Metin Akbal 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Güzel olmuş. Çok beğendim Tesekkur ettim Sinan Akgöl yazdı: Metin hocam nasıl yapıyoruz bu işlemi? Neler gereklidir. Çok güzel duruyor bence hep öyle kalabilir [emoji3] Tesekkur ettim Arabamin konusunda paylasmistim detaylari buraya alinti koyayim Metin Akbal yazdı: Bugun dogum gunum ama hediye Astra ya oldu C5 konusundan ilham aldim aslinda aklimda olan uygulama. Stop cercevesi yaptim. Evde piano black folyo vardi. Kesme ipi yardimi ile cerceveyi yaptim. Yakita ne kadar etki edecek onumuzdeki gunlerde gorecegiz. Eski hali Su an. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Tesekkur ettim Arabamin konusunda paylasmistim detaylari buraya alinti koyayim Görmemişim kusura bakmayın. Teşekkür ederim tekrar için 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Görmemişim kusura bakmayın. Teşekkür ederim tekrar için [emoji4] Yok yahu ne kusuru Kesme ipi n11 de satiliyor 2 metre 30 lira ben 3 metre almistim. Onunla kesilecek alani belirleyip yapistiriyoruz, sonra folyoyu yapistiriyoruz. Ip takilmasin diye ilk gectigi yere maket bicagi ile iz yaptim. Sonra ipi cekerek geldim fazla folyolari cikardim bitti gitti. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 (düzenlendi) Shell’den koku aldım. Kokmuyor ama rengi güzel 😀 24 Haziran 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: yag degisti. Bu kadar mı? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Emre Şimşek yazdı: Bu kadar mı? Suslu olani konuda 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Ev kredisi için gerekli evrakları topladım. Maaş bodrosu imza sirkülü felan filan.. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Dün elime ulaşan motor takozunun değişimini yaptırdım bu sabah. Mutluyum Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 (düzenlendi) C max 2006 aracın kapı gergisini değiştirdim. Ruslar sağolsun, onlar da olmasa bişey yapamayacağız. Video focus 2 için ama c max ile sistem aynı. En önemli nokta kırmızı işaretli üç plastiği ve içindeki tapayı kıröadan çıkarıp takmak gerisi sök tak 24 Haziran 2020 tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Biz o metal içteki metal parçayı sökmeden kenarından hafif açtırarak yaptık. 70 liraya aldım sürgüyü. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Babamin cityvan muanede kaldi arka tekerlerin frenlemede kaymasi fazla imis elfrenide tam tutmuyormuymus neymiş. Yolda giderkez minumim hizda cekiyorum sol arka kayiyor sag kaymiyordu. Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Mehmet Yeter yazdı: Biz o metal içteki metal parçayı sökmeden kenarından hafif açtırarak yaptık. 70 liraya aldım sürgüyü. Plastik kırılmasın diye bu şekilde camı yerinden gevşetip yukarı sabitledim. Bazı yerde gördüm plastiği kırarak değişmişler, plastik kırılmadıysa sorun yok🙂Riske etmedim. Videodaki gibi tamamen sökmedim zaten aralayıp gergiyi değiştirdim. Cam yerinden çıktığı için kolay oldu. Tapaları arkadan geri alıp alyanın arkasıyla hafif vurarak tekrar sabitledim. Hem de plastik zarar görmedi.Sanırım kapı kilidini sabitliyor o parça 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Yağ bakımı ve sanziman yağı değişimi yaptım. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Nazar değdi [emoji846] elektronik park freni bozuldu yolun kenarında freni çekili kaldı uğraşırken zar zor bıraktı.Park freni devre dışı kaldı servisi yok Audi'nin birkaç yere götürdüm Audi'yi gören elini ovuşturarak geliyor [emoji52] canım sıkıldı bu işe kimseye kurcalatmadım sadece arıza kodunu sorgulatıp eve geldim kırarsam ben kırayım hesabı önce hafta sonu söküp dağıttım yapamadım , bugün devam ettim kurcalamaya derken buldum sıkıntıyı tam soketin dibinden kırılmış kablo ; kesip ,biçip ,lehimleyip taktım sorun çözüldü [emoji846][emoji846].(Siyah makaron kalmamış) 16 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Araban tamponunu harika bir işcilikle onardım. 6 tl maliyeti oldu. Birde kozmetik sorunlara para harcamayı hiç sevmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: Yara bandi niyetine.. 1,5 yıllık yara. Eski sahibinden kalma. Yara uzayınca yapıştırmak zorunda kaldık. Tampon ve müftelif kaporta boya tamiri için 700 tl fiyat aldık. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 O bant orada ne kadar kalacak? Furkan Bakırel yazdı: Nazar değdi elektronik park freni bozuldu yolun kenarında freni çekili kaldı uğraşırken zar zor bıraktı.Park freni devre dışı kaldı servisi yok Audi'nin birkaç yere götürdüm Audi'yi gören elini ovuşturarak geliyor canım sıkıldı bu işe kimseye kurcalatmadım sadece arıza kodunu sorgulatıp eve geldim kırarsam ben kırayım hesabı önce hafta sonu söküp dağıttım yapamadım , bugün devam ettim kurcalamaya derken buldum sıkıntıyı tam soketin dibinden kırılmış kablo ; kesip ,biçip ,lehimleyip taktım sorun çözüldü .(Siyah makaron kalmamış) Geçmiş olsun, Audi'nin kronik sorunlarından birisi, denk gelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Selim Bilgin yazdı: O bant orada ne kadar kalacak? Geçmiş olsun, Audi'nin kronik sorunlarından birisi, denk gelmiş. Ev kredisinden para artana kadar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 1,5 yıllık yara. Eski sahibinden kalma. Yara uzayınca yapıştırmak zorunda kaldık. Tampon ve müftelif kaporta boya tamiri için 700 tl fiyat aldık. Akilli vida?Yok yok su iyi Chevrolet Cruze Sol Ön Tampon Breketi General Motors Marka 52,20 TL yerine 31,67 TLhttps://urun.n11.com/oem-yedek-parca/chevrolet-cruze-sol-on-tampon-breketi-general-motors-marka-P314448224 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Ev kredisinden para artana kadar. Bantla bu konuda anlaştıysanız sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Selim Bilgin yazdı: Bantla bu konuda anlaştıysanız sorun yok. Hocam 1,5 yıldır bant bile yoktu. Zamnla biraz yürüdü. Bizde daha yürümesin diye bantladık. Eski sahibinden kalma hatıra Metin Akbal yazdı: Akilli vida? Yok yok su iyi Chevrolet Cruze Sol Ön Tampon Breketi General Motors Marka 52,20 TL yerine 31,67 TL https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/chevrolet-cruze-sol-on-tampon-breketi-general-motors-marka-P314448224 Hocam benim braket sağlam. Sıkıntı tamponun çeltiklerini kopması. Braketin üzerinde benim kopan lçeltiklerim var. Davlumbaz altındaki vida yerleride kırık. Tamponun sökülük plastiklerin kaynatılması lazım 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 O bant orada ne kadar kalacak? Geçmiş olsun, Audi'nin kronik sorunlarından birisi, denk gelmiş.Aynen hastalıkmış Audi'de . Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Haziran 2020 Paylaş 28 Haziran 2020 Hayatta yapmadığım birşeyi yaptım. İlk denemeye nazaran gayet tatminkar sonuç alıdm 😛 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts