Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Hayır, bu çelik silikonu yada siyah sıvı contayı kim sıkmış? ben sürmüştüm contanında altına dayson kırılmadan önceki dayson yani Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Metin Akbal yazdı: Ölüyü fazla yikama demediler mi sana ölüyü seve seve diltcez. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Okay Kaygusuz yazdı: ben sürmüştüm contanında altına dayson kırılmadan önceki dayson yani İyi ki sormuşum da baam diye konuya girmemişim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Okay Kaygusuz yazdı: ben sürmüştüm contanında altına dayson kırılmadan önceki dayson yani Aklınızda bulunsun, cam yapıştırma silikonu kullanın. Töbe gram sızıntı olmuyor bir daha. Çok ince sürülecek ve falçata ile ince tabaka yapılacak. Yarın açılması da kolay oluyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Aklınızda bulunsun, cam yapıştırma silikonu kullanın. Töbe gram sızıntı olmuyor bir daha. Çok ince sürülecek ve falçata ile ince tabaka yapılacak. Yarın açılması da kolay oluyor. Hangisi abi o? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Araç camını karosere yapıştıran silikon. Yıllardır farklı markalar kullanırız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Dün cila yaptık İstersen 20 kere at... Siyahın normal yıkanmış hali bundan daha parlaktır Servet Aydın yazdı: Aklınızda bulunsun, cam yapıştırma silikonu kullanın. Siyah slikon Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Siyahın normal yıkanmış hali bundan daha parlaktır Aynen abi, Qq ı yıkıyoruz cam gibi parlıyor. Bir daha gri araba alırmıyım bilmiyorum Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 yeni kapagı kapatırken würthn sıvı contası var ondan aldım onu sürüp deneyecegim bakalım. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Pazar günü polen filtresi yuvasını temizledim bayağı kirli idi . 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Okay Kaygusuz yazdı: yeni kapagı kapatırken würthn sıvı contası var ondan aldım onu sürüp deneyecegim bakalım. Sonra da yağ pompa filtresinin ucunda plastik parçaları bulursun... Sıvı contaya karşıyım. Kendi contası sızdırmazlık işini yapmaya muktedir, gerisini denemeyin. 4 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Bu gri hakikaten de nankör. Kıyamet iş yapıyorsun, tık yok. Sadece yıkanmış gibi duruyor. soba boyasından araba olunca ancak o kadar olur Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Sonra da yağ pompa filtresinin ucunda plastik parçaları bulursun... Sıvı contaya karşıyım. Kendi contası sızdırmazlık işini yapmaya muktedir, gerisini denemeyin. aklım orda hep zaten temizlemek isterim karteri acıpta oda cok uzun iş nerde trak orda bırak yapacam artık. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Murat Atagenç yazdı: soba boyasından araba olunca ancak o kadar olur Arkadaşım aile bütçeme garezin mi var? Tam satıyordum ki olmadı işte, ne yapayım? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Bu gri hakikaten de nankör. Kıyamet iş yapıyorsun, tık yok. Sadece yıkanmış gibi duruyor. Birkac saat sonra hic yikanmamis gibi hatta 😊 Murat Atagenç yazdı: soba boyasından araba olunca ancak o kadar olur birde buzdolabi boyasi olanlar var... Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Coşkun Basan yazdı: Pazar günü polen filtresi yuvasını temizledim bayağı kirli idi . Elinize sağlık. Ama bu tarz bir polen filtre yuvası tasarımında klimanın koku yapmama gibi bir şansı yok. Benim aracın konusunda klima kokusu ile ilgili muhabbet olmuştu. Ben gerçekten aracımda daha hiç klima kokusu şikayetim olmadı ama dediğim gibi böyle bir tasarımda klimanın kokmama şansı yok zaten. Hasan Karabekiroglu yazdı: Aynen abi, Qq ı yıkıyoruz cam gibi parlıyor. Bir daha gri araba alırmıyım bilmiyorum Boşver onlarında her gün yıkaması lazım ben haftada bir yıkasam yetiyor pırıl pırıl geziyorum 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Coşkun Basan yazdı: Ben burayı tavan arası zannettim, oraya da kuş yuva yapacakmış zannettim 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Aynen abi, Qq ı yıkıyoruz cam gibi parlıyor. Bir daha gri araba alırmıyım bilmiyorum abi siyah arabada cebe düşman, yıkatıyorsun daha yıkamadan çıkmadan toz tutuyor, beyazın gözünü seveyim, açık renk rahat. çizik bile göstermiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ben burayı tavan arası zannettim, oraya da kuş yuva yapacakmış zannettim Kuş girebilse yuva yapardı oraya.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Okay Kaygusuz yazdı: yeni kapagı kapatırken würthn sıvı contası var ondan aldım onu sürüp deneyecegim bakalım. Würth gereksiz pahalı Mehmet Ozyurek yazdı: İstersen 20 kere at... Siyahın normal yıkanmış hali bundan daha parlaktır Siyah slikon Isıya dayanmalı Gökhan Albayrak yazdı: Sonra da yağ pompa filtresinin ucunda plastik parçaları bulursun... Sıvı contaya karşıyım. Kendi contası sızdırmazlık işini yapmaya muktedir, gerisini denemeyin. Diş macunu gibi sürmezsen hiçbir şey olmaz. Sayısını unuttuğum motorda kullandım kullanıyorum. Tecrübe edilmeli zaten. 3 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Boşver onlarında her gün yıkaması lazım [emoji4] ben haftada bir yıkasam yetiyor pırıl pırıl geziyorum [emoji4] Maalesef ne varsa içeri basıyor . Polen filtresi yuvası da berbat bir yerde. Kuş girebilse yuva yapardı oraya.. Aynen abi 2 yada 2.5 santim boşluk var 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Diş macunu gibi sürmezsen hiçbir şey olmaz. Sayısını unuttuğum motorda kullandım kullanıyorum. Tecrübe edilmeli zaten. Sista RTV Kırmızı silikon hem ısıya dayanıklı hemde mükemmel derecede esnek [emoji8] 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Würth gereksiz pahalı Isıya dayanmalı Diş macunu gibi sürmezsen hiçbir şey olmaz. Sayısını unuttuğum motorda kullandım kullanıyorum. Tecrübe edilmeli zaten. Bizde o hassas el var mı abi sence? Hem alt üst kapak düzse, conta da taze ise ne gerek var? Yeter ki civataları düzgün torklayabilelim. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Aynen hocam, microfiber bez ile ovalamaktan omuzlarım döküldü ancak bu kadar oluyor. Sırf o nedenle gri'yi satınca siyah araba aldım Gri'nin + larıda var tabi ama benim gibi sürekli arabasını temiz tutan ve cila atan için mantıklı bir renk değil. Saatlerce uğraşıyorsun günün sonunda aldığın görüntü tatmin etmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Son benzin zammından sonra iki arabada yatışa geçildi. Arabalara yapılan masraflar yüzünden sürmeye gezmeye para kalmadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts