Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2018 Paylaş 6 Kasım 2018 Olması gereken 10 gösterirken 12 yakması.. 10 gösterirken 10 yakıyorsa, yani fark % 20'den daha az ise fakir karışımda çalışıyor demektir.. Enjektör normalden daha uzun süre açık kalıyor demektir. 10 gösterirken 14 yakıyorsa, yani fark %20'den daha fazla ise zengin karışımda çalışıyor demektir. Enjektör normalden daha kısa süre açık kalıyor demektir. Tüketim verisi yol bilgisayarına, enjektörlerin açık kalma süresine göre yansır.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Kasım 2018 Paylaş 6 Kasım 2018 22 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Olması gereken 10 gösterirken 12 yakması.. 10 gösterirken 10 yakıyorsa, yani fark % 20'den daha az ise fakir karışımda çalışıyor demektir.. Enjektör normalden daha uzun süre açık kalıyor demektir. 10 gösterirken 14 yakıyorsa, yani fark %20'den daha fazla ise zengin karışımda çalışıyor demektir. Enjektör normalden daha kısa süre açık kalıyor demektir. Tüketim verisi yol bilgisayarına, enjektörlerin açık kalma süresine göre yansır.. %20 civarı pompa daha yüksek yol bilgisayarımdan. o zaman bu dengeyi takip edeyim bozulma gözlemlediğimde ayar yaptırayım ilk aldığımda ve sonrasında 10 bin k yaptğımda filtre değiştim ayar yaptırdım bu alışkanlığı standart bakım peryoduma ekliyim o zaman 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 6 Kasım 2018 Yazar Paylaş 6 Kasım 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 2950 lira.. Çok geçmiş olsun... Lpg ayarı yaptır mutlaka.. Lpg enjektörlerine de baktır.. Kaçıran işeyen olmasın.. Sağol Mehmet abi yaptıracam onuda . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2018 Paylaş 6 Kasım 2018 %20 civarı pompa daha yüksek yol bilgisayarımdan. o zaman bu dengeyi takip edeyim bozulma gözlemlediğimde ayar yaptırayımAynen. %18-20 Yorum bağlantısı
Recommended Posts