İçeriğe Yönlendir

Yeni Trafik Cezaları

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba

--

Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. 

KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR

Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi.

Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Mehmet Göktürk yazdı:

Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba

--

Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. 

Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi.

Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. 

Ali Yerlikaya 'sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile' diye cümleye başlamadığına göre bence olmaz. Kafalarına göre iş mi yapıyorlar acaba.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

--

bayramda kazalarda vefat edenler ile ilgili bir şey sanırım

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Çağlar Bayur yazdı:

bayramda kazalarda vefat edenler ile ilgili bir şey sanırım

O zaman bir daha ki bayrama kadar sıkıntı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kırmızıda üst üste geçenin arabasına 2 ay trafikten çekme geliyormuş

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

İçişleri bakanı açıkladı. Son bir haftada yurt genelinde 500.000 işlem yapılmış

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

rakamlar ciddi boyutta değil o zaman  daha çok yazılmalı idi

hallolur elbet :P

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...