Mehmet Göktürk 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba -- Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi. Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba -- Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi. Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. Ali Yerlikaya 'sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile' diye cümleye başlamadığına göre bence olmaz. Kafalarına göre iş mi yapıyorlar acaba. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba -- Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi. Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. bayramda kazalarda vefat edenler ile ilgili bir şey sanırım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bayramda kazalarda vefat edenler ile ilgili bir şey sanırım O zaman bir daha ki bayrama kadar sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan kırmızıda üst üste geçenin arabasına 2 ay trafikten çekme geliyormuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 17:11 Paylaş Pazar 17:11 İçişleri bakanı açıkladı. Son bir haftada yurt genelinde 500.000 işlem yapılmış Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 20:41 Paylaş Pazar 20:41 Çağlar Bayur yazdı: rakamlar ciddi boyutta değil o zaman daha çok yazılmalı idi hallolur elbet :P Yorum bağlantısı
Recommended Posts