İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, model numarası yanlış oldu sanırım. VIOFO A129 Duo Dual mı aldınız. Türkiye de de banggood da da 999 TL görünüyor indirimli mi aldınız siz.

ekleme: TR sitelerde dışarıdan getiriyormuş.

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Hayırlı olsun, model numarası yanlış oldu sanırım. VIOFO A129 Duo Dual mı aldınız. Türkiye de de banggood da da 999 TL görünüyor indirimli mi aldınız siz.

Dün bir arkadaşım maxitekno diye bir sitede fiyatının Türkiye'ye göre uygun olduğunu söyledi. Bang good'a kıyasla %10 daha pahalıydı ama değer çünkü stoktan hemen gönderim varmış.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bu gün aracımın hiç kullanılmamış olan 215/60 r16 michelin yedek lastiğini, yine hiç kullanılmamış olan 155/70 r 17 olan maxxis lastikle değişmek istedim üstüne 200 istenince vazgeçtim.

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Evet viofo a129 + park kiti aldım. 841 tl ye gelmesi 2,5 ay sürdü.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Biraz parlatayim dedim 

Tapatalk ne olmuş toplu resim yüklenmiyor tek tek yüklemek gerek

1df0ea32f92055fb8dd32c3481e0eff1.jpgb5297bf1c9b20a8fe25665d1f8616d58.jpg884315824d4c97e21b901476314f35d0.jpg74838ab3d19a97b6b8a96e2a1241e762.jpg

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Öyle poza kimse bakmaz şöyle bişi koy

Onlar var zaten bunlar burası içdi

İlanlar için var zaten bunun gibi

fbad64607c814256b4c0a1584b676d79.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Şu ürün 1. fotodaki satılıyor aliexpresste vs benim enişte görmüş bir yerde çocuklar için zararlı bir oyuncak var benim yeğende oynuyordu bir ara slime diye bir zımbırtı. Bu satılan 2 dolarlık ürününün benzeri 5tl olarak satılıyor slime ve büyük bir parça koparın, elinizle 2 3 dakika ısıtın her yere uygulayın tuşların arası kalorifer havalandırmaları, fırçanın bezin girmediği yerlere direk işe yarıyor bütün toz toprak hepsi slime denen üründe kutusuna koyun kapatın devam biraz uyguladım gece diye foto güzel çıkmadı detaylı fotoları koyacağım.

N6VAcV.jpg

JPaO8C.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva

Aracınızda süpürge var ise, pc temizlik seti olarak satılan bu set ile, tüm derz ve ince noktaların tozunu alabilirsiniz. Slayma nazaran, kullanımı sınırsızdır :)

Sinan Akgöl yazdı:

Şu ürün 1. fotodaki satılıyor aliexpresste vs benim enişte görmüş bir yerde çocuklar için zararlı bir oyuncak var benim yeğende oynuyordu bir ara slime diye bir zımbırtı. Bu satılan 2 dolarlık ürününün benzeri 5tl olarak satılıyor slime ve büyük bir parça koparın, elinizle 2 3 dakika ısıtın her yere uygulayın tuşların arası kalorifer havalandırmaları, fırçanın bezin girmediği yerlere direk işe yarıyor bütün toz toprak hepsi slime denen üründe kutusuna koyun kapatın devam biraz uyguladım gece diye foto güzel çıkmadı detaylı fotoları koyacağım.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Maalesef süpürge veya elektrik alabileceğim bir yer olsa olduğu otoparkta buhar makinesi ile temizleyeceğim ancak o jelleri merak ediyordum işe yarıyor mu diye. Slime onun etkisini yaptı dip bucak aldı tozları fırça ile uğraştırmadı beni :) 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

KITB9b.jpg

Muayene öncesi, ustama uğradım bir genel kontrol yapsın diye.

Korna salyangozu sesi kısılmış değiştirelim dedi. Parçacıya korna sordum 380tl+kdv 

Bunun üstüne hemen gittim vw parçacasına Transporter Caddy Passat kornası 40tl

Yandaki soketçiden soket 20tl

40tl işçilik toplam 100tl.

Vw kornasıda olmasaydı Tofaş takacaktım. Tek salyangoz korna 380 tek derdi de soketi özelmiş. 

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
(düzenlendi)

onu öglen güneşi almayan gölge bir yere çektim cuma günü mersin'e gidecegim

tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Sinan Akgöl yazdı:

Muayene öncesi, ustama uğradım bir genel kontrol yapsın diye.

Korna salyangozu sesi kısılmış değiştirelim dedi. Parçacıya korna sordum 380tl+kdv 

Bunun üstüne hemen gittim vw parçacasına Transporter Caddy Passat kornası 40tl

Yandaki soketçiden soket 20tl

40tl işçilik toplam 100tl.

Vw kornasıda olmasaydı Tofaş takacaktım. Tek salyangoz korna 380 tek derdi de soketi özelmiş. 

Bana da böyle bi çözüm şart. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Gökhan Albayrak yazdı:

Bana da böyle bi çözüm şart. 

Korna mı sorun? 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Alışveriş [emoji16]
5 kutu da balata spreyi attım sepette, şanzıman üstü yağ toz içinde, indirince temizleriz demişti ustam.
aece3bbf2c55e69781f7efd241253a29.jpg

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
(düzenlendi)
Sinan Akgöl yazdı:

Korna mı sorun? 

2 kademeli gibi çalıyor, sesi de az. 

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Alışveriş emoji16.png
5 kutu da balata spreyi attım sepette, şanzıman üstü yağ toz içinde, indirince temizleriz demişti ustam.

Bu 75w90 yağ defransiyel için mi?

Baktım, manuel şanzıman yağıymış. 

tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Gökhan Albayrak yazdı:

2 kademeli gibi çalıyor, sesi de az. 

Vw grubu tavsiye ederim güzel çok bağırmıyor da ideal. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Okay Kaygusuz yazdı:

onu öglen güneşi almayan gölge bir yere çektim cuma günü mersin'e gidecegim

Okay sen çok gidiyorsun Mersin’e; Ekim başında Mersinde havalar ve deniz nasıl olur? Ben de bir uğrak vermeyi düşünüyorum 3-5 Ekim gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Mustafa Arıkan yazdı:

Okay sen çok gidiyorsun Mersin’e; Ekim başında Mersinde havalar ve deniz nasıl olur? Ben de bir uğrak vermeyi düşünüyorum 3-5 Ekim gibi.

eşimin ailesi mersin'de ablası fethiye'de :) mersini sevmiyorum suruyelilerden dolayı cok etkilendim denizinide sevmiyorum gecen sene alanya güzeldi antalya güzeldi o aylarda tertemiz kimsecikler yok sadece yabancı turistler vardı

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bu 75w90 yağ defransiyel için mi?
Baktım, manuel şanzıman yağıymış. 
Aynen focus 2 için manuel şanzıman yağı, castrolun sitesinde önerilen bu. Birde sitede focus 3 için önerilen (bütün Ford ve Volvo diyor ) syntrans fe 75w modeli var ama bana uyuyormu bulamadım cevap.
https://www.hepsiburada.com/castrol-syntrans-manuel-sanziman-yagi-fe-75w-1-lt-p-HBV00000HS9DB?magaza=Oilmarkt&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-universal-campaign&gclid=CjwKCAjwq4fsBRBnEiwANTahcEFcf3xn-CWlyyo4-8uJfQuWtESrSjJ0S4FcJ2Uv3eavKEzTz8s_ThoC0CoQAvD_BwE
Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ

Mondeo mk4 aracımdaki convers+ ekranını uzun uğraşlar sonunda güncelledim :)

Sırada sunroof tamiri var :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Emre Şimşek yazdı:

Yıkadım. Evet yıkadım. Hem de iç dış. Arabayla barışıyorum galiba.

niye küstün ki :( 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

niye küstün ki :( 

Gereksiz yere karter contasını değiştirince 3 kere daha değiştirmek zorunda kaldığım için :)

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Emre Şimşek yazdı:

Gereksiz yere karter contasını değiştirince 3 kere daha değiştirmek zorunda kaldığım için :)

ne oldu ki

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Emre Şimşek yazdı:

arabanın suçu ne hata senin 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...