İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)

Arabama Hepsiburada üzerinden motor yağı aldım. Böylece toplam 340 liraya iş bitmiş oldu.

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Berke
Uğur Kamil yazdı:

Hava yağmurlu değilken araba kirli oldumu yerimde rahat duramıyorum :)
5-6 yıkamada bir sonax hızlı cıla kullanıyorum. Daha önce mavi kutu kullanıyordum şuan sarı kutu kullanıyorum. 1-2 ayda birde Meguiars Nxt Generation Tech Wax 2.0 kullanıyorum.

OevXKC.jpg

Maşallah, ayna gibi :)

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sağ arka cam motoru sıkıştı, sanayide söktürdüm yağsız kalmış, güzelce yağlandı kapandı. Eskisinden güzel oldu. 10 tl istedi 10 da ben verdim elektrikçi Yusuf abime :) O kadar da uğraştı adam helal olsun, hala iyi insanlar var.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Çocuk koltukları olduğu için arka koltuklar pek temizlenmiyordu, elektrikli Süpürge ile daldım koltuk taban halısı panzigot... Koltukları temizlemek lazım 10 senede iyi kirlenmiş.

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

2012 Fb7 Civic OV 116.000 km Bakım

En son Ankaradan İnegöle gelirken bir ara sanki seke seke hoplayarak çalıştı arac ve beni tedirgin etti. Sabahları ilk çalıştırmada bazen dizel gibi ses geliyordu ve bazı kusurlar vardı iyi bir elden geçmesi gerektiğini düşünüyordum ancak fırsat bulabildim.
Otomatik vites Şanzıman Yağı,Ön Fren balata,Ön fren disk taşlama,Dış V Kayış, Alt sol rotil,rot Ayarı,Sübap ayarı ve periyodik bakım+hasarlı olan sağ uzun ampül ve işçilik toplamı 1700 tl tuttu. Arabada bariz iyi yönde fark hissettim. İnşaallah sorunsuz keyiflice kullanabilirim. Bursa Erol Otoda bakım yapıldı. Aracı bıraktım bana telefonla döndüler fiyat bildirdiler onay verince de işleme başladılar.Neler yapıldığına dair bana da form verdiler.Memnun kaldım. Sanırım şimdilik eksik birşey kalmadı bir sonraki periyodik bakımı bekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yol tutuştan memnun değildim, rot balansçıya gittim, rot ayarı düzgün çıktı, araç geometrisi iyi. Sorun Lassa lastikte gibi. Islak zeminde iyi gibi, ama normal kuru sürüşte tutunma hissi zayıf, virajda güven vermiyor, direksiyon hissi zayıf. (Göreceli olarak başka araç sahibi farkı hissedemez büyük ihtimalle.)

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Emre Şimşek yazdı:

Sağ arka cam motoru sıkıştı, sanayide söktürdüm yağsız kalmış, güzelce yağlandı kapandı. Eskisinden güzel oldu. 10 tl istedi 10 da ben verdim elektrikçi Yusuf abime :) O kadar da uğraştı adam helal olsun, hala iyi insanlar var.

Boyle adamlara can feda.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Evren Erakçora yazdı:

Yol tutuştan memnun değildim, rot balansçıya gittim, rot ayarı düzgün çıktı, araç geometrisi iyi. Sorun Lassa lastikte gibi. Islak zeminde iyi gibi, ama normal kuru sürüşte tutunma hissi zayıf, virajda güven vermiyor, direksiyon hissi zayıf. (Göreceli olarak başka araç sahibi farkı hissedemez büyük ihtimalle.)

Hocam lastiklerin ömrü dolmusdur lastikler sertleşince diş olsa dahi virajda bırakıyor aracı sorun lastıkdedir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
(düzenlendi)

Bugün degilde dün aksam Fiestanın yagını ,polen,mazot,yag ,hava filtresi dahil degişim yapdırttım 150 lira filtreler+200 tl de yag ve işcilik yag mobil 3000 fe 5-30 koydurdum toplam 350 tl tuttu 14000 km yapmısım mevcut yag filtrelerle eksıltme ekleme yapılmadı bu sürede ama filtreler degişince aracda ataklık arttı mazot filtresinden mi yapdı hava filtresinden mi farketti anlamadım , birde fiestanın kornası bozulmusdu internetden boch cr8 korna aldım cıftlı 50 tl+30 lirada taktırmaya verdık aracı verdım kızıma dedım hıc bakmıyorsun arabana ben mı takıp edecegım dedım , cevap sen takıp edersın dıye ben takıp etmıyorum :))

tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Erkan Işık yazdı:

cevap sen takıp edersın dıye ben takıp etmıyorum :))

Seneler sonra bunu bende duyacağım galiba. İyi ki babalar var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Erkan Işık yazdı:

Hocam lastiklerin ömrü dolmusdur lastikler sertleşince diş olsa dahi virajda bırakıyor aracı sorun lastıkdedir

Lastikler 1 yaşında,michelin e göre tutuş bariz zayıf. 

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Evren Erakçora yazdı:

Lastikler 1 yaşında,michelin e göre tutuş bariz zayıf. 

yanlış anlamayın  ama yerli sa marka özelıkle almıyorum cok cabuk sertleşiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
Celal Aydın yazdı:

Fiesta’mdaki kol dayama sorunumu, basit ve iş görecek biçimde çözdüm.
İnternetten Puf satın aldım, boyutları tam ideal.
İki koltuk arasına sıkışıyor, oynamıyor ve gayet geniş.
Sonuç bu;

7ae57742c3d9527652fc5ba02e8481eb.jpg

64e5273ed4b60375351b2671df340ea5.jpg

9c137a9bf19a04bd945899e125895b6a.jpg

e5adc792132feea94e6ae75bb040e92c.jpg

Kesme biçme delme yok
Gıcırtı oynama yok
Sanırım oldu bu iş
Tek sıkıntı el freni, onu da kolumu uzatarak alttan çekebiliyorum.
Zaten drift yaptığım da yok emoji1.png

Sevgili addaşım ellerine sağlık 👏👏 Bir de şu fotoları hesap makinasıyla değil de fotoğraf makinasıyla çekmeyi denesen? Hayır çekmeye çekiyon bari marka olan bir hesap makinasıyla çek kardeşim 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ersin Özkaya yazdı:

Bugün sattım kendisini.biraz hüzünlü oldu ama zamanı gelmişti.

HAyırlısı olsun daha iyisi gelir inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Arabanın arkasına şöyle bir baktım geçmiş olsun dedim hanıma ☹️ Direğe çarpmış canı sağolsun.

1c491153f8b.jpeg

• Şaşkın 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun, olur öyle ufak şeyler. Geçen bende sol aynayı indiriyordum. Güneşlik direğine takıldı geri geri gelirken. Allah'tan sinyal çıkıntısı denk gelmiş sadece, kapak ve sinyal plastiği çıktı yerinden.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Teşekkür ederim. Burada acitasyon yaptığıma bakmayın hiç dert etmedim bile. Ben de acemiyken babamın arabasında ve dayımın arabasında ve... bla bla bla, yapmıştım işte bi kaç ufak kaza :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...