Emre Şimşek 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun. Arkasi kapali diye biliyorum. itmeyle duzelmez.. Allah beterinden korusun. Yok baba boş 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 İşte tam da bu ve benzeri durumlarda değer kaybı olmaması için ikinci el ve mümkünse komple boyalı araç istiyorum. Araba bizim için bir nevi birikim aracı. Her ne kadar üzülmesek bile maddi yönden zarar veriyor. Bunu minimuma indirmemiz gerek diye düşünüyorum. Emre, hiç dert değil. Yenge hanımın öz güveni kırılmasın, bu konuya dikkat et. Her kaza irili ufaklı iz bırakır. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Aynen, geldi arabayı çarptım dedi, inşaatta uğraşıyordum ilkinde hıı tamam demişim sadece. Sonra bi daha söyledi çok mu dedim, anlattı, sen iyi misin dedim, iyiyim dedi. Sonra arabayla eve gidin işim uzadı dedim, sürmem bi daha dedi. Ondan sonra işi gücü bıraktım rahatlatmaya çalıştım. Kendi yaptığım acemilik kazalarımı falan anlattım. Bi daha hayatta çarpmazsın falan dedim pek inanmayarak 😬 Biraz ikna oldu. Akşam işe geldim yine mesaj çekmiş özür diliyor. Yine hiç önemli değil dedim.. Bi kaç gün biraz daha iyi davranırsam herhalde unutur🙂 İkimiz de ibiza olmadığına sevindik şimdi. Ona harbi üzülürdük. Yaptırmam bile dedim bunu. Daha ne diyim 🙂 1 6 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Özür dilemeyi de unutmayın. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun, bir süre ellemeseniz de nazarı çıksa Emre bey 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Emre Şimşek yazdı: Arabanın arkasına şöyle bir baktım geçmiş olsun dedim hanıma ☹️ Direğe çarpmış canı sağolsun. Geçmiş olsun. Park sensörü yok mu 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: Geçmiş olsun. Park sensörü yok mu Sensör yok abi. Ama sıcaktan tampon kendi kendine blopp diye düzelmiş 😁 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 29 Haziran 2019 Paylaş 29 Haziran 2019 Fren hidroliği değişti dot4 kullandı servis kitapçık da dot4 tavsiye ediyor . Malzeme ve işçilik dahil 150 TL tuttu makina ile yarım saat gibi bir zamanda halledildi. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 29 Haziran 2019 Paylaş 29 Haziran 2019 350tl paramı yedi Muayenesini oldu 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2019 Paylaş 29 Haziran 2019 Yağ bakımı ve fren balataları değişti,1400 TL ye yetkili serviste çözdük. 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Döküm mü bu? Bizim kapak plastik alüminyum 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Çok mu sıktın ne oldu? o contayı değiştikten sonra yine sızdırma vardı conta ince geliyordu normalda yetkilide sadece conta satmıyorlar kapakla geliyormus bizde aliexpresten bulmustum sevinmiştim. arasına üstüne bir contada ben gectim kalın geldi sıkarken pummm Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 o contayı değiştikten sonra yine sızdırma vardı conta ince geliyordu normalda yetkilide sadece conta satmıyorlar kapakla geliyormus bizde aliexpresten bulmustum sevinmiştim. arasına üstüne bir contada ben gectim kalın geldi sıkarken pummm Üzücü [emoji52] bu kapak fazla sıkmaya gelmiyor ben de yamultmustum ama o kapak demirdi . Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Furkan Bakırel yazdı: Üzücü bu kapak fazla sıkmaya gelmiyor ben de yamultmustum ama o kapak demirdi . bunu nekadar sıkarsan sık üst kapakla silindir kapagın birlestigi noktada kertik var yani contayı ezmesin diye pay koymuslar oraya oturunca vidası dafa fazla dönmüyor basmıyorda yani. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Muhtemelen orada bir yerde çatlak vardı, sızıntı sebebi de orasıydı. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Muhtemelen orada bir yerde çatlak vardı, sızıntı sebebi de orasıydı. Geçmiş olsun. cıkma yeni kapak alındı ve yanıma kadar geldi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 külbürtör üst kapagını kırdım.Ölüyü fazla yikama demediler mi sana [emoji16] 2 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Hayır, bu çelik silikonu yada siyah sıvı contayı kim sıkmış? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Bu gri hakikaten de nankör. Kıyamet iş yapıyorsun, tık yok. Sadece yıkanmış gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Bu gri hakikaten de nankör. Kıyamet iş yapıyorsun, tık yok. Sadece yıkanmış gibi duruyor. Aynen hocam, microfiber bez ile ovalamaktan omuzlarım döküldü ancak bu kadar oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts