İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Kerim Bilge
Devir saatinin altında yanıp sönen kırmızı ışık neyi ikaz ediyor?

Yan tarafta oturan akrabamın emniyet kemeri takmamasını maalesef daha doğrusu takamamasını :(
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

2 senede 3 kere bile kullanmadığım torpido üstündeki kapak kuzenimin oynaması sonucu kırılmıştı. ( Derdi neydi o da bilmiyordu 😁) 4 senedir de yayı iptal edilmiş şekilde kapalı duruyordu. Sıkıntıdan tamir ettim bugün, kullanmamaya devam edeceğim büyük ihtimal 😃

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

2 senede 3 kere bile kullanmadığım torpido üstündeki kapak kuzenimin oynaması sonucu kırılmıştı. ( Derdi neydi o da bilmiyordu 😁) 4 senedir de yayı iptal edilmiş şekilde kapalı duruyordu. Sıkıntıdan tamir ettim bugün, kullanmaya devam edeceğim büyük ihtimal 😃

C maxte de var küçük evraklar için güzel bir düşünce ancak işimi görmüyor arada bir ses yapıyor bir de görüntü açısından dümdüz durmuyor. 

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

2 senede 3 kere bile kullanmadığım torpido üstündeki kapak kuzenimin oynaması sonucu kırılmıştı. ( Derdi neydi o da bilmiyordu 😁) 4 senedir de yayı iptal edilmiş şekilde kapalı duruyordu. Sıkıntıdan tamir ettim bugün, kullanmaya devam edeceğim büyük ihtimal 😃

elinize sağlık hocam çok güzel bir içerik

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Kışlıkların takılı olduğu orjinal jant ve kapakları söküp, yazlıkları takılı olduğu Focus oem 15 sac jant ve kapaklara geç de olsa geçmek nasip oldu...

Badem far ile abi kardeş (1 yaş olsa da aralarında) bonus foto olsun bir de... 5c03c6d136fa5da202834aded56673c1.jpgf63a97a87376ff7712d488386663d45f.jpg45aa7f4ee2489c53fbb4d5d63e216159.jpg

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Ç.Sepeti'nde gezinirken madem ki indirim kuponu var kullanalim gitsin dedim. Megane 2 kapi esiklerini gordum. Neden Megane 3'e uymasin ki dedim..

Enden uymamasi konusunda tereddutum vardi, gorsellerde buyuk duruyordu cunku. Onler birebir uydu, arka kapilar biraz kavisli oldugu icin esneterek yapistirmis bulunduk. Arka kapiya uymadigi icin yapistirmadan once de tavan haric her yere denedik 😂😂

Malzeme kalitesi, yapisi guzel duruyor tavsiye ederim 👍

ruaqoh.jpg

rua13M.jpg

rua6LG.jpg

ruH7dn.jpg

Bonus 😋

ruLk9o.jpg

ruLPvj.jpg

ruLISQ.jpg

ruHdT8.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Ilginiz icin tesekkur ederim arac dizel degil, benzinli. Defalarca test ettim, 103-104 km gibi bi hizdan sonra bariz ses almaya basliyor.

Kaput, kapi icleri guzel bi yalitim ister..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bonus
  ruLPvj.jpg

Muhtesem Reno muhendisligi. Keske kaputun ustunden gecirselermis borulari.
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Ilginiz icin tesekkur ederim arac dizel degil, benzinli. Defalarca test ettim, 103-104 km gibi bi hizdan sonra bariz ses almaya basliyor.
Kaput, kapi icleri guzel bi yalitim ister..
Bence şair burada benzinli aracınıza, dizel kaput izolasyonu yap diyor .
  • Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Megane yakit/donanim seceneklerini pek bilmiyorum. Dizellerde keçe standart olarak mi geliyor acaba? 

