Gökhan Albayrak 20 Mayıs 2019 Paylaş 20 Mayıs 2019 5 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sağ mercek dışa bakıyor bilinçli mi yaptınız. yamuk mu Normal. Muayeneden de öyle geçti. Resim açısı olabilir mi? Farlarım da orjinal, kaza da yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 Duvar çizgisinde belli olur doğrusu. Foto yanıltır. Takılmamak gerek. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 LED araklamıştım birinden onları taktım fakat randıman düştü sarı lamba çok daha iyiydi. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 17 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Farlarım da orjinal, kaza da yok. Belki doğuştan şaşı bir operasyon daha gerekli olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 (düzenlendi) Bir Akıllık edip, aliexpresden 199 tl karşılığında 1 adet termostat, 1 adey oksijen sensörü, bagaj kapısı açma düğmesi aldım. 21 Mayıs 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 17 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Normal. Muayeneden de öyle geçti. Resim açısı olabilir mi? Farlarım da orjinal, kaza da yok. tam karşısına geçip bir bak iki mercekte aynı mı duruyor resim aldatıyor olabilir açıdan dolayı bilinçli olarak yolun sağ tarafını dışa doğru daha iyi aydınlatmak içinde öyle olabilir. kaldırımda yürüyenleri iyi görmek için Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 2 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tam karşısına geçip bir bak iki mercekte aynı mı duruyor resim aldatıyor olabilir açıdan dolayı bilinçli olarak yolun sağ tarafını dışa doğru daha iyi aydınlatmak içinde öyle olabilir. kaldırımda yürüyenleri iyi görmek için Vaay röntgen diyorsun yani Mehmet abi Açılarında bir problem olsaTüv bırakırdı. Gece görüşüm de iyi. Sabah bi resim çekeyim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 3 saat önce, Furkan Bakırel yazdı: LED araklamıştım birinden onları taktım fakat randıman düştü sarı lamba çok daha iyiydi. Merceksiz farda olması gereken bi durum, normaldir 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 30 bin bakımı için çeyizi tamamladım, yarın için büyük güne hazırız (kızdırma bujileri de değişecek)İstanbul'dan parçaci kayınçosu olan hocamız varmış, sacsh marka volant, baskı balata ve debriyaj bilyası 2150 lira fiyat aldı benim için, nette 2700 den aşağı yok ama bende de para yok, araç 180 binde tıngır mıngır da olsa gidiyor. Bu ay çok masraf ettim ama alsam da kenara atsam mi bilemedim, son set, sonra gelenler pahalı olur diyor eleman. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 3 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Vaay röntgen diyorsun yani Mehmet abi Açılarında bir problem olsaTüv bırakırdı. Gece görüşüm de iyi. Sabah bi resim çekeyim. Röntgen yok kaldırım ve yaya güvenligi diyelim olurmu veya yola kaldırımdan yola gelebilecek tehlikelere karşı önlem 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 (düzenlendi) 34 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Röntgen yok kaldırım ve yaya güvenligi diyelim olurmu veya yola kaldırımdan yola gelebilecek tehlikelere karşı önlem Tabi abi sen nasıl dersen 21 Mayıs 2019 tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 Bir saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: 30 bin bakımı için çeyizi tamamladım, yarın için büyük güne hazırız (kızdırma bujileri de değişecek) İstanbul'dan parçaci kayınçosu olan hocamız varmış, sacsh marka volant, baskı balata ve debriyaj bilyası 2150 lira fiyat aldı benim için, nette 2700 den aşağı yok ama bende de para yok, araç 180 binde tıngır mıngır da olsa gidiyor. Bu ay çok masraf ettim ama alsam da kenara atsam mi bilemedim, son set, sonra gelenler pahalı olur diyor eleman. Alın. Kurlar yükselecek, o paraya bulamazsınız 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 16 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Bir Akıllık edip, aliexpresden 199 tl karşılığında 1 adet termostat, 1 adey oksijen sensörü, bagaj kapısı açma düğmesi aldım. Ürünleri teslim aldığınızda yeni uygulanacak olan vergi sistemi hakkında tecrübelerinizi bekliyoruz. Bildiğiniz üzere 22 Euro vergi muafiyeti kalktı. Vergi ödemesini kapıda mı? Yoksa PTT merkezine gidip mi ödenecek ? Yada kapıda ödenirse sizden ödemeye ilişkin bir belge istenecek mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 Bir saat önce, Mustafa YILDIRIM yazdı: Ürünleri teslim aldığınızda yeni uygulanacak olan vergi sistemi hakkında tecrübelerinizi bekliyoruz. Bildiğiniz üzere 22 Euro vergi muafiyeti kalktı. Vergi ödemesini kapıda mı? Yoksa PTT merkezine gidip mi ödenecek ? Yada kapıda ödenirse sizden ödemeye ilişkin bir belge istenecek mi? Ptt elemanı ile görüştüm. Vergi teslimat esnasında tahsil edilcek. Nakit para ile ödenecek. Vergi sistemini bilerek sipariş ettim. Çünkü her türlü 3 de 1 fiyata temin etmiş olucağım. En önemliside bu yeni vergi sistemini test etmek için sipariş ettim. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 6 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Ptt elemanı ile görüştüm. Vergi teslimat esnasında tahsil edilcek. Nakit para ile ödenecek. Vergi sistemini bilerek sipariş ettim. Çünkü her türlü 3 de 1 fiyata temin etmiş olucağım. En önemliside bu yeni vergi sistemini test etmek için sipariş ettim. Bende test amaçlı sipariş vermeyi planlıyorum. Hem süreci öğrenmek hemde ne kadar vergi ödenecek. Bazı ürünlerin fiyatı buradaki fiyatlara göre vergi eklenince dahi uygun. Benim merak ettiğim konu; ürün gümrüğe girip daha sonra vergilendirme işlemine tabi olursa gümrük işlem prosedürleri çok zor oluyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 30 bin bakımı için çeyizi tamamladım, yarın için büyük güne hazırız (kızdırma bujileri de değişecek)Herkes bilmez bu heyecanı [emoji16] 3 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 Epeydir aklımda olan iç aydınlatmayı hallettim.. Havalar ısınınca böyle bir yol buldum.Faydası da oldu.. Arkadaşın aracın farları hallettik.. 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 6 dakika önce, Metin Mankal yazdı: Epeydir aklımda olan iç aydınlatmayı hallettim.. Havalar ısınınca böyle bir yol buldum.Faydası da oldu.. Arkadaşın aracın farları hallettik.. O biiiir opel astra H 😁 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 @Metin Mankal hocam farlara nasil bi islem yaptiniz? Yorum bağlantısı
Metin Mankal 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 4 dakika önce, Furkan Sumer yazdı: @Metin Mankal hocam farlara nasil bi islem yaptiniz? Buğra Höngül ün tavsiye ettiği bir site vardı. Kimyasaladamlar.com...Oradan aldığım far temizleme setiyle yaptık.. 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 23 Mayıs 2019 Paylaş 23 Mayıs 2019 (düzenlendi) Tüm aydınlatmaları led ışık yaptım. Farlara mercek takmak kaldı bi 23 Mayıs 2019 tarihinde Alişan YILMAZ tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Mayıs 2019 Paylaş 23 Mayıs 2019 On 22.05.2019 at 11:03, Mustafa YILDIRIM yazdı: Bende test amaçlı sipariş vermeyi planlıyorum. Hem süreci öğrenmek hemde ne kadar vergi ödenecek. Bazı ürünlerin fiyatı buradaki fiyatlara göre vergi eklenince dahi uygun. Benim merak ettiğim konu; ürün gümrüğe girip daha sonra vergilendirme işlemine tabi olursa gümrük işlem prosedürleri çok zor oluyor. Bireysel olduğu için gelen tutara göre makbuz kesip ödemeyi alıp ürünü veriyorlar, bildiğimi ithalat prosedürü uygulanmıyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Mayıs 2019 Paylaş 23 Mayıs 2019 Dün İtalya'dan gelen paketi teslim aldım PTT'den. Paket önce gümrüğe giriyor TR'ye gelince, beyan edilen tutar üzerinden gümrük vergisi hesaplanıyor (AB için %18 gerisi %20) sonra PTT şubesine gönderiliyor. Siz de PTT şubesinden ya da kuryesinden vergisini ödeyip alıyorsunuz. O kadar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 23 Mayıs 2019 Paylaş 23 Mayıs 2019 Bir saat önce, Selim Bilgin yazdı: Dün İtalya'dan gelen paketi teslim aldım PTT'den. Paket önce gümrüğe giriyor TR'ye gelince, beyan edilen tutar üzerinden gümrük vergisi hesaplanıyor (AB için %18 gerisi %20) sonra PTT şubesine gönderiliyor. Siz de PTT şubesinden ya da kuryesinden vergisini ödeyip alıyorsunuz. O kadar. Vergi muafiyeti uygulamasının Mayıs ayı sonunda başlayacağı belirtilmişti. Sizin satın almış olduğunuz ürünün tutarı 22 euro sınırını geçiyor muydu? Önceki uygulamada kargo bedeli için vergi ödenmiyordu. Siz alışveriş sırasında kargo bedeli ödediniz mi ? Ödediyseniz vergi hesaplanırken kargo ücretini de dahil ettiler mi? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Mayıs 2019 Paylaş 23 Mayıs 2019 27 dakika önce, Mustafa YILDIRIM yazdı: Vergi muafiyeti uygulamasının Mayıs ayı sonunda başlayacağı belirtilmişti. Sizin satın almış olduğunuz ürünün tutarı 22 euro sınırını geçiyor muydu? Önceki uygulamada kargo bedeli için vergi ödenmiyordu. Siz alışveriş sırasında kargo bedeli ödediniz mi ? Ödediyseniz vergi hesaplanırken kargo ücretini de dahil ettiler mi? 65 Euro yazıyordu paketin üzerinde, ekstra bir kargo bedeli yazmıyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts