İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ali Gök
2 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Benim baktığım yağlar neden 4 litre 200 lira emoji848.png
15 bin dizel periyodu ama pahada ağır, 480 lira yakıt filtresi ile birlikte emoji857.png

Ben bilmem zengin yağını😬

castrol aldım 10w40 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
24 dakika önce, Ali Darbaz yazdı:

. 16 gün sonra garantimiz bitiyor :( 

Servise gidin, şamandırayı değiştirsinler hemen.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
fmy nin 4 lt si mi 200 TL :s çok
Yağsız set 325 liraymis, 160 liraya geliyor fmy yağ, yanlış bilgi vermiş olmayayim.

325 filtre seti + 125 Castrol yağ daha mantıklı olacak sanırım.

Bu aralar forumda tavsiye edilen sessizlestiriyor denilen yağ hangisiydi
Yorum bağlantısı
Ali Gök
11 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Yağsız set 325 liraymis, 160 liraya geliyor fmy yağ, yanlış bilgi vermiş olmayayim.

325 filtre seti + 125 Castrol yağ daha mantıklı olacak sanırım.

Bu aralar forumda tavsiye edilen sessizlestiriyor denilen yağ hangisiydi

Araba neydi ? 325 lira hangi marka filtreler?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Arabamda garip bir sorunla uğraşıyorum. Benzin deposu fullediğim için, araba kafayı yedi. Benzine geçmiyor. Lpg bitene kadar , bekliyeceğiz [emoji20] 

Lpg bitince de geçmezse ne olacak.
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
1 saat önce, Vasfi Gişten yazdı:

Amazon’dan aldığım gündüz LED’leri geldi ne yazıkki bunlarda arıza lambası yakınca geri söktüm park ampülleri yüzünden hız sabitleyici devreye girmiyordu riske atmadım. Bunlar elimde kaldı satmaya çalışcaz artık 😔

7a0WbP.jpg

Ampul devresine bundan bağlamanız lazım

https://www.amazon.com/PHILIPS-18957B2-CAN-bus-Warning-Canceller/dp/B00P2D46N2?th=1

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
54 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Yağ filtresi ile 200 TL.
Bu yağ nasıl, 1 sene önce üretim tarihi, 2018 temmuz gönderiyorlarmiş
https://www.hepsiburada.com/castrol-magnatec-stop-start-5w-30-a5-4-lt-uretim-yili-2018-p-HBV0000019GI4?magaza=Hepsiburada

Ben bu yağı düşünüyorum hocam. Ford onayı sağlıyor mu bilmiyorum. 

https://urun.n11.com/motor-yagi/liqui-moly-top-tec-4600-4-lt-dexos-2-madein-germany-2018-P317918723

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Abi videoyu izlemedin sanirim. Lpg tankinin fişini çekince benzinde gidiyor. Benzinciden depoyu fulledikten sonra sorun baş gösterdi. Arac zaten ilk marşta benzinde çalışıyor. 

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
11 saat önce, Nihat Palolu yazdı:

Öğrendiğim iyi oldu. Çin malı ledlerde bile canbus özelliği olurken marka ürünlerde neden bu özelliği koymazlar anlamış değilim. Birde buna para harcamam artık satıp sarılarla devam edicem.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
12 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

bencede gecmeyecek

Bir saat önce, Vasfi Gişten yazdı:

Öğrendiğim iyi oldu. Çin malı ledlerde bile canbus özelliği olurken marka ürünlerde neden bu özelliği koymazlar anlamış değilim. Birde buna para harcamam artık satıp sarılarla devam edicem.

en temizi holojenler ben tüm ledleri söktüm arabamdaki

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

9000 vnr araç üzerinde artık acayip ses çıkışı olduğunu ve kolonlarin patlaya bilecegini soyledi babam [emoji3] navigasyon cd side icerisinden çıktı52c33110af9b115ab92c984add1decf1.jpg55cc6e37000f1a17df84af80dc8c3bb9.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Yag bakimini yaptirdim.malzemeler benden 30 tl iscilik verdim.filtreler kargoyla 70 liraya yağda 174 liraya aldim.jant göbeklerindeki logo silinmisti.Yurt disindan 2 dolara aldigim alimunyum ford logo stikerlarida yapistirdim.71789f5845c9eee230fe718972cca7d3.jpg9ca85beebf6891c1dc6889c6f7e9afa1.jpg9b71eb62dce3f08392ce6a87325f1ceb.jpga351b5870deb33dfb7148d15b9aac525.jpg

a65953f946e3d7eabfb147f99bd8766f.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talat Tekin
klima bakımı yapıldı. 900gr gaz + yağ 200 TLa5e4b2ba929f61ad63759add8204281a.jpg
klimaya yağ nasıl dolduruluyor. kompresör içine mi dolduruluyor. benim 8 yaşında arabamın da kliması biraz soğutmamaya başladı ilk kez gazı değişecek öğrenmiş olayım
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

makine otomatik olarak eski yagi gazi vakumlayup temizligini yapiyor. sonra da kacak kontroluyle birlikte yeni yag ve gazi aracin hacmine gore sisteme dolduruyor. yag olmasi gereken yere kendi gitmis oluyor zaten

klimaya yağ nasıl dolduruluyor. kompresör içine mi dolduruluyor. benim 8 yaşında arabamın da kliması biraz soğutmamaya başladı ilk kez gazı değişecek öğrenmiş olayım
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Böbrekerinin klipsleri kırıktı, çelik silikonla yapmaya çalıştım. Oldu gibi. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

a65953f946e3d7eabfb147f99bd8766f.jpg

Link alabilir miyim, ben komple göbek aldım, az ufak geldi ikisi düşmüş yolda. Eskilere bunlardan yapıştırmak daha mantıklı sanırım.
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Link alabilir miyim, ben komple göbek aldım, az ufak geldi ikisi düşmüş yolda. Eskilere bunlardan yapıştırmak daha mantıklı sanırım.
Benim aldigim satici dukkani kapatmis ancak benzeri

https://s.click.aliexpress.com/e/be4qE53i

Aliexpresse yeni uye olup 2 dolar indirim alirsiniz ilk alisverisinizde indirim kuponunu kullanip daha ucuza alabilirsiniz.
Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Bugün renault masterle rampa cıkarken rampa bıtiversin diye az yükleneyim dedim arac bırden güç düşdü sonra turbodan ıslık gelıyor bakdım gaza basınca sanırım hortum ya çıkdı y patladı o şekil 30 kö yol geldım rampada traktörü gecemedım turbo olmayınca yarın sanayi uolu göründü

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Sabah erkenden baskı balata değişimi için ustaya gittik ama yoğun olduğu için cumartesiye attı.cumartesi değişim yapılacak inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Bugün enişte beyin arabasını ele doladım araba focus ilginç arızalar veriyordu ESP-ABS devreden çıkıyordu yakıtta su var, otomatik vites arıza vs yazıyordu aküden direk gelen kablo yanmış nasıl yandiysa artık bilemiyorum :) , 35 kaynak kablosu çaktım gitti , bayağı uğraştım yeri bayağı dar bir sürü kablo var el girmeyen bir yer... Yoğun çalışmalar sonunda kabloyu değiştim.Şimdilik arıza vermiyor uzun soluklu koşularda durumunu kontrol edeceğim bakalım.155ad160a7972ecf7639972cfb48c3ae.jpg4195cb78f0e57cbb2f47cccb92ad6aed.jpgbebc7b25c3f8d636d2fc246e053382a5.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Arızaları okurken kesin gösterge paneli lehimleri dedim ama farklı bir elektrik arızasıymiş, Allah korusun tehlikeli bir arıza kablo yanması, özellikle o kadar kalın olunca.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...