Ahmet İhsan Akşen 12 Eylül 2019 Paylaş 12 Eylül 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun, model numarası yanlış oldu sanırım. VIOFO A129 Duo Dual mı aldınız. Türkiye de de banggood da da 999 TL görünüyor indirimli mi aldınız siz. ekleme: TR sitelerde dışarıdan getiriyormuş. 12 Eylül 2019 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Eylül 2019 Paylaş 12 Eylül 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hayırlı olsun, model numarası yanlış oldu sanırım. VIOFO A129 Duo Dual mı aldınız. Türkiye de de banggood da da 999 TL görünüyor indirimli mi aldınız siz. ekleme: TR sitelerde dışarıdan getiriyormuş. Dün bir arkadaşım maxitekno diye bir sitede fiyatının Türkiye'ye göre uygun olduğunu söyledi. Bang good'a kıyasla %10 daha pahalıydı ama değer çünkü stoktan hemen gönderim varmış. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Bu gün aracımın hiç kullanılmamış olan 215/60 r16 michelin yedek lastiğini, yine hiç kullanılmamış olan 155/70 r 17 olan maxxis lastikle değişmek istedim üstüne 200 istenince vazgeçtim. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hayırlı olsun, model numarası yanlış oldu sanırım. VIOFO A129 Duo Dual mı aldınız. Türkiye de de banggood da da 999 TL görünüyor indirimli mi aldınız siz. ekleme: TR sitelerde dışarıdan getiriyormuş. Evet viofo a129 + park kiti aldım. 841 tl ye gelmesi 2,5 ay sürdü. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 (düzenlendi) Biraz parlatayim dedim Tapatalk ne olmuş toplu resim yüklenmiyor tek tek yüklemek gerek 14 Eylül 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Öyle poza kimse bakmaz şöyle bişi koy 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Öyle poza kimse bakmaz şöyle bişi koy Onlar var zaten bunlar burası içdi İlanlar için var zaten bunun gibi 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Eylül 2019 Paylaş 15 Eylül 2019 Şu ürün 1. fotodaki satılıyor aliexpresste vs benim enişte görmüş bir yerde çocuklar için zararlı bir oyuncak var benim yeğende oynuyordu bir ara slime diye bir zımbırtı. Bu satılan 2 dolarlık ürününün benzeri 5tl olarak satılıyor slime ve büyük bir parça koparın, elinizle 2 3 dakika ısıtın her yere uygulayın tuşların arası kalorifer havalandırmaları, fırçanın bezin girmediği yerlere direk işe yarıyor bütün toz toprak hepsi slime denen üründe kutusuna koyun kapatın devam biraz uyguladım gece diye foto güzel çıkmadı detaylı fotoları koyacağım. 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 16 Eylül 2019 Paylaş 16 Eylül 2019 Aracınızda süpürge var ise, pc temizlik seti olarak satılan bu set ile, tüm derz ve ince noktaların tozunu alabilirsiniz. Slayma nazaran, kullanımı sınırsızdır Sinan Akgöl yazdı: Şu ürün 1. fotodaki satılıyor aliexpresste vs benim enişte görmüş bir yerde çocuklar için zararlı bir oyuncak var benim yeğende oynuyordu bir ara slime diye bir zımbırtı. Bu satılan 2 dolarlık ürününün benzeri 5tl olarak satılıyor slime ve büyük bir parça koparın, elinizle 2 3 dakika ısıtın her yere uygulayın tuşların arası kalorifer havalandırmaları, fırçanın bezin girmediği yerlere direk işe yarıyor bütün toz toprak hepsi slime denen üründe kutusuna koyun kapatın devam biraz uyguladım gece diye foto güzel çıkmadı detaylı fotoları koyacağım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 Eylül 2019 Paylaş 16 Eylül 2019 Maalesef süpürge veya elektrik alabileceğim bir yer olsa olduğu otoparkta buhar makinesi ile temizleyeceğim ancak o jelleri merak ediyordum işe yarıyor mu diye. Slime onun etkisini yaptı dip bucak aldı tozları fırça ile uğraştırmadı beni Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 (düzenlendi) Muayene öncesi, ustama uğradım bir genel kontrol yapsın diye. Korna salyangozu sesi kısılmış değiştirelim dedi. Parçacıya korna sordum 380tl+kdv Bunun üstüne hemen gittim vw parçacasına Transporter Caddy Passat kornası 40tl Yandaki soketçiden soket 20tl 40tl işçilik toplam 100tl. Vw kornasıda olmasaydı Tofaş takacaktım. Tek salyangoz korna 380 tek derdi de soketi özelmiş. 17 Eylül 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 (düzenlendi) onu öglen güneşi almayan gölge bir yere çektim cuma günü mersin'e gidecegim 18 Eylül 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Sinan Akgöl yazdı: Muayene öncesi, ustama uğradım bir genel kontrol yapsın diye. Korna salyangozu sesi kısılmış değiştirelim dedi. Parçacıya korna sordum 380tl+kdv Bunun üstüne hemen gittim vw parçacasına Transporter Caddy Passat kornası 40tl Yandaki soketçiden soket 20tl 40tl işçilik toplam 100tl. Vw kornasıda olmasaydı Tofaş takacaktım. Tek salyangoz korna 380 tek derdi de soketi özelmiş. Bana da böyle bi çözüm şart. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Bana da böyle bi çözüm şart. Korna mı sorun? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Alışveriş [emoji16]5 kutu da balata spreyi attım sepette, şanzıman üstü yağ toz içinde, indirince temizleriz demişti ustam. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Korna mı sorun? 2 kademeli gibi çalıyor, sesi de az. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Alışveriş 5 kutu da balata spreyi attım sepette, şanzıman üstü yağ toz içinde, indirince temizleriz demişti ustam. Bu 75w90 yağ defransiyel için mi? Baktım, manuel şanzıman yağıymış. 18 Eylül 2019 tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Gökhan Albayrak yazdı: 2 kademeli gibi çalıyor, sesi de az. Vw grubu tavsiye ederim güzel çok bağırmıyor da ideal. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Okay Kaygusuz yazdı: onu öglen güneşi almayan gölge bir yere çektim cuma günü mersin'e gidecegim Okay sen çok gidiyorsun Mersin’e; Ekim başında Mersinde havalar ve deniz nasıl olur? Ben de bir uğrak vermeyi düşünüyorum 3-5 Ekim gibi. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Okay sen çok gidiyorsun Mersin’e; Ekim başında Mersinde havalar ve deniz nasıl olur? Ben de bir uğrak vermeyi düşünüyorum 3-5 Ekim gibi. eşimin ailesi mersin'de ablası fethiye'de mersini sevmiyorum suruyelilerden dolayı cok etkilendim denizinide sevmiyorum gecen sene alanya güzeldi antalya güzeldi o aylarda tertemiz kimsecikler yok sadece yabancı turistler vardı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Bu 75w90 yağ defransiyel için mi? Baktım, manuel şanzıman yağıymış. Aynen focus 2 için manuel şanzıman yağı, castrolun sitesinde önerilen bu. Birde sitede focus 3 için önerilen (bütün Ford ve Volvo diyor ) syntrans fe 75w modeli var ama bana uyuyormu bulamadım cevap.https://www.hepsiburada.com/castrol-syntrans-manuel-sanziman-yagi-fe-75w-1-lt-p-HBV00000HS9DB?magaza=Oilmarkt&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-universal-campaign&gclid=CjwKCAjwq4fsBRBnEiwANTahcEFcf3xn-CWlyyo4-8uJfQuWtESrSjJ0S4FcJ2Uv3eavKEzTz8s_ThoC0CoQAvD_BwE Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Mondeo mk4 aracımdaki convers+ ekranını uzun uğraşlar sonunda güncelledim Sırada sunroof tamiri var 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Yıkadım. Evet yıkadım. Hem de iç dış. Arabayla barışıyorum galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Yıkadım. Evet yıkadım. Hem de iç dış. Arabayla barışıyorum galiba. niye küstün ki Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: niye küstün ki Gereksiz yere karter contasını değiştirince 3 kere daha değiştirmek zorunda kaldığım için Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Gereksiz yere karter contasını değiştirince 3 kere daha değiştirmek zorunda kaldığım için ne oldu ki Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Gereksiz yere karter contasını değiştirince 3 kere daha değiştirmek zorunda kaldığım için arabanın suçu ne hata senin Yorum bağlantısı
Recommended Posts