Evren Erakçora 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Bakımda yağı fazla koymuşlar gel de sinirlenme. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 6 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Bakımda yağı fazla koymuşlar gel de sinirlenme. Yetkili servis mi? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Şimdi, Mustafa Arıkan yazdı: Yetkili servis mi? Evet hocam. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 [mention=83999]Furkan Bakırel[/mention] Sana da bulalım bir takım jant. Ben bu sene öyle yaptım rahata erdim çok şükür.Bulacam ins yazın, bu jantlar bitti ya boyanacak oldu. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Tıka basa doyurduk [emoji4] Tp petrollerın mazotu nasıl ıyımı Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Tp petrollerın mazotu nasıl ıyımıBenim şikayetim yok.Gerçi benim araba (bazılarının bahsettiği gibi) çok hassas değil ne versem bastım mı köpek gibi gidiyor. Ankara'da bundan daha ucuza satan BP ve PO bayileri de gördüm bu arada... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Doblonun aynaları siyah kapaklıydı. Elimdeki gri folyoyla kapladım gitti. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 bozdum kadran çalışmıyor. 2 tane stepperın canına okudum eeprom bızıklıyorum @Servet Aydın ben sana demedim mi bozacan diceksin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 33 dakika önce, Erdem Dertsiz yazdı: bozdum kadran çalışmıyor. 2 tane stepperın canına okudum eeprom bızıklıyorum @Servet Aydın ben sana demedim mi bozacan diceksin patlar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 bozdum [emoji4] kadran çalışmıyor. 2 tane stepperın canına okudum [emoji4] eeprom bızıklıyorum [emoji3] [mention=13526]Servet Aydın[/mention] ben sana demedim mi bozacan diceksin [emoji4] Bunu kabul etmiyoruz. Madem servet abiyle is birligi var, o kadran patlayacak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 3 saat önce, Erdem Dertsiz yazdı: bozdum kadran çalışmıyor. 2 tane stepperın canına okudum eeprom bızıklıyorum @Servet Aydın ben sana demedim mi bozacan diceksin 3 saat önce, Metin Akbal yazdı: 3 saat önce, Erdem Dertsiz yazdı: bozdum kadran çalışmıyor. 2 tane stepperın canına okudum eeprom bızıklıyorum [mention=13526]Servet Aydın[/mention] ben sana demedim mi bozacan diceksin Bunu kabul etmiyoruz. Madem servet abiyle is birligi var, o kadran patlayacak Mahallede trafo patlasa benden bileceniz olm 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Mahallede trafo patlasa benden bileceniz olm Yuzumuzu kara cikarma abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Tamam iki tane kedi aldım çıkıyorum yola 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Tamam iki tane kedi aldım çıkıyorum yola Martta insallah. Her turlu cok manidar oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2018 Yazar Paylaş 20 Kasım 2018 Tamam iki tane kedi aldım çıkıyorum yola Deme öyle. Suçu sana atacaklar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 (düzenlendi) Bende Ertana atarım topu. Kedileri o verdi bana derim. Tam eşkiya tipi var diycem de kimse inanmaz bunun trafo patlayacağına 20 Kasım 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Kasım 2018 Paylaş 21 Kasım 2018 Bu Sabah 4 gündür yatan arabayı, kontak açtım. Sabah sabah 25km yol sürdüm. En son cumartesi günü 2000 - 2500 devir bandında kullanıp ecu kış koşullarına optimize etmiştim. Farkettimki, daha önce 1800 devir bandında iken ıkınan motor 1500 devir bandın rahat hareket eder olmuş. Aracın low rpm lpg map optimizayonu fevkelade olmuş. Her şey iyi güzel iken yolun yarısında yanan bir lamba canımı çok sıktı. Bu yanan lamba LPG depo ışığı..:) Ama güzel haber, artık Alternatör ayağımı gazdan çektiğimde motora bindirmiyor. Yani motor fren yapmıyor. Üstelik farlarım ve buğu çözme modunda olmama rağmen uzun süre alternatörden yalın bir şekilde gidebildim. Tabi bir süre sonra tekrar şarja başladı. Bu biraz içimi rahatlattı. Herşey yolunda görünüyor Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Dün el freni balatasını değiştirmek için gittim, arka balatalarında durumunun vahim olduğunu görünce ikisi de değişti. El freni balatası Ferodo, arka fren için Meyle kullanıldı. Balata tedariği özel serviste yapıldığı için 95 tl fiyatta internete kıyasla fazla ödendi. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Direksiyon tuş takımını değiştirdim, Detaylar konusunda Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 Cumartesi İzmir'de gezerken motordan ses geldi, kenara çekip baktık v kayışından geliyor , kopmak üzere. Kaskodan çekici çağırdık Ford Otokoç a çekildi. Bugün yetişmez, dediler araç serviste kaldı. Geçen hafta Balıkesir akoto da bakımda kayış değişmişti. Bir hafta sonra kopması tesadüf mü? İşçilik hatası olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 (düzenlendi) 30 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Cumartesi İzmir'de gezerken motordan ses geldi, kenara çekip baktık v kayışından geliyor , kopmak üzere. Kaskodan çekici çağırdık Ford Otokoç a çekildi. Bugün yetişmez, dediler araç serviste kaldı. Geçen hafta Balıkesir akoto da bakımda kayış değişmişti. Bir hafta sonra kopması tesadüf mü? İşçilik hatası olabilir mi? Gergi veya kasnaklardan herhangi biri kilitlenmiş olabilir mi? 25 Kasım 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2018 Yazar Paylaş 25 Kasım 2018 Cumartesi İzmir'de gezerken motordan ses geldi, kenara çekip baktık v kayışından geliyor , kopmak üzere. Kaskodan çekici çağırdık Ford Otokoç a çekildi. Bugün yetişmez, dediler araç serviste kaldı. Geçen hafta Balıkesir akoto da bakımda kayış değişmişti. Bir hafta sonra kopması tesadüf mü? İşçilik hatası olabilir mi?Her halukarda garantilidir. Ona göre talepte bulunmalısın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts