Hakan Tarım 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yine birini bulup sağ koltuğa.. Gel sana müzik dinletip hava atayım demiş 😛 Yok abi ben sağ taraftayım 😁 tüm ayarlar sürücüye göre ayarlı ondan oraya oturdu. O kardeşim bizim hifi grubundan. Normalde hep dükkana gelir çay içerdik, kapalı olunca benim eve yakın yerde buluşup dinleti yaptık. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 2 Haziran 2020 Yazar Paylaş 2 Haziran 2020 10 yıldan beri değişmeyen halen orjinal kalmis teker bilyelerini yeniledik. Mis gibi sessiz oldu. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Hayatta hiç yapmadığım bir işe kalkıştım hadi hayırlısı 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Haziran 2020 Yazar Paylaş 14 Haziran 2020 (düzenlendi) Sonunda kablo pişimi bitti ve ince ayarları Audison bit tune ile yaptık. Günü birlik Akyaka yolculuğu ve burada olmasa bile adı anılası Taner Özcan dostuma herşekilde teşekkürlerimi borç bilirim. Bileşenler Audison Prima Tower Kit (4.9bit, ap4d, ap1d) & Focal Ps 165 f3 & Focal P 20F (Full focal bambu) . Kablolama: İnakustik premium silver Kaynak : Xiaomi Mi9 bluetooth aptx transfer. Tidal Master. Bluetooth alıcı : philips aea2700 Optic kablo : Şuanlık normal kalite. Sahne ayarlama : Tamamen göğüslük üzeri 1 metre genişliğinde. 14 Haziran 2020 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Haziran 2020 Yazar Paylaş 14 Haziran 2020 gel @Oğuzhan Çakır dinle sonra da @Servet Aydın abinin kulağına fısılda nasıl olduğunu 😛 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Haziran 2020 Paylaş 14 Haziran 2020 Sonunda kablo pişimi bitti ve ince ayarları Audison bit tune ile yaptık. Günü birlik Akyaka yolculuğu ve burada olmasa bile adı anılası Taner Özcan dostuma herşekilde teşekkürlerimi borç bilirim. Bileşenler Audison Prima Tower Kit (4.9bit, ap4d, ap1d) & Focal Ps 165 f3 & Focal P 20F (Full focal bambu) . Kablolama: İnakustik premium silver Kaynak : Xiaomi Mi9 bluetooth aptx transfer. Tidal Master. Bluetooth alıcı : philips aea2700 Optic kablo : Şuanlık normal kalite. Sahne ayarlama : Tamamen göğüslük üzeri 1 metre genişliğinde. Orkestrayı arabaya sığdırmışsın masallah [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Haziran 2020 Paylaş 14 Haziran 2020 Amanın dinlerken MJ'in davulcusu geldi direk aklıma 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Haziran 2020 Yazar Paylaş 14 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Amanın dinlerken MJ'in davulcusu geldi direk aklıma Bugünlerde MJ'nin şarkılarından da kayıt alacağım. Nasıl olacak merak ediyorum. Her türlüyü denedim şuan, akustikten hiphopa, rnb'den arabeske şükür seslerimde patlama çatlama çıkmadı. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Haziran 2020 Paylaş 14 Haziran 2020 (düzenlendi) Hakan Tarım yazdı: Bugünlerde MJ'nin şarkılarından da kayıt alacağım. Nasıl olacak merak ediyorum. Her türlüyü denedim şuan, akustikten hiphopa, rnb'den arabeske şükür seslerimde patlama çatlama çıkmadı. Abi beni mutlu edersin net. Çatlama patlamamı stüdyo gibi ses berraklığı harici ses kartıyla birde youtube olmasına rağmen. Deep future tropical houselara geçmek lazım 14 Haziran 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Haziran 2020 Yazar Paylaş 14 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Abi beni mutlu edersin net. Çatlama patlamamı stüdyo gibi ses berraklığı harici ses kartıyla birde youtube olmasına rağmen. Deep future tropical houselara geçmek lazım Elimin aldınta bi ayfon olsa çok kayıt alacağım da araçtan, devamlı bulamıyorum maalesef. Android o konuda biraz Dandroid kalıyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Haziran 2020 Paylaş 14 Haziran 2020 Hakan Tarım yazdı: Elimin aldınta bi ayfon olsa çok kayıt alacağım da araçtan, devamlı bulamıyorum maalesef. Android o konuda biraz Dandroid kalıyor Elbet bir gün alınır abi olsun Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Haziran 2020 Yazar Paylaş 14 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Elbet bir gün alınır abi olsun bugün ilk kayıt aldık iyiydi, sonra bi kayıt daha aldık adamın mic'i arızalandı adam akıllı kayıt almamış Ayfonunu dün düşürmüş çünkü 😛 Çok da güzel bir parça bu, arasıra ses gidiyor tekrar geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Haziran 2020 Paylaş 14 Haziran 2020 Avi kaplan Tam Nevada çölü şarkısıymış. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Amanın dinlerken MJ'in davulcusu geldi direk aklıma Bu arada adamın zilleri İstanbul marka. Birçok ünlü davulcunun tercihi zaten. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Bu arada adamın zilleri İstanbul marka. Birçok ünlü davulcunun tercihi zaten. Aynen abi. Diğerleri de zilean onlarda mehter takimina zil yapan ailenin torunlari Zilciyan ailesinin. Her yerde biz variz 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 Ekim 2020 Yazar Paylaş 19 Ekim 2020 Maksat ortalık şenlensin, namımız yürüsün 😛 @Sinan Akgöl kulaklık takmayı unutma 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Sinan'in gozleri yaşlı... Abi maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Hakan Tarım yazdı: Maksat ortalık şenlensin, namımız yürüsün 😛 @Sinan Akgöl kulaklık takmayı unutma 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2021 Geçen hafta ne güzel yağmurlu ve serindi 4 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Can sıkıntısı. Ön 4 cm, arka 2 cm. Sonuç 😎 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Fena 🔥🔥 Ses sistemi zaten bizi bizden alırken kafamıza deli deli fikirler sokmayınız lütfen 😒 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Hakan Tarım yazdı: Can sıkıntısı. Ön 4 cm, arka 2 cm. Sonuç 😎 Cok guzel durmus👍 Hangi yaylar kullanildi? Konforda bariz degisim oldu mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts