Celalettin Süğürtin 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Kişisel kanaatim, süngerin gözenekleri geniş olup ilk etapta kaba ve ince tozları tutar, kâğıt filtre de daha küçük partikülleri tutar böylece kâğıt filtrenin kullanma süresi uzar. Diģer sekilde 15 binde değisen bir filtrenin ilk 7-8 bininde gozenekleri dolar, kalan sürede geçirgenliģi azalmış olarak ömrünü tamamlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Hakan Tarım yazdı: Kocaoğlanı bambaşka bir şekilde canlandırmak için ustaya bıraktık. Çok acayip olacak çok... @Servet Aydın bey dikkat et, kötü çocuk uyanıyor. Yükseklik testi mesti dinlemez haberin olsun Yol dışına çık sonra konuşalım Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Erkan Işık yazdı: Amartisör bozuk oldugunu nasıl anlarız üstad sökmeden anlasıyıyormu yoksa belli bir km ömrü varmı Kaçak varmı bakılabilir, ama dedikleri gibi gazlı olanlar yada yağı kaçalı çok olanlar belli olmaya bilir. Kayinbikaderin araç, geçen muayeneden de geçti, yağ kaçağı yok, ama patlak bariz, değiştir dedim muayeneden geçti birşey olmaz diyor 😒 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Kaçak varmı bakılabilir, ama dedikleri gibi gazlı olanlar yada yağı kaçalı çok olanlar belli olmaya bilir. Kayinbikaderin araç, geçen muayeneden de geçti, yağ kaçağı yok, ama patlak bariz, değiştir dedim muayeneden geçti birşey olmaz diyor [emoji19] Corsanin sallanışı aynı benim arkasının sallanması gibi.Kayınbiraderine şu videoları izlet. Güvenliği yok. Riskli. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Yol dışına çık sonra konuşalım Yol mu o da ne ? Yorum bağlantısı
Erkan Işık 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 peki 2013 fiestalarda ne tip amrtisör var gazlımı yaglımı Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Erkan Işık yazdı: peki 2013 fiestalarda ne tip amrtisör var gazlımı yaglımı Gazlı amortisörler çoğunlukla japon kore arabalarında var. Gerisi yağlı amortisör kullanıyor. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Kocaoğlan teslim edildi, parçalar temin edilmeye başlanacak. Uzun soluklu bir projeye Bismillah dedik. @Servet Aydın sana selamı var kocaoğlanın 🤣 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2019 Hakan Tarım yazdı: Kocaoğlan teslim edildi, parçalar temin edilmeye başlanacak. Uzun soluklu bir projeye Bismillah dedik. Ayrı bir konu isteriz... 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayrı bir konu isteriz... Sponsor olun açarız... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Yağ aldım. 4 litre çalkalama için, 4 litre değişim için Total quartz 9000 nfc 5w30. Ford’un 913b-c-d spesifikasyonları için birebir. Ayrıca acea a5 ve api sl spesifikasyonlarına sahip. Dpf’si olan veya ilave egzoz süzgeci olan en yeni nesil araçlar total ineo serisine yönelmeli. C spesifikasyonları o seride var. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Sessizce bir kare. Ama sessizce 😈 4 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Boyun yastığı güzel fikir, ben bi kere yastıksız girdim de Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Boyun yastığı güzel fikir, ben bi kere yastıksız girdim de ışık yansıması o 😛 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Hakan Tarım yazdı: Kocaoğlan teslim edildi, parçalar temin edilmeye başlanacak. Uzun soluklu bir projeye Bismillah dedik. @Servet Aydın sana selamı var kocaoğlanın 🤣 Kaldığı yerde söz gelir çekerim. Mehmet Ozyurek yazdı: Ayrı bir konu isteriz... Video olmadan olmaz ama dimi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Servet "benzin kokusu aldım zengin karışım" dedi karbüratör ayarı yaptım benzini kıstım rölantiyi yukarı aldım, jikle kablosuna tükenmez kalem ucu taktım sabitledim. Deneme sürüşü yaptım çekiş iyi. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Kaldığı yerde söz gelir çekerim. Video olmadan olmaz ama dimi Çok çekicisin, nerelisin şekerim ? Sponsor video çeken makine yollasın çekeriz abi, gerçi benim naykon saniyede 11 kare çekiyor, ondan video yaparuk gari 😛 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2019 Video olmadan olmaz ama dimi Video şart. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: İlk defa böyle bir filtre görüyorum. Normali neyse onu alın. Mehmet abi Connect'e serviste bu hava filtresinden takıyorlardı. Hatta farklı birkaç ford'tada gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Temmuz 2019 Paylaş 24 Temmuz 2019 Bugün alacağım araç için @Olgu Erhan beyin yardım ve önerisi ile Banggood sitesinden Viofo A129 ön arka kamera ve park kiti aldım. Hayırlısıyla birde arabayı alırsam iş tamam olacak 😉 4 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Araba için değil ama forum için mondeo ayna altı led değişimi videosu çektim 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 7 litre mi Maxima?5 lt hocam, 7 lik de var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts