldım enerjiyi.. En uygun yer orası 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: Cx3te tavan lambasından aldım enerjiyi.. En uygun yer orası Bataryalı güneş paneli fikri nasıl. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Bataryalı güneş paneli fikri nasıl. Maliyet olarak fazla olacak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: Maliyet olarak fazla olacak. Ama arabanın kontağından bağımsız ve deneysel olur. Xiaomi 60 mai gibi bir kamera için kaç volt gerekir. Zaten 24 saat çalışması beklenmiyor. Bataryalar şarj olsa yeter. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Kamera 5volt, kaç ma çektiği önemli Yorum bağlantısı
Recommended Posts