Emre Şimşek 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Çoooook kirliydi, önce yıkadım..Sonra motor bloğu etrafında görünen yağ lekelerini temizledim. Yağ sızan yer var mı diye ileride bakmak için notumu da aldım. 7 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 29 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Sonra motor bloğu etrafında görünen yağ lekelerini temizledim. Yağ sızan yer var mı diye ileride bakmak için notumu da aldım. Ne ile temizliyorsun lekeleri? Aynı işlemden bana da lazım ama ne sürsem bilemedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 (düzenlendi) Uzun yol için kombinasyon yaptım. Google Mapsde yolları inceledim. Evde izin geçirmek çok sıkıcı. 29 Mayıs 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Olgu abinin yardımlarıyla ve biraz da kendisini rahatsız ederek araç kamerası sipariş verdim. Umarım gümrükte problem yaşamam. Arka tarafa da ayak aydınlatmasını yapacağım birazdan. Ön tarafa çekip bırakmıştım. https://www.banggood.com/Blueskysea-B1W-IMX323-HD-1080P-Mini-WiFi-Car-DVR-Dash-Camera-Dashboard-360-degree-Rotate-Capacitor-p-1350363.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 7 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Uzun yol için kombinasyon yaptım. Google Mapsde yolları inceledim. Evde izin geçirmek çok sıkıcı. Uçak kalkışa hazır. Kuleden izin bekleniyor modu olmuş. Öndeki şeylerden dikkatiniz dağılmıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 12 dakika önce, Erdoğan Temur yazdı: Uçak kalkışa hazır. Kuleden izin bekleniyor modu olmuş. Öndeki şeylerden dikkatiniz dağılmıyor mu ? Cok dagitiyor hocam. O nedenle ana sapaklara kadar hep kapali kalicak. Özelikle telefon cok dikkatimi bozuyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Uzuuuun bir aradan sonra yıkattım 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 2 saat önce, Azad Mirzade yazdı: Ne ile temizliyorsun lekeleri? Aynı işlemden bana da lazım ama ne sürsem bilemedim. Yazmayı unutmuşum. Ağır lekeler için 3D markasının Orange Degreaser (Turuncu Yağ Sökücü) ürününü suda seyrelterek kullanıyorum. Önce fırçayla sürüyorum sonra bezle siliyorum. Tabi bezin hali yaman. Motordaki yağlar ona rağmen beni çok uğraştırdı.. 1 litre almışım zamanında daha bana 5-10 yıl yetecek kadar var.. Ürünün nasıl kullanılacağını YouTube’dan öğrenmeden kullanmayın ve eldiven- maske kullanın bu tip ürünlerde.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 14 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Olgu abinin yardımlarıyla ve biraz da kendisini rahatsız ederek araç kamerası sipariş verdim. Umarım gümrükte problem yaşamam. Arka tarafa da ayak aydınlatmasını yapacağım birazdan. Ön tarafa çekip bırakmıştım. https://www.banggood.com/Blueskysea-B1W-IMX323-HD-1080P-Mini-WiFi-Car-DVR-Dash-Camera-Dashboard-360-degree-Rotate-Capacitor-p-1350363.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN Satın alırken kargo seçeneklerini "vergiler dahil" olarak seçtiyseniz sorun olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Satın alırken kargo seçeneklerini "vergiler dahil" olarak seçtiyseniz sorun olmayacaktır.Turkey direct mail (vergiler dahil) kargosunu seçtim Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 59 dakika önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: 1 saat önce, Mustafa YILDIRIM yazdı: Satın alırken kargo seçeneklerini "vergiler dahil" olarak seçtiyseniz sorun olmayacaktır. Turkey direct mail (vergiler dahil) kargosunu seçtim O zaman sorunsuz bir şekilde gelmesi lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Mayıs 2019 Paylaş 31 Mayıs 2019 Arka sağ tekerlekten tıkırtı geliyordu, iyice artınca gösterdim bugün, kale balatanin yayı falan paslanmiş artık işlevini yitirmiş. Biraz açtırildi yerine takıldı.Önler 3 sene 50 bin km, arkalar 2 sene 30 bin km olmuş gram incelme yok, pişman oldum aldığından beri.Ön disk meyle 2 senede tekrar eğrildi, 3 4 ay sonra 4 disk ve balatalari değiştireyim diyorum, farklı bir set bile alabilirim öneriniz varsa. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mayıs 2019 Paylaş 31 Mayıs 2019 53 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Ön disk meyle 2 senede tekrar eğrildi, 3 4 ay sonra 4 disk ve balatalari değiştireyim diyorum, farklı bir set bile alabilirim öneriniz varsa. Brembo disk+Ate balata. Mükemmel frenleme ve uyum. Bugüne kadar deneyimlediğim en iyi kombinasyon oldu. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 17 saat önce, Koray Demir yazdı: Brembo disk+Ate balata. Mükemmel frenleme ve uyum. Bugüne kadar deneyimlediğim en iyi kombinasyon oldu. Brembo disk tamam da ate balata benim araca uygun bulunmuyor sanırım.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 19 saat önce, Koray Demir yazdı: Brembo disk+Ate balata. Mükemmel frenleme ve uyum. Bugüne kadar deneyimlediğim en iyi kombinasyon oldu. Brembo nun farklı modelleri var sanırım ama genelde orjinali gibi düz olanı satılıyor. Farklı önerdiğiniz model varmı düz olanı mi kullanıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 2 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Brembo disk tamam da ate balata benim araca uygun bulunmuyor sanırım.. Civic grubunda Nirvana Stoptech balatadır. Onu da bulamazsanız Ebc iyidir. 3 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Brembo nun farklı modelleri var sanırım ama genelde orjinali gibi düz olanı satılıyor. Farklı önerdiğiniz model varmı düz olanı mi kullanıyorsunuz. Bizimkiler gibi compact sınıf normal kullanılan araçlara düz yeterli oluyor. Henüz 1000 C derecelere ulaşan sıcaklıkta performans disk kullanacağım güçte veya yeterlilikte spor bir aracım olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 120 yi geçince titreme yapmaya başlamıştı, balans ağırlığı düşmüş tekrar balans yaptırdım. Viraj demirleri değiştikten sonra rot ayarı da bozulmuş onu da yaptırdık. Sökmüşler tekerleri ön arla değişim yapıldı. Yağın durumuna bakıldı. İç dış yıkandı Yola çıkmaya hazırız [emoji4] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue/ford-focus-ii-saloon-db-fch-dh-1-6-tdci/000018957-117" gerektiren 300 mm olandan alamasak da en azından bundan alayım değiştirmişken dedim ama Türkiye'de yok sanırım. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 Hani bir egr vardı ya, artık yok. varda yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2019 Yazar Paylaş 2 Haziran 2019 Hani bir egr vardı ya, artık yok. varda yok.İptal mi ettin Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 7 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: İptal mi ettin Birşeyler taktı usta. Kapattı anlayacağınız. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 Kalorifer fanı 1 ve 2. Kademede çalışıyor ama 3. Kademe çalışmıyordu. Sigorta kutusunu söktüm görebildiğim soğuk lehimleri yeniledim. Sorun çözüldü. 4 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 Görmeyeyim ben böyle şeyler. Bozacam valla arabayı 🤭 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts