Hakan Tarım 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Allah iyiliğini versin Sinan 🤣🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Allah iyiliğini versin Sinan 🤣🤣🤣 Cümlemizin abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Eskiler herdaim iyidir 🥰 2k ve kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim @Mehmet Kazancıoğlu bir de buradan dinle. mükemmel ellerine sağlık kesene sağlık çok güzel maşallah. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 (düzenlendi) Üst frekans distorsionlar telefon mikrofonundan kaynaklı maalesef 😕 5 Mayıs 2020 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: mükemmel ellerine sağlık kesene sağlık çok güzel maşallah. maşallah,focal ses sistemi elegance super b lerde standart mı pardon abi bilmiyorum da:) 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Sedat Demircan yazdı: maşallah,focal ses sistemi elegance super b lerde standart mı pardon abi bilmiyorum da:) Yok daha neler 😁 Bi 15 K TL sıkışmış onu çıkardık bu oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Sedat Demircan yazdı: maşallah,focal ses sistemi elegance super b lerde standart mı pardon abi bilmiyorum da:) Hakan açıklamış maliyetini keşke standart olsa Hakan Tarım yazdı: Yok daha neler 😁 Bi 15 K TL sıkışmış onu çıkardık bu oldu Of of baya sıkışmış ama ayırabilecek bütçe varsa değer 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Arabanın genişliği de içerisindeki ses kalitesi de konser salonlarını aratmıyor maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hakan açıklamış maliyetini keşke standart olsa Of of baya sıkışmış ama ayırabilecek bütçe varsa değer ciddi mi? 15 binse eğer focal bayiden çıkışlı araçlara bakmak gerek:) 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 6 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2020 Bilgehan Arbek yazdı: Arabanın genişliği de içerisindeki ses kalitesi de konser salonlarını aratmıyor maaşallah Sağolasın kardeşim, senin mersoya yapalım böyle benimki gibi çıtırdan birşeyler Sedat Demircan yazdı: ciddi mi? 15 binse eğer focal bayiden çıkışlı araçlara bakmak gerek:) Benimki giriş seviyesi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Can sıkıntısı sokak sıkıntısı bu pazar da böyle geçirdik. Yumuşak yumuşak İlk video Zerrin Özer klasiklerden, sonrakiler de yabancı soft 😛 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 (düzenlendi) Bu güzelliğin bedeli şuan ne kadardır abi tahmini Ha pardon 15 bin tl imiş, ben spl devam edeyim en iyisi 10 Mayıs 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: ben spl devam edeyim en iyisi Yaş ilerledikçe benim duruma geleceksin nasıl olsa, böyle devam et sen Ama bir gün kafan kaldrmayacak artık o kadar dımtısı 😛 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Yaş ilerledikçe benim duruma geleceksin nasıl olsa, böyle devam et sen Ama bir gün kafan kaldrmayacak artık o kadar dımtısı 😛 Arabadaki trim sesinden korktuğum için açamıyorum pek abi, ama arada kafama apaçilik vuruyor. Geçenlerde can sıkıntısından bindim bi dışarı çıktım, şu subwoofer hamlanmıştır şunun belinin kulunçlarını bi alayım dedim, kırmızıda beklerken bi adam cama tıklattı, buyrun diyene kadar arka plakayı elime verdi. Arkamda ışıkta bekliyormuş sarsıntıdan plakalığın altı açılmış plaka düşmüş. Şu davulunu biraz kıs havaya uçacaksın diyor 😛 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Can sıkıntısı sokak sıkıntısı bu pazar da böyle geçirdik. Yumuşak yumuşak Senin dükkan ne zaman açılıyor. .belli mi ? Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Arabadaki trim sesinden korktuğum için açamıyorum pek abi, ama arada kafama apaçilik vuruyor. Geçenlerde can sıkıntısından bindim bi dışarı çıktım, şu subwoofer hamlanmıştır şunun belinin kulunçlarını bi alayım dedim, kırmızıda beklerken bi adam cama tıklattı, buyrun diyene kadar arka plakayı elime verdi. Arkamda ışıkta bekliyormuş sarsıntıdan plakalığın altı açılmış plaka düşmüş. Şu davulunu biraz kıs havaya uçacaksın diyor 😛 Şu davul cümlesi güzelmiş 🤣🤣 Mehmet Ozyurek yazdı: Senin dükkan ne zaman açılıyor. .belli mi ? Belli değil abi. Şükür bı sıkıntımız da yok. 20 senelik tatilimi yapıyorum. Şikayetçi değiliz. Seneler sonra cümbüş cemaat ailecek iftar yapıyoruz abi 🥰 2 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Hafif kablolar pişmiş birazcık dokunduk ayara. Basslar tam önde patlıyor artık, arkadan gelen hiçbir ses yok. Artık Tidal hifi üyeliğimizi de aldık zamanı geldi. Test için @Servet Aydın abim seni bekliyoruz dinle bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Dandik telefon ile gelen gitar sesini canlı düşünemiyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hifi müzikleri nereden buluruz 😊 Sesler çok güzel geliyor bütün videolarda. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Dandik telefon ile gelen gitar sesini canlı düşünemiyorum Mutlak dinlemelisin abi. Herşey ön camda patlıyor şuan. Sahne şuanlık yeteri kadar geniş mikimmil oldu Selçuk Bakış yazdı: Hifi müzikleri nereden buluruz 😊 Sesler çok güzel geliyor bütün videolarda. Önceleri spotify kullanıyordum lakin şuan Tidal Hifi üyeliği aldım ona geçtim artık. Master kayıtlı müzikler kaliteli cihazlarla bariz fark yaratıyor. Bu videodaki hifi kalitesindeydi, master daha da iyisi artık. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Mutlak dinlemelisin abi. Herşey ön camda patlıyor şuan. Sahne şuanlık yeteri kadar geniş mikimmil oldu Önceleri spotify kullanıyordum lakin şuan Tidal Hifi üyeliği aldım ona geçtim artık. Master kayıtlı müzikler kaliteli cihazlarla bariz fark yaratıyor. Bu videodaki hifi kalitesindeydi, master daha da iyisi artık. Fizy de varmış hiç dikkatimi çekmemişti, teşekkür ettim 😊 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Fizy de varmış hiç dikkatimi çekmemişti, teşekkür ettim 😊 bu işin pirii Tidal 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: bu işin pirii Tidal Henüz o seviyeye gelmedim 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Hafif kablolar pişmiş birazcık dokunduk ayara. Basslar tam önde patlıyor artık, arkadan gelen hiçbir ses yok. Artık Tidal hifi üyeliğimizi de aldık zamanı geldi. Test için @Servet Aydın abim seni bekliyoruz dinle bakalım. Yine birini bulup sağ koltuğa.. Gel sana müzik dinletip hava atayım demiş 😛 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts