Vasfi Gişten 3 Ocak 2020 Paylaş 3 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Honda Civic FC5 RBW Hybrid Silecek Takımı (2017-2019) 45,76 TL yerine 30,00 TL https://urun.n11.com/muz-silecek/honda-civic-fc5-rbw-hybrid-silecek-takimi-2017-2019-P307286568 Bağlantı yerini göremedim. Bendeki araçta silecek kolunda sabit kalıyor aparatı. Demir bağlantı kilidi açılarak silecek değişiyor. Başka marka takacak isem aparatı sökmem gerekir. Teşekkürler🙏🏻 Bu bir üst kasa için, benim araca uygun olan boyutlardan sipariş geçtim şimdi. Bağlantı kısmını sordum satıcıya uyar mı diye uymaz derse iptal ederim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Yetkili servise bıraktım bakım için, yıkayıp verirlerse akşam da konusunu açarım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Selim Bilgin yazdı: Yetkili servise bıraktım bakım için, yıkayıp verirlerse akşam da konusunu açarım. Selim gözünü sevim yıkamazlarsa getir ben yıkatıcam 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Selim gözünü sevim yıkamazlarsa getir ben yıkatıcam Konum alayım Açarız ya işin geyiğindeyim ben. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Selim Bilgin yazdı: Konum alayım Açarız ya işin geyiğindeyim ben. İstanbul'un her iki yakası da uyar bugün Aç aç bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Bir hafta önce benim hanım arabanın ön tamponunu kaldırıma takmış. Tampon biraz yerinden oynamış alttaki vidaları düşmüştü. Nevşehir'de tanıdığım fazla kimse olmadığı için @Mehmet Ozyurek abi Nevşehir Akademi Oto Kaportayı önerdi. Bugün sabah arabayı bıraktım. Biraz önce gidip aldım. Çok güzel yapmışlar ellerine sağlık. Hem önceki sahibinde iken olan ufak bir vurma sonucu tamponu yanlış bağlamışlardı çok ayarsız duruyordu. Onu da düzeltmişler. Toplam 250 TL'ye mâl oldu ama güzel oldu. Mehmet abiye de buradan teşekkür ederim. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2020 Yazar Paylaş 4 Ocak 2020 Murat Gedik yazdı: Nevşehir'de tanıdığım fazla kimse olmadığı için @Mehmet Ozyurek abi Nevşehir Akademi Oto Kaportayı önerdi. Bugün sabah arabayı bıraktım. Biraz önce gidip aldım. Sevindim.. geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ocak 2020 Paylaş 5 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: Bütün aracımı sattım Bütün araç derken🤔 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: Bütün aracımı sattım hayırlı olsun, ne alıcan esas sorun şimdi başladı gece gündüz ilanlara bakar durursun artık Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı olsun, ne alıcan esas sorun şimdi başladı gece gündüz ilanlara bakar durursun artık yandım çıra gibi abi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: yandım çıra gibi abi Megane 2 var forumda. İyi bi temizlik istiyor amma:) Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 (düzenlendi) Pazar günü Celalettin hocamla buluştuk, hava da güzel olunca ne zamandır aklımda olan fren kaliperlerini boyayalım dedim ve hallettik, araç içi kameramı sökmüştüm onu da taktım ve bagaj temizliğini de yaparak pazar gününü böyle geçirdik 6 Ocak 2020 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Megane 2 var forumda. İyi bi temizlik istiyor amma:) Nerde nerde 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Silecekleri değiştirdim söyle bir deneme yaptım ama umduğumu bulamadım çizgi çizgi siliyor yeni oluşundan mıdır bilemedim kullandıkça düzelir inş 🙄 2 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Silecekleri değiştirdim söyle bir deneme yaptım ama umduğumu bulamadım çizgi çizgi siliyor yeni oluşundan mıdır bilemedim kullandıkça düzelir inş [emoji849] Yeni olduğundan bende degiştim düzeldi sonra 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Ön ve ön yan camlara Nasiol Glasshield Nano Yağmur Kaydırıcı uyguladım, kür olması için arabayı okulun kapalı garajına bıraktım. n11 de güzel kampanya olunca 2020 kasımda alacağım Nokian snowproof lastikleri sipariş verdim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Vasfi Gişten yazdı: Silecekleri değiştirdim söyle bir deneme yaptım ama umduğumu bulamadım çizgi çizgi siliyor yeni oluşundan mıdır bilemedim kullandıkça düzelir inş 🙄 Camda eski süpürgenin izi veya kalıntı var. Bende de aynısını yaptı. Eskisinin bıraktığı izleri takip etti şimdi normal süpürüyor. Yeni silecek öncesi kil işlemi yapılmalı aslında Bağlantı yeri metal mi 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Camda eski süpürgenin izi veya kalıntı var. Bende de aynısını yaptı. Eskisinin bıraktığı izleri takip etti şimdi normal süpürüyor. Yeni silecek öncesi kil işlemi yapılmalı aslında Bağlantı yeri metal mi Ön camı temizleyim en iyisi. Açıkçası bağlantı yerine dikkat etmedim kutuda hybrid yazıyor. Araçtaki kısım çengel şeklinde silecek geçiyor ve kapağı kapatıyorsun kapak plastikti onu hatırlıyorum ama. Aracın üzerinde mitsuba silecek vardı sanırım fabrikasyon gelen silecek markası tasarımı ona benziyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Metal parça silecek koluna takılacak. Sonrasında süpürge metal kilide. Senin aldıkların ağır hizmet tipi değil ancak kauçuk malzeme aynıdır Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Metal parça silecek koluna takılacak. Sonrasında süpürge metal kilide. Senin aldıkların ağır hizmet tipi değil ancak kauçuk malzeme aynıdır Attığın linkteki üründen aldım abi ağır hizmet tipi olan farklı mı oluyor ? Varsa onunda linkini alalım aklımızda bulusun bunlar eskiyince ondan da deneriz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 O günü de yazdım. Belli olmuyor ilanlarda. Denk grlince atarım linki Yorum bağlantısı
Erkan Işık 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: O günü de yazdım. Belli olmuyor ilanlarda. Denk grlince atarım linki Forklift alındı servet abi çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Erkan Işık yazdı: Forklift alındı servet abi çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için Arayacaktım unuttum. Hayırlı olsun. Motor yağını değiştirin tedbiren. Sol frene ufak bir ayar yapın devam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts