Çağlar Bayur 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 7 saat önce, Servet Aydın yazdı: 5 tlye otomatik yıkamaya giriyorum. Misler gibi çıkıyor aracım. Ne öyle fısfıs şeyler filan bedava yıkama fişini kullanmayan tanıyorum.. dejavu mu oldu? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Kasım 2018 Paylaş 21 Kasım 2018 Ben de iron-x kullanırdım eskiden. İyi üründü, halen var mı piyasada bilmiyorum. Ama kesinlikle el değmeden ve mümkünse solumadan yapmak gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 Ben Sonax'ın jant temizleyicisini aldım. Üzerinde PH nötr yazıyor. Jantlara uyguladım güzel sonuç verdi. Arabanın üstüne yapsam boyaya bir zararı olur mu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 12 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben Sonax'ın jant temizleyicisini aldım. Üzerinde PH nötr yazıyor. Jantlara uyguladım güzel sonuç verdi. Arabanın üstüne yapsam boyaya bir zararı olur mu. Zararı olmaz ama kaporta soğuk ve temiz olsun 2 Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 30 Haziran 2019 Paylaş 30 Haziran 2019 Kanatimce her urun her farkli kaporta sisteminde istenilen sonucun aksine zararda verebilir. Mesela sonradan tamir gorulen bir kaputun uzerine atilan vernigin kalitesi ve firinlama suresine gore hic el degmemis bir kapi tarafi ayni sonucu vermeyebilir belkide kaputun vernigine zarar verebilir. Benim nacizane gorusum kil uygulamasi yapmaniz mekaniksel olarak pislik ve demir tozlarina daha cok hakim olabilirsiniz eger vaktiniz varsa ortalama 2 saatinizi alacaktir ama vaktim yok ve cesaretliyim diyorsaniz gidene sprey kullanmaktan kacinmayin 😁 Yorum bağlantısı
Serdar Eser 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Buğra Höngül yazdı: Merhaba arkadaşlar bugün demir tozu temizleyici ürünlerden bahsetmek istiyorum Demir tozları balata tozlarından, havadaki gözle görünmeyen demir tozlarının aracın yüzeyine yapışması sonucu oluşur zaman ile oksidasyona, paslanmaya, ve zamanla boyanın yanmasına varan sonuçlara ulaşacaktır Hani diyoruz ya elime pütür pütür bişeyler geliyor diye işte tam olarak demir tozu ve aracın boyasına yapışan diğer etkenlerden kaynaklanıyor Özellikle yaşını almış araçların boyasının erkenden yanmasına sebep olur en az 6 ayda bir kere demir tozu temizliği yapmamız lazım Demirtozu temizliğinden bi haber olan yerlere ise kesinlikle polisaj işlemi uygulatmanızı tavsiye etmem Bakalım demir tozu araçlara ne kadar işler resimde görüldüğü gibi araç komple demir tozu ile dolmuş vaziyettedir (Görsel alıntıdır) Gelelim uygulamaya yıkaması yapılmış araca temiz yüzeye uygulayınız 3-5 dakika arasında bekleyiniz bu arada mf yıkama eldiveni ile yüzeyde gezdirirseniz yapışan çapak gibi demirtozlarını daha etkin temizleyebilirsiniz jant ve aracın tüm boya aksamlı yüzeyinde kullanabilirsiniz Ürün demir tozu ile etkileşime geçtiğinde kırmızı bir hal alacaktır merak etmeyin temizlik işlemi başlamıştır demektir Ve tüm detay ürünleri gibi sıcak panellere uygulamayın solumaktan kaçınınız çok ağır bir kokusu vardır tüm detay ürünlerini kullanırken eldiven ve maske kullanmayı unutmayınız çok harika kokan ürünler olsada solunan şey kimyasal karışımlardır saygılarımla İnstagramda en çok reklamı yapılan konu demir tozu jant temizliği aslında almıştım ama bu hafta sonu deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts