Alptuğ Özcan 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Bu sabah yağ ve filtre bakımını yaptırdım serviste. İlk defa FMY’den Castrol e geçtim. Biraz para harcattı bugün Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Erkan Işık yazdı: okan bey passat b7 ye şerit takip eklesek hangi parcalar gerekli bilgin varmı Ön cam, kamera, kamera koruma kapağı, kablo tesisatı ve istenirse sinyal/silecek kolu (koldan lane assist'i aktifleştirmek için). 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Yusuf Berke yazdı: Ön cam, kamera, kamera koruma kapağı, kablo tesisatı ve istenirse sinyal/silecek kolu (koldan lane assist'i aktifleştirmek için). ön cam işin içindeyse bulaşmam :(( Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Mehmet bey, bugün elektrik işleri de bitti şükürler olsun, geri vites lambaları vs vs, sadece göstergede 10 km. lik bir fark olacak. Bizim Ex'ler elektronik, taktığımız şanzıman telli olduğundan. O kadar olsun artık Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Bu arada artık Ex'in transfer kutusu 4 modlu, 4x2 High, 4x4 high, 4x4 kilitli high, 4x4 kilitli low. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2019 Yazar Paylaş 6 Eylül 2019 Hakan Tarım yazdı: Bu arada artık Görelim artık şu konuyu Konusunda ilerlesin gelişmeler 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Görelim artık şu konuyu Konusunda ilerlesin gelişmeler Sponsor olcan mı 😛 Yorum bağlantısı
Kemal Çakmak 7 Eylül 2019 Paylaş 7 Eylül 2019 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar, Epeydir arabamla pek ilgilenememiştim. Aklımda yurtdışı forumlarda gördüğüm bir kaç yapılacak iş vardı. Yazlıkta evimin bahçesi de müsait olunca Bismillah deyip en korktuğum işe girişiverdim. Arka tamponun biraz sarkmış olması canımı sıkıyordu ve tamponun içine PÜ den destek dolgusu yapmaya karar verdim. Kullanıdığım malzemeler şunlar; Poliüretan köpük DAYSON siyah oto mastik Bir kaç parça strofer Karton ve maskeleme bandı Öncelikle tamponu söküp uygun yerleri işaretledim. Parlak ambalaj kartonu ve maskeleme bandı ile tamponun içinden her iki tarafa da kalıp yaptım. Ne yazık ki bu sırada fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Kalıbın içini köpük ve sert straforla doldurdum ve bir gece donmasını bekledim. Ertesi gün donmuş modeli çıkartıp ince ölçüleri için traşlama yaptım ve stop farının altına dayson ile yapıştırdım. Bu arada ortadaki beyaz plastik tampon desteğinde de aşağı sarkma vardı bunun içinde metalden bir parça yaptım ve plastiğin üstene monte ettim. En son tamponun montajını da yaptım ve şimdi eskisinde çok daha iyi görünüyor. Bu uygulamayı sanırım İngiltere de bir Mondeo sahibi yapıp forumlarında paylaşmıştı. Ben de yaptım oldu. Şimdi sırada başka cin fikirler var, sırayla uygulamaya koyacağım. Fotoğrafları eklemeyi beceremedim, yardımcı olursanız paylaşabilirim. 7 Eylül 2019 tarihinde Kemal Çakmak tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2019 Paylaş 7 Eylül 2019 köpük strafor 24 saat boyunca şişer ama güzel olmuştur şimdi. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Eylül 2019 Paylaş 8 Eylül 2019 Güzelce yıkattık sonrasında stickerlarımızı yapıştırdık. Arif Aykın yazdı: Evet yapıştırdık sticker larımızı 😀😀 tekrar tekrar teşekkür ederim @Mehmet Ozyurek 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Eylül 2019 Paylaş 8 Eylül 2019 Ha şöyle👍 Renk gelmis, guzellik gelmis 😁 ellerine saglik👏 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 (düzenlendi) Evimizin önünde yerimizi aldık şükürler olsun 9 Eylül 2019 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Koltuklara giriştim her bindiğimde gözüme batıyordu kılcal desenlerdeki kirler silsem de fırça yardımıyla bakım ürünü de denedim yok(100tlde vermedim pahalı ürünlere), yurtdışı detaylı temizlik videolarında o sıkılıp şöyle kiri akıtan bir malzeme bulamamıştım. Bende kendim yaptım. Deri bakım ürünü kullandım oda sadece parlattı yumuşattı deri koltuk çok kullandım da hep siyahtı bej beni zorladı ama çözdüm. Akan kiri ve mikrofiber sihirli süngerden çıkan kiri görünce bir tur daha geçeceğim üstünden. Konsol torpido yaptım. Kapılar kaldı karışım bittiği için Boş zamanda getirin ücretsiz yaparım Malzemeler 500ml pet şişeye 3/2 oran gerisi kaynar su. Mikrofiber bez ve sihirli sünger. Badem yağı Aktarlarda var, Kosla oxi action Frosh organik kimyasal olmayan temizleme ürünü Zeytinyağlı orjinal gemlik sabunu sıcak suda çalkalayıp 1 gece pet şişede bekletip sıvı hala getirdim Aspirin isimli temizleyiciden 2 pet şişe kapağı. Prill yada Fairy bulaşık detarjanı 1 pet şişe kapağı. Yarım kapak domestos. Ve sıcak su, ile 500ml pet şişede köpürtmeden çalkaladım sonrası, boş camsil şişesine doldurup, orta sertlikte detaylı temizlik fırçasıyla giriştim işe. Prof fırçaya gerek yok yeter ki orta yumuşaklıkta olsun yeter. Yapı marketlerde yağlı boya kısımlarında resim fırçaları bile olur. Önceki hali, ve bezden çıkan ve akan kir.. Bunlarda işlem sonrası ilk seferde böyle etki. 6 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Bitmiş hali çok iyi gözüküyor 👏🏻 Ama bu formülü nereden buldunuz tamamen doğaçlama mı ? 😂 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Elinize sağlık, mükemmel olmuş. Formülü çaldım helal edin artık Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Vasfi Gişten yazdı: Bitmiş hali çok iyi gözüküyor 👏🏻 Ama bu formülü nereden buldunuz tamamen doğaçlama mı ? 😂 Bir sürü ev yapımı temizleyici videosu deneme yanılma, ekleme çıkarma, evdeki deri berjerin minderi kobay oldu, dedim bir şey olursa en kötü ters çeviririm Formülü tutturdum istediğim gibi sonunda bir de söylemeyi unutmuşum içinde parfüm esasında aldım aktardan mis gibi kokuyor damlatınca. Hakan Tarım yazdı: Elinize sağlık, mükemmel olmuş. Formülü çaldım helal edin artık Teşekkür ederim, Helalı hoş olsun 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Parfüm hımmm. Son vuruş bununla daha iyi olmuş. Benim 2 sene yatan Explorer'da deneyeceğim bunu. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Hakan Tarım yazdı: Parfüm hımmm. Son vuruş bununla daha iyi olmuş. Benim 2 sene yatan Explorer'da deneyeceğim bunu. Tabi parfüm önemli Siz 2 sene yattıysa oranlarda bir tik fazla koyabilirsiniz Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 2 kez yaparım heç problem değil, böyle bi sonuç alınacaksa hiç gerek yok komple detaylı temizliğe vermeye. Normalde detaylı temizliğe vermeyi düşünüyordum, ama bu formül ciddi anlamda aklımı çeldi. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Hakan B.. lerde satılıyor bir dene derim memnun kalmazsan Sinanın formülü denersin [emoji6] Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 (düzenlendi) Hakan Tarım yazdı: 2 kez yaparım heç problem değil, böyle bi sonuç alınacaksa hiç gerek yok komple detaylı temizliğe vermeye. Normalde detaylı temizliğe vermeyi düşünüyordum, ama bu formül ciddi anlamda aklımı çeldi. İnşallah yardımcı olur. Detaylı temizlik parası kalsın borla egzoza destek olur belki Adnan abi bunu denedim yok işe yaramıyor, ama çok güzel parlatıyor bu ürünü cam suyuna koyuyorum ben yarı su yarı bu. Camlarda yağmur durmuyor. 9 Eylül 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 bunu aracı yıkayınca ıslakken sıkıp siliyordum, çok güzel parlatıyor Ürünün reklamında sağdaki aracı kes, Superb 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 10 Eylül 2019 Paylaş 10 Eylül 2019 (düzenlendi) Anahtarın pilini değiştirdim. Normal çalışıyordu aslında ama bu şekilde uyarı vermesi hoşuma gitti. 10 Eylül 2019 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Eylül 2019 Paylaş 10 Eylül 2019 Herşeye de karışılmaz ki, ne bu böyle 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Eylül 2019 Paylaş 12 Eylül 2019 Banggood.com sitesinden @Olgu Erhan incelemeleri ve tavsiyeleri sonucu aldığım voifo a 160 dual kamera ve park kiti salı günü 1 ay gecikmeyle geldi. Dün kabloları döşeyip montajını yaptım. Herşey yolunda gitti fakat ford sigorta kutusunu öyle bir yere yapmışki burakın montajı sigorta bile değişemezsiniz. Doğru servise gittim serviste ine atsan yere düşmez misali kalabalık. Biraz bekledikten sonra Selim usta kanınıda akıtarak 2 saatte de olsa elektrik bağladı. Size tavsiyem sigorta kutusundan elektrik alacaksanız mutlaka ama mutlaka fuse box kullanmanız olacaktır. Olsaydı 10 dk lik işti. Ha birde yolda sigorta atarsa hiç uğraşmayın yol yardım çağırın derim. Site üzerinden micro ve mini boy fuse box siparişi verdim artık ne zaman gelirse, aynı sıkıntımı Allah muhafaza. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts