Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2023 Yazar Paylaş 23 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Ödemeyin kardeşim ceza meza. Benim gibi keriz olmayın. Salak da diyebilirsiniz alınmam. Mal daha uygun sanki. Saf diyelim.. iyi niyetli manasında. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Mustafa AKSEKİOĞLU yazdı: -Kurallara uyanlara ödül verilmesi gerekirken Malesef bu durumda kural ihlali yapanlar ödüllendiriliyor. istanbul’da trafikte kavga çıkması, bıçaklanmak veya silahla vurulmak 5 saniyelik tartışmaya bakıyor artık. Birisi bir şey desede adamı dövsek bıçaklasak diye olaya bakan tipler çok fazla Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 370 km hızla ile tünelden geçen adamın videosu vardı, bin lira ceza ödese ne olacak. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Saf diyelim.. iyi niyetli manasında. Saftı daha iyi sanki. Önceden manasında Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Mustafa AKSEKİOĞLU yazdı: -Kurallara uyanlara ödül verilmesi gerekirken Malesef bu durumda kural ihlali yapanlar ödüllendiriliyor. yasa? o neydi? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Ödemeyin kardeşim ceza meza. Benim gibi keriz olmayın. Salak da diyebilirsiniz alınmam. Mal daha uygun sanki. Bugün ödedim Fahri trafik müfettişi yazmış tabela ihlali resim yok. 27 Aralık tarihli erken ödeme ile 147 tl. Şimdi itiraz edesim geldi ama neyse... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 İmar ceza vergi afları ; cezalandırılan biz oluyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2023 Yazar Paylaş 23 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Saftı daha iyi sanki. Önceden manasında Şimdi biri gelse, araçta tek başına seyrediyorken maske takmamaktan ceza yazsa.. Ödemeyecek misin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi biri gelse, araçta tek başına seyrediyorken maske takmamaktan ceza yazsa.. Ödemeyecek misin. Ödemem diye düşünüyorum. Aslında bir ceza yok derim matriksdeki gibi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 ohhh makas cezaları yok mu olduı artık Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Komedi. Karşı yoldan gelenleri “radar var” diye selektör yaparak uyaranlara ceza yazmışlar https://www.instagram.com/reel/C5vbDu_IfnT/?igsh=cDBjeDQ5ZDRoNmNq Yol kenarı denetimlerini bırakıp trafiğin akışına ne zaman girecekler. Artık sabır kalmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan İptal olur bence bunlar. Öndeki araca sellektör yaptıysa adam ne olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Ceza yazmak çok saçma ama karşıdan gelen terörist de olabilir, uyarmak doğru değil. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İptal olur bence bunlar. Öndeki araca sellektör yaptıysa adam ne olacak. gereksiz uzun hüzmeli ışık kullanımından bulurlar bi ceza maddesi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İptal olur bence bunlar. Öndeki araca sellektör yaptıysa adam ne olacak. olmuş, iptal 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: gereksiz uzun hüzmeli ışık kullanımından bulurlar bi ceza maddesi Tam bu maddeden ceza var valla. Çağlar Bayur yazdı: olmuş, iptal Haberin linki var mıdır? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan Paylaş 16 Nisan (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Tam bu maddeden ceza var valla. Haberin linki var mıdır? 88 haber arasında okuduydum link yok meysu verelim 16 Nisan tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 88 haber arasında okuduydum link yok meysu verelim Alayım? Hangi ocakbaşı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Sani Gerşon yazdı: Alayım? Hangi ocakbaşı? ocakbaşında meysu. Hangi tarikatsınız 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: ocakbaşında meysu. Hangi tarikatsınız Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Bakan iptal etmiş. Radar levhasını görmeyen, artı olarak hızlı giden kişiyi radar var diye uyarmak doğru bir davranış mı? Memur bunu illaki birkaç maddeye dayandırmıştır. Ceza iptal olunca bu memurun eskisi gibi sıkı denetim yapma hevesi kalacak mı? çok ütopik şeyler tabi ama teoride böyle bir analiz de var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Bakan, radar uyarı levhası da aynı işi yapıyor demiş. İptal mantıklı. Ancak hangi yetki ile iptal edilmiş. Twitter şu an onu tartışıyor Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakan iptal etmiş. Radar levhasını görmeyen, artı olarak hızlı giden kişiyi radar var diye uyarmak doğru bir davranış mı? Memur bunu illaki birkaç maddeye dayandırmıştır. Ceza iptal olunca bu memurun eskisi gibi sıkı denetim yapma hevesi kalacak mı? çok ütopik şeyler tabi ama teoride böyle bir analiz de var Bakan gibi Avukatlarda aynı şeyi söylüyor, selektör yapanlar tıpkı radar var tabelası gibi hızlı giden sürücüyü uyarıyor. Sıkıntı olan araç ve suçlu aramalarında aranan kişi kaçabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: Bakan gibi Avukatlarda aynı şeyi söylüyor, selektör yapanlar tıpkı radar var tabelası gibi hızlı giden sürücüyü uyarıyor. Sıkıntı olan araç ve suçlu aramalarında aranan kişi kaçabilir. benim kızdığım nokta şu; insanlar zaten trafik kurallarını hiçe sayıyor. Kuralsızlık diz boyu. Bir de polis sanki çok fazla ceza yazıyormuş gibi eleştiriliyor. Bunu anlamıyorım. Bu eğitimsizliğin bir sonucu. İnsanımız suçluyken üste çıkmaya çalışıyor. Emniyet yıllık 100.000 ceza yazmışsa aslında 2 milyon ceza yazması gerekirdi. Hatta daha fazla. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Ceza yazıldığı zaman otomatikman bir karşı itiraz mekanizması devreye giriyor bizde nedense. 7-8 sene evvel beylerbeyi'nden çıktım Üsküdar'a gidiyorum. 2-3 km ancak vardır yolum, tünelden Üsküdar tarafına inmemle trafik polisiyle burun buruna geldim. Kemerim takılı değildi. Suç bu kabul. Beyefendi kemeriniz takılı değil, ee kem küm, daha şimdi bindim arabaya ( 1 km ancak oldu aslında ama önemli değil,isterse 1 metre olsun kemersiz yola çıkılmaz) Neyse ruhsatı falan verdim, polis ceza yazıyor.. Arkamdan gelip yanımdan 2 tane taksi geçti, ikisinde de sürücüde kemer yok.. Hemen polise dönüp bunların babası muhtar mı neden müdahale etmiyorsunuz dediğimde, ticari taksilerde zorunlu değil dedi Polis arkadaş. (ki haklı, hemen ilgili kanuna baktım, doğruydu, sonradan değiştirildi bu ..) Cezanın adil olmasını arıyoruz ama suçlu muyum suçsuz muyum düşünmüyoruz bunu maalesef. O taksicilere ceza yazılsa belki içim rahatlayacaktı ama bana ne taksiciden, bencilce bir düşünceydi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts