Mustafa Tüfekçi 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Lastiklerin taşları ayıklandı Arap sabunu ile yıkandıLastiklerin taşları ayıklandı Arap sabunu ile yıkandıYıkandıkTemizlendik 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Kışlıkları sökmek için erken değil mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Takacaz daha 😛 Takacaz daha 😛 Takacaz daha 😛 Takacaz daha 😛 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Telefonun eko modu açık kalmış [emoji16] Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Takmasa ne olur ki abisi lidıl şerok var nasıl olsa Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kışlıkları sökmek için erken değil mi? Mustafa Tüfekçi yazdı: Takacaz daha 😛 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Takmak için geç değil mi 😁 Taşlari temizleyince depoya kaldırıyorsunuz sandım, şimdi ilk sürüşte yine taş dolacak 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 20 yaşını doldurduk. Antifrizini yenileyeyim diyorum ama orijinali ne renk onu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: 20 yaşını doldurduk. Antifrizini yenileyeyim diyorum ama orijinali ne renk onu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Honda'nın kullandığı renk özünde mavi Type-2 denilen oem. Yeşil olanı tavsiye etmiyor Honda kullanıcıları. Orjinal renk bu. 12 Ocak 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Emre Şimşek yazdı: 20 yaşını doldurduk. Antifrizini yenileyeyim diyorum ama orijinali ne renk onu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Kırmızı tökme içine. Mavi eydir. Gerçi şimdi boşalınca kırmızı çıkar tadın kaçar. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Arkadaslar renk konusuna aldanmayin. Bende kombi icin antifriz bakinirken detaylica ogrendim rengin bir espirisi yokmus. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Rengin fonksiyonu yok ama içeriğin belli olması için renklendiriyormuş. 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Orjinal renk bu. Onun aynısını bulamadım, şu linkte castrol var mavi, o olur mu? https://www.hepsiburada.com/castrol-radicool-antifriz-3-litre-p-OTCSTRLANTF3LT?magaza=WinOnBuy#reviews Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Emre Şimşek yazdı: Onun aynısını bulamadım, şu linkte castrol var mavi, o olur mu? https://www.hepsiburada.com/castrol-radicool-antifriz-3-litre-p-OTCSTRLANTF3LT?magaza=WinOnBuy#reviews Ahmet İhsan bey'in dediği gibi renk içerik belirtmek için konulan bir şey. Emre bey Honda'nın radyatör üstünden mi doluyordu birde genleşme kabı var galiba? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Focus için kesinlikle kırmızı olacak demişti bir usta. O organikmiş Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Ahmet İhsan bey'in dediği gibi renk içerik belirtmek için konulan bir şey. Emre bey Honda'nın radyatör üstünden mi doluyordu birde genleşme kabı var galiba? Radyatör üstünde 1.1 bar sıkıştırma oranlı bir kapak var, oradan su gelirse ufak bir genleşme kabına doluyor, onun kapağı gevşek, yani kapalı sistem değil.. Nereden boşaltıp nereden dolduracağımı ve nereden hava alacağımı ya da almak gerekip gerekmediğini henüz bilmiyorum ama bakımda ustam yaparken öğrenirim 😬 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Radyatör üstünde 1.1 bar sıkıştırma oranlı bir kapak var, oradan su gelirse ufak bir genleşme kabına doluyor, onun kapağı gevşek, yani kapalı sistem değil.. Nereden boşaltıp nereden dolduracağımı ve nereden hava alacağımı ya da almak gerekip gerekmediğini henüz bilmiyorum ama bakımda ustam yaparken öğrenirim 😬 Ae86 Toyota tarzı yapılacak 13 Ocak 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Buğün kışlık Marshall lastikleri çıkarıp yerine kışlık Lassa snovways4 leri taktık. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Ae86 Toyota tarzı yapılacak Bunu dün akşam izledim video yarım kalmış ya. Ayrıca bana tam tersi gibi geldi. Bunlar radyatörden doldurmaya çalışıyor ama zaten suyun akış yönü genleşme kabından içeriye doğru olması lazım, yanılıyor muyum? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Emre Şimşek yazdı: Bunu dün akşam izledim video yarım kalmış ya. Ayrıca bana tam tersi gibi geldi. Bunlar radyatörden doldurmaya çalışıyor ama zaten suyun akış yönü genleşme kabından içeriye doğru olması lazım, yanılıyor muyum? Bu gençleri bayadır izliyorum, yok ben genleşme kabından doldurma şeklini hiç görmedim genleşme kabı susuz kaldığında oradan bir takviye alsın ya da fazla su var ise atsın diye radyatöre konulurken sonunda kullandığı aparat hava almadan suyun gitmesini sağlıyor, ustalar huni ve hortum yardımıyla yukarıdan kesintisiz koyardı. Focus bir kez yalancı hararet yapmıştı ustam öyle yaparak doldurmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: yok ben genleşme kabından doldurma şeklini hiç görmedim ford un tasarımı basınçlı o yüzden, bu eski tofaştaki gibi basınçsız. eskiler böyle idi daha dertsizdi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Çağlar Bayur yazdı: ford un tasarımı basınçlı o yüzden, bu eski tofaştaki gibi basınçsız. eskiler böyle idi daha dertsizdi Zaten videoda Türk ae86'sında diyor tofaş için 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ocak 2020 Paylaş 15 Ocak 2020 Bu son video çok kolay olmuş. Deneyebilirim, teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 Ocak 2020 Paylaş 15 Ocak 2020 Bakalım ufak ufak sağı solu kurcalamaya başladım torpidodaki kötü görüntüyü yok etmeye niyetlendik.) 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts