İçeriğe Yönlendir

Kış Lastiği Seçiminiz ? (Anket)

Erdem Çağla

Kış Lastiği Seçiminiz ? (Anket)  

320 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Deniz Kom yazdı:

Bridgestone Blizzak LM005 aldım. Almaz olaydım. Nokian'ın kazık gibi sabit durduğu yerde bu kaymaya başlıyor, kesinlikle o güveni vermiyor. 

dünyadki teslerdeki fotosu ile bizde raftakiler farklı gelmişti bana

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

dünyadki teslerdeki fotosu ile bizde raftakiler farklı gelmişti bana

O fotoları diş yapısı ve diğer açılardan hiç kontrol etmedim açıkçası. Bu aldığım 3. set kış lastiği ve her biri farklı markalardı dolayısıyla çok da detay incelemediğim bir konu. Ama dediğiniz şey önemli bir nokta olabilir. Farklı kalıplar mı kullanıyorlar, kauçuk fiyatlarının patlaması nedeniyle malzeme kombinasyonu mu değişti anlamadım. Faturasıyla aldığım orjinal bir set ama memnun kalmadım açıkçası. 

tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Deniz Kom yazdı:

2 sene Nokian kullandıktan sonra yeni arabada para yetmeyince övgüler üzerine Bridgestone Blizzak LM005 aldım. Almaz olaydım. Nokian'ın kazık gibi sabit durduğu yerde bu kaymaya başlıyor, kesinlikle o güveni vermiyor. 

Islak fren şampiyonu ama. 

Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Benim petlas kışlık lastikler 6. sezonunu geçiriyor. Maddi imkansızlıklardan dolayı yenisini alamadım bu sene. 

Şimdi alsam uygun olur mu acaba? Bi de hem fiyat hem de performans açısından kötü olmayacak bir lastik almak istiyorum. Goodyear kışlık lastik kullananlar memnun mu ? 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Bridgestone fenomenlere çok bütçe harcadı, ondan dolayı çok övüldü galiba.

blizzak ın 4x4 tekerleri çok iyiydi. ancak normal yol lastikleri berbattır aynı ebatlarda. koşarak kaç yani o derece.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Süleyman Kaya
(düzenlendi)

Lauffen, ilk defa kullanıyorum bakalım arkadaş tavsiyesi ile aldım, şimdilik yumuşak sessiz ve hafif gibi...  Ankette yok :unsure2:

tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Süleyman Kaya yazdı:

Lauffen, ilk defa kullanıyorum bakalım arkadaş tavsiyesi ile aldım, şimdilik yumuşak sessiz ve hafif gibi...  Ankette yok :unsure2:

ben kullandım cok ama coook memnundum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Selçuk Keleş

Bu sene conti öne geçti

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Metin Akbal

Clio ya kışlık bakıyorum 195 55 16 çok saçma fiyatlar var. Dayton u deneyimleyen berberden duyan çıraktan gören var mı?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

Clio ya kışlık bakıyorum 195 55 16 çok saçma fiyatlar var. Dayton u deneyimleyen berberden duyan çıraktan gören var mı?

dayton çok çabuk bayatlıyor.  petlas dayton laufenn bunlar ilk sene süper sonra çatlıyorlar. yada sertleşiyorlar. yılda 30 40 bin yapıp yenisini alacaksan ancak almalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Metin Akbal yazdı:

Petlas snowmaster sport2 iyi gibi geldi bana hocam. Daytondan şikayetler duymuştum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

205 55 16 taksan :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

205 55 16 taksan :) 

Onu da düşündüm de yakıt ve performans konusunu degerlendirince mantıklı gelmedi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

195 55 16

araba ney? punto mu?

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

araba ney? punto mu?

kilyo. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

araba ney? punto mu?

Abi Clio yazmıştım halbukisi 😅

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Abi Clio yazmıştım halbukisi 😅

ölçü gözümü almış hakkat yazıyormuş :) 205//55 hiç uymaz mı acaba manuel mi vites?=

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

ölçü gözümü almış hakkat yazıyormuş :) 205//55 hiç uymaz mı acaba manuel mi vites?=

CVT.  Yorumlara baktım gruplarda takan var ama olumsuz yanlarını görenler daha fazla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

CVT. 

orjin dışına ne pahasına olursa olsun çıkmam, devir/hız oranı sanal ayarlı bir düzenek, lastiğin çapı değişmemeli

iki ebat arası total rakam 4000 oynar, feda olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

orjin dışına ne pahasına olursa olsun çıkmam, devir/hız oranı sanal ayarlı bir düzenek, lastiğin çapı değişmemeli

iki ebat arası total rakam 4000 oynar, feda olsun

Bende zaten aynı fikirdeyim abi ebat dışına çıkmam. Marka olarak Dayton nasıldı yorumları aldım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

vazgeçtim küstüm vektör alacağım artık ben. 4 mevsim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Göktürk yazdı:

vazgeçtim küstüm vektör alacağım artık ben. 4 mevsim. 

En güzeli. Eski kışlar kalmadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Bende zaten aynı fikirdeyim abi ebat dışına çıkmam. Marka olarak Dayton nasıldı yorumları aldım.

dayton ne? rakam baktım netten dayton 2500 tl civarı gördüm, falken xiex 310  2700tl  dayton ne yahu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...