Bu arac touch plus, cogu detayin varligi sasirtti; bazi kisimda da feragat edildigini gordum. Inceleme yazisi atarsam artilarini eksilerini tartisiriz tesekkurler :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Bilgehan Arbek yazdı:

Sokağa çıkma yasağı sonrası biraz gezelim dedik 😁

Antalya'da nerede oturuyorsun Bilgehan?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Sokağa çıkma yasağı sonrası biraz gezelim dedik [emoji16]

Güzel video olmuş :) bir şey sormak istiyorum ne ile çektiniz ne ile sabitlediniz. Ben bi telefon tutucu aldım ama inanılmaz sallanıyor. Merak ettim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Antalya'da nerede oturuyorsun Bilgehan?

Konyaaltı Pınarbaşındayım hocam

Görkem Karakaş yazdı:

Güzel video olmuş :) bir şey sormak istiyorum ne ile çektiniz ne ile sabitlediniz. Ben bi telefon tutucu aldım ama inanılmaz sallanıyor. Merak ettim.

Çok teşekkür ederim. O videoyu İphone XS Max in kendimi ön kamerası ile dışarıyı arka kamerası ile çekip Gojo marka mavi renkte telefon tutucu ile sabitledim. 

Ama dün DJI Osmo Action aksiyon kameram geldi. Mesela kanaldaki en son POV videosunu Djı ile çektim :) 

1 Mayıs sokağa çıkma yasağı öncesi baya bir gezdirdim. Sonrasında Kemer yolundaki kelebek kavşaklarda kulunçlarını şöyle bir aldım. 4 çeker gerçekten bambaşka dünya... :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Çok teşekkür ederim. O videoyu İphone XS Max in kendimi ön kamerası ile dışarıyı arka kamerası ile çekip Gojo marka mavi renkte telefon tutucu ile sabitledim. 
Ama dün DJI Osmo Action aksiyon kameram geldi. Mesela kanaldaki en son POV videosunu Djı ile çektim [emoji4] 
1 Mayıs sokağa çıkma yasağı öncesi baya bir gezdirdim. Sonrasında Kemer yolundaki kelebek kavşaklarda kulunçlarını şöyle bir aldım. 4 çeker gerçekten bambaşka dünya... [emoji3] 

Bende 10 liraya bi tutucu aldım hem ıphone 8 plus ile hemde benim Xiaomi mi6 ile denemelerim oldu. Tam sıkışmıyor ve inanılmaz titriyor. Ya bi modifikasyon yapacağım ya da yenisini alacağım. Teşekkür ederim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bugün detay yaptım biraz. Bagaj falan temizledim. Plastikleri- lastikleri parlattım.

814855439f813beea1725eb2c91180d5.jpg

a75017c875370806961527ea45409906.jpg

33753326f551ca551b9be44286ac2acb.jpg

Kaputa kireç damlatmışım, nasıl çıkar bu?

34717610897685173ff092c33ac6602d.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Üzerinden bir kaç gün geçti ama Gecikmeli de olsa ben de bu başlık altına notumu düşeyim.

Aracın hava filtresi ile polen filtresini değiştirdim sitenin parkında. Polene ulaşmak bizim 

araçlarda tam bir mesele. Akrobasi yapıyor; ezilip büzülüyorsun. Çıkarmışken, elimde 

uyduruk da olsa klima temizleme spreyi vardı. Yarısını yuvaya bastım ve hava filtresi

değişimini tamamlayana kadar  aracı havalandırdım. Sonuç; araç havalandırmasını 

çalıştırdığım anda içerde ferah bir koku var...

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Emre Şimşek yazdı:

Daha basit bir yöntem var mı?

Ilık sirkeli su karışımı. Ama asidik yapıda olduğundan verniği aşındırabilir çok dikkatli uygulamak lazım. Yoksa 3D Eraser harika bir ürün.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Ağam pov yazdım acayip acayip şeyler çıktı. Ne demek ola ki bu pov?

28c8250950a60278d33241b69ff9cd85.jpg

Üstad diğer baskın sektörlerin azizliğine uğramışsınız [emoji1]
O kaput düşerse o parmaklar kopar 

33753326f551ca551b9be44286ac2acb.jpg

Allah korusun :(
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...