Celal Aydın 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 O gün akşam üstü hava; Sabahı aracım; konum: Dörtyol/Hatay 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hatay fenaymış.. Hatayı bırak Düzce bile çamur yağıyor, yıkamaya korkar oldum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Bir an ekonomik sanmıştım. Hala boğuluyoruz metin hocam. Kum toz fırtına zam sonra yine zam yine zam yeniden zam... Millet boğuluyor. Ama onlar acımıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Metin Mankal yazdı: Tekrar yeni konu açmayım dedim.Bu sefer sağlam boğuluyoruz.Ne kadar allerjimiz varsa hepsi tavan..Suriye tozuymuş..İnsanı göç ediyor tozuda göç ediyor arkadaş.. Adamlara topraklarınıza dönün dedik, tozlarını getirmeye başladılar... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Bu suriyenin tozundan dolayı alerji sahibi oldum. Askere gidene kadar olmayan alerji askerden sonra(2013) her sene tekrarlar oldu. Kilis'te yaptım askerliği. o tarihe kadar polen alerjisi ve ismini bilmediğim göz alerjisi(göz içerisinde yeşilimsi mukozamsı bir durum oluşuyo). Ama çok şükür bu sene hafif geçiriyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts