Bahadır Taşpolat 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 ben vernik atanları gördüm birkaç videoda, o nasıl olur ileriki zamanlarda bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Vernik değilde aseton buharı ile çok güzel oluyor. Vernik zamanla çatlıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Vernik değilde aseton buharı ile çok güzel oluyor. Vernik zamanla çatlıyor.Aliyoz mu sistemi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 (düzenlendi) 1 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 52 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Vernik değilde aseton buharı ile çok güzel oluyor. Vernik zamanla çatlıyor. Aliyoz mu sistemi. Dükkanda ketıl vardı. Uyarlar yaparım ben onu. Saf aseton da aldık mı tamamdır. Aklımda, deneme yapacağım. 12 Nisan 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Patlamaz demi Kapağını sıkıca kapatıp kaynarken sıkıştırmazsak patlamaz heralde abi 😂 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Dükkanda ketıl vardı. Uyarlar yaparım ben onu. Saf aseton da aldık mı tamamdır. Aklımda, deneme yapacağım. her aseton o asetondan değil. ne ilginç değilmi? fakrlı organik bileşikler aseton gibi okuyor ama sadece bir tanesi ABS plastiği eritiyor mesela. biz asetonu sertleştirici inceltirken solvent olarka kullanıyoruz uçuyor sonra. o işte fark etmezken aynı aseton plastiği eritmiyor. zaten daha ucuz diğerinden. yani urada olan şey doğru olmayabilir çünkü akrilik mazlemeyi eritip yapıştıran yegane şey aseton değil kloroformdur. denedim oradan biliyorum. youtube de akrilik işleme vidyolarında görebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 Sararmanın nedeni ultraviyoledir. Aynı etkiyi ozon da yapar. Muhtemelen klor da yapar ama onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 UV yi kesmek için düzenli olarak farıma UV korumalı wax uygulardım, 10 sene rahat götürüyor farlar haberiniz ola.... bu arada yan camlarada wax uygularım, uzun yolda yazın kollarınız fazla kızarmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 10 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: UV yi kesmek için düzenli olarak farıma UV korumalı wax uygulardım, 10 sene rahat götürüyor farlar haberiniz ola.... bu arada yan camlarada wax uygularım, uzun yolda yazın kollarınız fazla kızarmaz Güneş kremi sürsek işe yarar mı? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 (düzenlendi) 50 faktörlüyse olur ama farında astigmat olur özellikle mercekliyse haberin ola, iyice yedirmen lazım fara 13 Nisan 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Talat Tekin 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 UV yi kesmek için düzenli olarak farıma UV korumalı wax uygulardım, 10 sene rahat götürüyor farlar haberiniz ola.... bu arada yan camlarada wax uygularım, uzun yolda yazın kollarınız fazla kızarmaz [emoji4]marka rica edebilir miyiz acaba 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 Collinite kullanıyordum ben ama UV koruması vardır yazan her marka olur, Turtle Wax ta kullanırdım birara.... 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 4 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Collinite kullanıyordum ben ama UV koruması vardır yazan her marka olur, Turtle Wax ta kullanırdım birara.... Link var mı nereden temin edebiliriz ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Nisan 2019 Paylaş 13 Nisan 2019 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Film yaptırsak... ? Arkadaşın 0 aldığı araca direk şeffaf film yaptırdık. 2-3 sene sonra film sararmaya başlar büyük ihtimal o günleri görürsek sökünce far ilk günkü gibi kalacak mı bende merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 14 Nisan 2019 Paylaş 14 Nisan 2019 Mersin’de bir firma bu uygulamayı yapıyor. 200 tl istedi. İşe yararmı sonra tekrar sararırmı bilmiyorum. Sizce yaptırmalımıyım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Nisan 2019 Paylaş 14 Nisan 2019 Nette hangi kaputuna film cekilmis arac gorduysem film sokuldugunde rezil bir manzara ile karsilastim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Nisan 2019 Paylaş 14 Nisan 2019 Araba güzelce yıkanır, koruma yapılır sonrası düzenli yıkama ve hızlı cila vs. ile kullanılır, dahada birşeye gerek kalmaz, üstü bile örtülmemelidir aslında, zaten uzun yolda film falanda korumaz taştan, o yüzden film işine sıcak bakmıyorum, faydadan çok zararı var... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Araç bakımı konusunda tecrübeli arkadaşımız İbrahim’in far parlatması. Sıfırından güzel yapmışlar konusu ve detayı https://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/29187-mazda-3-dizel-impressiveme-yaptiklarim/?&page=5#comments Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: konusu ve detayı https://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/29187-mazda-3-dizel-impressiveme-yaptiklarim/?&page=5#comments güzel ama dayanırmı acep... 14 Eylül 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: güzel ama dayanırmı acep... Kaliteli cila sonrası bence epey gider abi. Parladıktan sonra iş cilaya kalıyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç bakımı konusunda tecrübeli arkadaşımız İbrahim’in far parlatması. Sıfırından güzel yapmışlar konusu ve detayı https://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/29187-mazda-3-dizel-impressiveme-yaptiklarim/?&page=5#comments Çok güzel parlamış sanki arada cam yok gibi 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts