Turhan Onat 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu durumda emmi ya Kuga ya Ranger diyecek bence Kuga der çünki ranger şehir içinde park sorunu olan, yük amaçlı arazi aracı, yakıtta sakin sürüşte 10 lt gibi, ama keyifli, tokatta süper, 1.5 dizel kuga falan toz yutar, sürekli arazide kullanmayacağına görede, burumda hem vergi hem yakıt hem kullanışlılık hem yeni olması hemde Ford olması 4 çekerinin güzel olması sebebiyle gelsin Kuga diyecek sanırım Genişlet 1,5 Dizel makinalarda 4 çeker yok. 2,0 motorda sadece. 4 çeker isteniyorsa 1,5 ecobooost alınacak.Şanzuman tam otomatik unutulmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Ali Cihangiroğlu yazdı: Off yaaa Genişlet Kamyonet almam ya Asfalt başarısı benim için daha önemli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Ali bu nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-4x4-sifir-muayene-projelik-619954800/detay 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Servet Aydın yazdı: 50bin gömülmesi lazım buna Genişlet Gömen gömüyor hocam. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kamyonet almam ya Asfalt başarısı benim için daha önemli. Genişlet asfaltmı, ranger diyorum hala asfalt derken hız konfor falanmı diyorsun, mesela senin kaşkay ancak asfaltta buna sallantı açısından rakip olabilir, aracın arkası hafif olduğundan biraz hoplarsın o kadar, örnek duster, şansı yok yakıt sarfiyatı dışında yok, daha uzar.... 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Gömen gömüyor hocam. Genişlet Gelen oluk oluk ise yapar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ali bu nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-4x4-sifir-muayene-projelik-619954800/detay Genişlet süper buna göm parayı, benim diyen suvcuklara gömdüğünde sonucu seyret, suvcuk almazsın birdaha 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Ali bu nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-4x4-sifir-muayene-projelik-619954800/detay Genişlet Ooo projelikmiş bu. Ali Cihangiroğlu yazdı: asfaltmı, ranger diyorum hala asfalt derken hız konfor falanmı diyorsun, mesela senin kaşkay ancak asfaltta buna sallantı açısından rakip olabilir, aracın arkası hafif olduğundan biraz hoplarsın o kadar, örnek duster, şansı yok yakıt sarfiyatı dışında yok, daha uzar.... Genişlet Yok canım. Qashqai gerçekten başarılı asfaltta. Bence hem arazide hem asfaltta gidebilen en iyiler arasındadır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Servet Aydın yazdı: 50bin gömülmesi lazım buna Genişlet 3 ay önce idi o yahu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo projelikmiş bu. Yok canım. Qashqai gerçekten başarılı asfaltta. Bence hem arazide hem asfaltta gidebilen en iyiler arasındadır. Genişlet heeee tamam ozaman da, bende diyorumki Ranger wild kullan, kaşkayı unutursun, merso gibi gelir sana, asfalttada arazidede, başka boyut yani, hemde pikap Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Allah Allah. Denk gelse de. Test etsem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Çağlar Bayur yazdı: 3 ay önce idi o yahu Genişlet 50bin usdalır Mehmet Ozyurek yazdı: Allah Allah. Denk gelse de. Test etsem Genişlet İlk virajda uçarsın. Kesinlikle 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ranger wild kullan, kaşkayı unutursun, merso gibi gelir sana, Genişlet ne içtin? yok range rover gibi.. bildiğin kamyonet yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 L200 test ettim. İlk viraj sonrası indim arabadan. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Bu araçlar içinde amarok hesapta en iyisi. Sana bana gelmez. Ölürüz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: L200 test ettim. İlk viraj sonrası indim Genişlet kapıyı açıp inebiliosan yavaş girmişsin demektir Servet Aydın yazdı: Bu araçlar içinde amarok hesapta en iyisi. Sana bana gelmez. Ölürüz Genişlet vale de çok başarılıdır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Çağlar Bayur yazdı: kapıyı açıp inebiliosan yavaş girmişsin demektir Genişlet Viraj öncesi geçmiştim direksiyona. 🙈 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: L200 test ettim. İlk viraj sonrası indim arabadan. Genişlet onlar hikaye, sen rangera bin, hele benle binki bak bakalı ne oluyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Çağlar Bayur yazdı: kapıyı açıp inebiliosan yavaş girmişsin demektir vale de çok başarılıdır Genişlet Çağdaş aldı sıfır amarok. Bir hafta içinde iki ciddi kaza atlattı ve sattı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ne içtin? yok range rover gibi.. bildiğin kamyonet yahu Genişlet range fazla, ama duster falan şansı bile olamaz, kamyonet ama kamyonet vaaar kamypnet var, F150 raptor da kamyonet Servet Aydın yazdı: Çağdaş aldı sıfır amarok. Bir hafta içinde iki ciddi kaza atlattı ve sattı Genişlet amarok pişanlıktır, bu arada rangerda tehlikelidir ama hepsinden iyidir asfaltta virajda, yinede bu nasıl araba uçuyor amma gidiyor yahu diyen düz şoföre verirsen öldürürsün adamı, bilen olacak, ben bineyim gelin 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Amarok 2.0 bi turbo, 3.2 wiltrack'ı çiğ çiğ yiyor her koşulda. Şekil olarak Ford iki adım önde ama Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Amarok 2.0 bi turbo, 3.2 wiltrack'ı çiğ çiğ yiyor her koşulda. Şekil olarak Ford iki adım önde ama Genişlet hızlanmada yer, onun dışında sadece konforda biraz daha iyi o kadar, geri kalan her konuda hikaye amarok, her iki araçla ben çıkıyım yola, basacağım, amarokla direk ölürüm, rangera göre bence berbat yol tutuşu, araziyi zaten hiç katma, dökülür gider, benim için amarok ve arazi=beş para etmez... kullanmış zorlamış biri olarak diyorum bunu, çiğ çiğ anca düz yolda basarsan yer o kadar kardeş ha bu arada amarok 3.0 dizel V6 dediğim, senin dediğin zaten masal, düz yol asfalt aracı, vw un işi değil pikap yapmak... 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts