İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Mustafa Arıkan yazdı:

Saol abi, far ve tampondan :) 

Akıllı vidayı yasaklamak gerek :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Landın ön altında 10 tane vida var. Canına yandığım arkamı dönüyorum alüminyum taşıyıcıda oluyor 20 delik. Segmanlar ile uğraşmayıp basıyorlar vidayı 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Bugün kendi jant lastiklerimiz taktık, ön şaft takılıp 4 çeker sistemi test edilecekti, lakin ben dükkana gelince göremedim :(

Mavi gömlekli kişi babam 😛

48647716183_5bac9cd462_b.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya

Rutin bakımımız yapıldı focusum motor içi yıkama gördü ve castrol terkedilip liqi moly e geçiş yapıldı. Filtreler dışında antifriz de değişti. Şanzıman yağ seviyeside kontrol edildi. 1 yıl kafam rahat

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Bugün gittim kullandım, 3 viteste bile rahatlıkla patiye sarıyor araç. Gaz basmaya gelmiyor namussuz. Demekki neymiş? Ford mühendislerinin yapacağı otomatik şanzımanın taaaa içine çimento dökülmeliymiş :D

48652597637_0c4eed81a1_b.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Muayene yaptırdım.
Üçgen reflektörü görsün diye ortaya çıkardım,
Buna rağmen sordu. Gösterdim.
Yine yok yazmış. Hafif kusur vermiş. [emoji23]

• Mutlu 6
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Ozyurek yazdı:

Muayene yaptırdım.
Yine yok yazmış. Hafif kusur vermiş. emoji23.png

Bu muayene istasyonlarında ciddi sıkıntı var abi elemanlar yetersiz istasyon amirleri sorununuzu anlamıyor ve durumu umursamıyor. En son muayenede istasyonda beklerken plaka harf veya rakam kısmında vida olduğu halde muayene teknisyeninin ihmali sonucu kontrol etmemesi sebebiyle geçirilen 4 aracı plaka üzerindeki hologram da gözükecek şekilde fotoğraf ve videolarıyla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Akreditasyon Kurumuna şikayet ettim. Ortalık bayağı bir karışmış ki istasyon amiri nerden bulmuşsa numaramı aradı bir özürler diliyor anlatamam neyse şikayetini geri alın gereğini yaparız rica minnet acıdım insafıma geldi şikayetimi geri çektim lakin bu tür vakıaları ihbar olarak kabul ediyorlarmış “istasyon hakkında cezai müeyyide uygulanmıştır, ilgili personele uyarı verilmiştir” şeklinde bilgilendirme iletisi geldi. Ayrıca Turkak istasyonu izlemeye almış denetçi vs göndereceklermiş. Demekki neymiş herkes işini düzgün yapacak kanun nizam herkese uygulanacak hukuk sistematik bir şekilde işlemeli...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

Neden şikayet ettin diye soracak olursan teslim etmeden önce açıkça uyarmama rağmen aracı muayene kanalında full patinaj ile sürdü gıcık oldum 😀

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Neden şikayet ettin diye soracak olursan teslim etmeden önce açıkça uyarmama rağmen aracı muayene kanalında full patinaj ile sürdü gıcık oldum [emoji3]

Ben eskiden daha duyarlı idim böyle şeylere. Ancak galiba usandım.

Eskiden olsa o muayene raporu ile oradan dönüp gelmez o reflektörlü hepsinin gözüne sokardım.

Umursamadım nedense default_smile.png

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Güzelinden en Hella ‘sından benzin pompası aldım. Perşembe geceden beri evin önünde yatıyor beyfendi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bence şikayetinizi geri almayacaktınız @Koray Demir bu ülkede iyilikten maraz doğuyor. İşini düzgün yapanlar bunu beklentisi olmadan Allah rızası için yaparken, işini savsaklayanlar sırtını biryerlere yaslamaya çalışıyor ve bunun sonucunda menfeat grupları oluşuyor. Yılanın başı küçükken ezilmeli. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bence şikayetinizi geri almayacaktınız @Koray Demir bu ülkede iyilikten maraz doğuyor.

Haklısınız. O gün biraz insaflı tarafıma denk geldi sonuçta insan bu hata yapabilir dedim personele zaten olumsuz sicil vermişler bi de nedamet ve alttan alma sezdim biraz istasyon amiri somut örneklerle dürüstçe ifade etti durumun vehametini başa çıkamıyoruz diye (filmli lüks araçlardan hırsızlık vakası dahi olmuş) ama bir etkisi olmadı şikayetleri resen inceliyorlarmış. 😊

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Muayene yaptırdım.
Yine yok yazmış. Hafif kusur vermiş. emoji23.png

benimde ilk yardım cantası olmasına ragmen yok yazmıslardı. gidip sunların gözüne yüzüne giydiriyim diye söylendim içimden sonra neyse dedim vazgectim.

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Mehmet Ozyurek yazdı:

Umursamadım nedense

afedersiniz siz ihtiyar mısınız? :D :D

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Birşey yapamadım pazar olduğu için, ses geliyor gaz ile birlikte artar, hava sesi gibi ama göremedim birşey. Yarın yol göründü...

Eklenme: yanık gibi bir koku da geliyor, klima kapalı denedim şimdi yine var, hayırlısı bakalım ne diyecek usta.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
afedersiniz siz ihtiyar mısınız? [emoji3] [emoji3]

Galiba yaşlanıyorum ama ihtiyar değilim henüz. O da nasip olur inşallah.
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Bugün de Superb'e verdim kendimi, 4 disk torna, fren balataları, buji değişimi ile hop dedi biyerlerimize :D :D :D

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Birşey yapamadım pazar olduğu için, ses geliyor gaz ile birlikte artar, hava sesi gibi ama göremedim birşey. Yarın yol göründü...

Eklenme: yanık gibi bir koku da geliyor, klima kapalı denedim şimdi yine var, hayırlısı bakalım ne diyecek usta.

Alternatör diyot tablası değişti, 140 parça 80 işçilik 2 saatte hallettik sıkıntıyı. Rulman sesi gibi bir ses ve yanık kokusu varsa "ne alaka yahu" diyorsunuz ama sorun mekanik değil elektriksel çıkıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Alican Bey ‘in benzin pompasını değiştim, 320₺ pompa 100₺ ‘de işçilik. Perşembe geceden beri hasret kalmıştık, vuslatımız dün saat 17 ‘imiş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

müsteri arabası:

kışa hazırlık kalorifer sıcak soguk ayırıcı operasyonu

dLl0n7.jpg

5NE28D.jpg

AO8gAz.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Okay Kaygusuz yazdı:

müsteri arabası:

kışa hazırlık kalorifer sıcak soguk ayırıcı operasyonu

dLl0n7.jpg

5NE28D.jpg

AO8gAz.jpg

okan bey passat b7 ye şerit takip eklesek hangi parcalar gerekli bilgin varmı 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Erkan Işık yazdı:

okan bey passat b7 ye şerit takip eklesek hangi parcalar gerekli bilgin varmı 

malesef efendim ama bilgi isterseniz necati abi var ankara'da o yapıyor bu işleri numarası 5359463733

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...