Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 Yapamadım. Gerçek deriyi uygun satan bir yer buldum. Anadolu yakasında. Metresi 25 avro civarı. İşçilik tanıdık biri. Hanım yine izin vermedi Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Tamam söz kaldığın yerden çekerken para pul istemem Çay ısmarla yeter, anca onu buluyoruz zaten 😛 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 İlk sahibinin söktüğü teyb ekranı için koruyucu aldım Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 (düzenlendi) Bu sefer bol sesli bir video 😈😈😈😈😈 28 Ağustos 2019 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 @Mehmet Ozyurekbey size özel çektik bunu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Dün, yaylaya çıkarken patlattığım sol stop ampülünü değiştirdim. Erzurum 'dan Elazığ 'a gelirken Bingöl TCK iş güzarlarının (çalışan demek istemiyorum zira çalışanlara hakaret etmiş olurum) yola döktükleri "sade" zift 'in üzerinden geçmek suretiyle benek benek zifte bulandım. Herhangi bir tabela olmadığı için de ilk ziftten geçerken ufak bir tehlike de atlattım, elhamdülillah. Yarım litre gaz yağı ile bir torba üstüpüye 10 tl vermek suretiyle bir benzinliğin kostikli şampuanıyla önce yıkadım sonra gazyağı ile sildim. Tavan hariç komple gazyağlı arabamı yine kostikli şampuanla yıkayıp mikrofiber ile kuruladım. Alican maganda gibi ateş eder oldu. Buyrun resimler. TCK çalışanları yazınca yetişeyim dedim ama geç kalmışım bir hafta kadar Erken haber vereydin zifti döktürmezdim gardaş. Ellerine sağlık mis gibi olmuş, Maşallah kazasız belasız kullan inşallah... Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Serhan Gürbüzol yazdı: Abi yarın yine gidecem, varsa tanıdığın hallet benim şu işi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2019 Hakan Tarım yazdı: @Mehmet Ozyurekbey size özel çektik bunu Manuel de iyi oluyormuş 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Manuel de iyi oluyormuş Çok çok çok iyi abi. Akıllara zarar, Ex'in o rezalet şanzımanından kurduldum artık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Kayıpsız güç iyidir. Deli gider artık 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Kayıpsız güç iyidir. Deli gider artık Kullandığımız şanzıman çok iyi uyum sağladı abi. Yarın nasipse yeni ayak ile pabuçları takıyoruz. Sıra çelik tampon ve vinç olaylarına da gelecek. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayakkabılar da hazır. Teslim aldık hayırlısıyla 😎 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Geçmiş olsun hocam, Ucuz atlatmışsın. Benim araca reçine damlamış yıkamacım gsz yağı ile silince seramik matlaştı pasta, hare giderici yapıp tekrar seramik yaptık. Gaz yağının seramiğe zarar verdiğini öğrendim. Gökhan Albayrak yazdı: Dün, yaylaya çıkarken patlattığım sol stop ampülünü değiştirdim. Erzurum 'dan Elazığ 'a gelirken Bingöl TCK iş güzarlarının (çalışan demek istemiyorum zira çalışanlara hakaret etmiş olurum) yola döktükleri "sade" zift 'in üzerinden geçmek suretiyle benek benek zifte bulandım. Herhangi bir tabela olmadığı için de ilk ziftten geçerken ufak bir tehlike de atlattım, elhamdülillah. Yarım litre gaz yağı ile bir torba üstüpüye 10 tl vermek suretiyle bir benzinliğin kostikli şampuanıyla önce yıkadım sonra gazyağı ile sildim. Tavan hariç komple gazyağlı arabamı yine kostikli şampuanla yıkayıp mikrofiber ile kuruladım. Alican maganda gibi ateş eder oldu. Buyrun resimler. Sabah da işyerimdeki odamı düzenlemek istedim. Değiştirdiğim parçaları genelde saklarım, sakladıklarımla bir sergi açayım dedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Hakan Tarım yazdı: Ayakkabılar da hazır. Teslim aldık hayırlısıyla 😎 O koca arabaya yakışacak jant buydu.. Eski apaçi jantlarını da sat gitsin.. Yoksa zaten baban kaldırıma çıkarken yamultur.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Boranın farları piston aşağı yaptım Farları söktüm. İçlerini açıp bir güzel temizlik sonrası topladım. Tırnağı kırık kapağı onardım. Eksik olan kapak yerine kendim sacdan kapak yaptım. Silikonun kurumasını bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Boranın aydınlatması çok kötü. Mercek fark yaratacaktır 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Eee hani mercek Malesef mercek için bütçe yok. Farın arka kapaklarından biri yoktu, xenon far takmak için de kapakları delmişler. Ne kadar sinek böcek varsa fara dolmuş. Esas amacımız farı temizlemek ve kırık kapakları onarıp temiz kalmasını sağlamaktı. Süleyman Kaya yazdı: Boranın aydınlatması çok kötü. Mercek fark yaratacaktır Malesef öyle. H4 farları oldum olası sevmem zaten. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: O koca arabaya yakışacak jant buydu.. Eski apaçi jantlarını da sat gitsin.. Yoksa zaten baban kaldırıma çıkarken yamultur.. Hepsinin ayrı güzelliği var abi. Orjinal 16 lıkların bile kalbimdeki yeri ayrı, 22 liklerin de, bunlar da bir yer edinir inşaAllah 🤗 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Malesef öyle. H4 farları oldum olası sevmem zaten.Made in Sivas Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Dikdörtgen kapak eksikti; bir şeyler uyarladım Çok şükür topladım güzel oldu Ustacıkların attığı akıllı vidaları artırdım hepsinin yerine sekman ve kendi orjinal vidasını kullandım. 4 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 290tl lik hareket 😑 depoyu doldurdum 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Dikdörtgen kapak eksikti; bir şeyler uyarladım Güzel olmuş. Ustacıkların attığı akıllı vidaları artırdımNereden çıktı bu vidalar. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Bugün sync3 2.0 olan müzik sistemi yazılını 3.0'a yükselttim ve telefonuma apkmirror.com sitesinden android auto apk kurdum android auto sync3 3.0 yüklü aracımda sorunsuz çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel olmuş. Nereden çıktı bu vidalar. Saol abi, far ve tampondan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts