Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Selçuk Bakış yazdı: Yetkilide yıllık bakımı yapıldı, 1000 TL 😊 Hah şöyle şeyler yazın da moralim yerine gelsin Alt takıma komple girdim. Tahmini masraf 2-2,5 arası. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Bigunde guzel bisey yazsan olma mi[emoji23]Takas fiyatimi indirdim kafa kafaya dusunebilirim [emoji16] Bundan daha guzel ne olabilir [emoji23] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Emre Şimşek yazdı: Hah şöyle şeyler yazın da moralim yerine gelsin Alt takıma komple girdim. Tahmini masraf 2-2,5 arası. Alt takım iyidir ya, fısır fısır binersin 😀 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Takas fiyatimi indirdim kafa kafaya dusunebilirim Bundan daha guzel ne olabilir Ne diyim bilemedim 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Ne diyim bilemedim [emoji23]He diyecen ama he deyip gecmeyecen [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Selçuk Bakış yazdı: Alt takım iyidir ya, fısır fısır binersin 😀 Hanımı bi susturabilirsem..:) 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Emre Şimşek yazdı: Hanımı bi susturabilirsem..:) O işi başarabilirsen kitabını yaz 😁 yok satarsın 1 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 O kadar gezdikten sonra güzel bir iç dış yıkama farz oldu. 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 O işi başarabilirsen kitabını yaz [emoji16] yok satarsınKac erkek alipta okur onu da dusunelim [emoji16] 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Kac erkek alipta okur onu da dusunelim Filmini çekeriz bea 😁 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Geyiği bırakın da şuna cevap verin hele alt takım bakımı sonrasında direksiyon neden sertleşir ki? Rot balans ayarı yapıldı, hidrolik yağı kontrol edildi.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Selçuk Bakış yazdı: Çekme yada titreme var mı? Yok. Gayet güzel gidişi. Sadece sertleşmiş. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Emre Şimşek yazdı: Yok. Gayet güzel gidişi. Sadece sertleşmiş. Bence de hata var, takılan ve çıkan parçalar aynı ebatta mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Selçuk Bakış yazdı: Bence de hata var, takılan ve çıkan parçalar aynı ebatta mı? Parçaları dışarıdan aldığım için ustanın bile bile yanlış parçayı takacagina ihtimal vermiyorum. Acaba eskiden alt takım aşırı laçkalaştı da şimdi olması gereken hale mi geldi ki? Direksiyon yağını yenilesem ne olur acaba.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Parçaları dışarıdan aldığım için ustanın bile bile yanlış parçayı takacagina ihtimal vermiyorum. Acaba eskiden alt takım aşırı laçkalaştı da şimdi olması gereken hale mi geldi ki? Direksiyon yağını yenilesem ne olur acaba..Amortisor takozu falan yenilendi mi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Emre Şimşek yazdı: Parçaları dışarıdan aldığım için ustanın bile bile yanlış parçayı takacagina ihtimal vermiyorum. Acaba eskiden alt takım aşırı laçkalaştı da şimdi olması gereken hale mi geldi ki? Direksiyon yağını yenilesem ne olur acaba.. Amortisor takozu falan yenilendi mi Bildiğim rot mili, bir kac tane burç. Ust aski kolları. Yay hiç sökülmedi bu sene. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Bildiğim rot mili, bir kac tane burç. Ust aski kolları. Yay hiç sökülmedi bu sene.Anlayamadim valla. Amortisor kafalarina da bakitsaydin benim eski arabada direksiyon bayagi farketmisti. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Buji kablosunun boşluğuna su dolmuş, tapalar değişmişti hatırlayanlar vardır. Tekleme problemi vardı. Küçük yer zorluğu buji kablosunu bugün alıp takabildim. Kusursuz oldu. Nazar değmesin.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Temmuz 2020 Paylaş 4 Temmuz 2020 Bu günü bakım günü olarak ayırdım detaylar konusunda Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Evin önünde pasta cila yaptırdık. Direksiyon kılıfı taktırdık dikişli olanından. 7 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Sağ aks dış körüğü değişti, Ecem körük 30 TL, işçilik 30. Orijinal yok maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 3-4 saat klima açık dolaştım bı baktım sağ taraf paspasin oraya su gelmiş. Klima tahliyesi kapalıdır diye düşündüm, kaldırdım lifte tahliyenin ucundaki plastiği söktüm 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Fatih Evcin yazdı: 3-4 saat klima açık dolaştım bı baktım sağ taraf paspasin oraya su gelmiş. Klima tahliyesi kapalıdır diye düşündüm, kaldırdım lifte tahliyenin ucundaki plastiği söktüm Bu zamana kadar fark edilmemiş mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts